ЕМИЛ написа:Харесваше ми този пияндурник . Шапка му свалям как палеше колата и с мръсна газ отпрашваше към Пловдив за да се надруса и види с гаджето си в някаква пловдивска хаус дискотека .
Къде е поритвал до сега ?
За Бензукан или Рабех говориш?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ЕМИЛ написа:Харесваше ми този пияндурник . Шапка му свалям как палеше колата и с мръсна газ отпрашваше към Пловдив за да се надруса и види с гаджето си в някаква пловдивска хаус дискотека .
Rivaldo10 написа:ЕМИЛ написа:Харесваше ми този пияндурник . Шапка му свалям как палеше колата и с мръсна газ отпрашваше към Пловдив за да се надруса и види с гаджето си в някаква пловдивска хаус дискотека .
Rivaldo10 написа:ЕМИЛ написа:Харесваше ми този пияндурник . Шапка му свалям как палеше колата и с мръсна газ отпрашваше към Пловдив за да се надруса и види с гаджето си в някаква пловдивска хаус дискотека .
Един от изхвърлените играчи от Левски Илиян Йорданов много бързо успя да си осигури договор с нов отбор. Торпедото ще подсили турския Денизлиспор. Това обяви президентът на клуба Мехмет Юзсой.
Обявеният за ненужен в "Левски" Илиян Йорданов се очаква да пристигне в базата на тима в петък, след което да подпише договора си.
"Може да играе вляво и вдясно. Ще допринесе значително за офанзивната мощ на отбора. Надявам се с привличането му, както и с на другите нови, да направим едно добро представяне през втората част от сезона", заяви босът на бившия клуб на Емил Ангелов-Бабангида, заемащ 14-ото място във втора дивизия на Турция.
Гари Родригес снощи направи официалния си дебют в испанската Примера дивисион за Елче. Той се появи като резерва при победата с 1:0 над Селта, а малко след влизането му в игра, тимът му стигна до важните 3 т. Гари Родригес даде интервю специално за TV7 и NEWS7, в което говори за Елче, разбира се, не подмина и Левски. Ето какво каза холандецът:
Ще ни разкажеш ли как се стигна до преминаването ти в Елче?
- И за мен стана много изненадващо. Буквално за няколко дни. Преди това нищо не се беше чувало за Елче. Щастлив съм, че съм в Примера дивисион и ще дам всичко от себе си тимът да изпълни целите си и да се наложа.
Снощи дебютира при победата с 1:0 на Селта. Влезе като резерва. Как преминаха първите официални минути в елита на Испания.
- Това беше голям момент за мен. Това е една мечта, която се сбъдна.
Имаше и оферта от Уест Хем.
- Да, но нещата пропаднаха, защото аз не исках да отида там. Сега съм в Примера дивисион, което е най-силното първенство в света.
Ще ни кажеш ли от твоя гледна точка как стоеше ситуацията с евентуалния трансфер в Лудогорец?
- Те искаха да ме привлекат. Имаше конкретна оферта към мен. Но аз никога не бих заменил Левски за Лудогорец. В България ще играя само за Левски и за тези невероятни фенове, които има отборът. Те са №1.
Кой момент никога няма да забравиш от престоя си в Левски?
- Двамата мача за Купата на България срещу ЦСКА. Феновете през цялото време бяха зад нас, незабравим, невероятен и фантастичен момент. Особено, след като ги победихме с дузпи. Цял живот ще помня емоциите, които изпитах. Тези мигове не са много и трябва да се ценят.
Съжаляваш ли за нещо, което не постигна с Левски?
- Бяхме на прага на дубъл миналия сезон. Но всички се срина буквално за една седмица. Не можехме да повярваме какво стана. Стана истински ад, после беше много трудно да се вдигнем на крака. Целият ни труд, през цялата година, накрая отиде на вятъра.
Ще отправиш ли послание към феновете на Левски?
- Първо искам да им благодаря. Те много ми помогнаха за трансфера в Елче. Дадоха ми този шанс и никога няма да го забравя! И се надявам отборът тази година да спечели нещо за тях, защото са чудесно. Оставям много приятели в София. Обичам този град, страхотен е.
Потребители, разглеждащи този форум: YoTheReal и 24 госта