От няколко дни сайта на Дарик публикува статии, които сериозно се различават от масовата пропаганда по всички значими бг медии. Браво за смелостта, продължавайте все така!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1253428 Американската машина за преврати: унищожение на демокрация от 1953 г.
Браво Дарик!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Браво Дарик!
Хубава статия
Форумните "демократи" да четат и да се учат 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Сигурно има някакво правило, че щом си демократ, то задължително подкрепяш Америка, а? Или щом си срещу зверствата на руско-съветската република, то задължително си пртежател на минимум "зелена карта"?
Аз съм демократ и то без да целувам герба на която и да е от 2-те сили
Аз съм демократ и то без да целувам герба на която и да е от 2-те сили
- MainEventer
- Контакти:
Факт! САЩ е най-големият диктатор и терорист в света! Империя на злото. Когато и да ги унищожат, все ще е късно. Пораженията са огромни. Свалят, което си правителство поискат, "много демократично".
Браво за статията.
Джон Болтън, посланик на САЩ в ООН от 2005 до 2006 година заявява: „Считам, че ние (САЩ, б.р.) имаме право да се защитаваме със всички средстава, включително със смяна на правителства в други държави,ако това е необходимо.“ Заявлението е в отговор на въпроса: „Могат ли САЩ да свалят демократично избрано правителство на друга държава, ако то води политика, неустройваща САЩ?“
Браво за статията.
Друго обяснение,освен че е подривна акция на журналист дисидент-отцепник...няма,в добрия смисъл на думата.И си е сериозна заплаха за "бизнес модела" на медията.За имперските амбиции на Русия си четем отдавна.Но написаното тук е "друга бира",вид "много висока топка" от автора на статията,която не можеда не мине без одобрението на главния редактор.На американски посланик със "сладкия виетнамски съпруг",дали са му превели,какво е избафкала една българска радиоелектронна медия с доста висок рейтинг на обществено одобрение.Въобще сериозен пробив в американската пропагандна политика на територията на колонията-България.Все едно робите в тръстиковите плантации на колониална Америка да си издават седмичен памфлет.Освен всичко друго може да стане "заразно" и за други медии,сиреч ако направим ретроспекция с колониалните времена,робите избуяват,проглеждат и назрява открито недоволство на овцехората срещу северно-атлантическия господар.
- unclesambg
- Контакти:
Интересно ми е колко време ще изкара статията в сайта преди да я потулят! Подозирам, че на Константин Вълков вече му пари под краката!
Хайде пак комунистическа и анти американска пропаганда
Как живеете с толкова злоба към демократичните сили бе 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:Хайде пак комунистическа и анти американска пропагандаКак живеете с толкова злоба към демократичните сили бе
Е Баце ти ако на "Дарик" кажеш че са комунисти и анти северноатлантици,или си много тъп,или много бързаш да си вземеш надницата от посолството до Правителствена болница.Много се изложи,"бургероядните" не ви ли правят кастинг преди да ви наемат като тролове.
- Черният козел
- Контакти:
Браво,така се прави !!! "Свободните" медии да си вземат бележка !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- GA_ veliki
- Контакти:
minyoro написа:От няколко дни сайта на Дарик публикува статии, които сериозно се различават от масовата пропаганда по всички значими бг медии. Браво за смелостта, продължавайте все така!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1253428 Американската машина за преврати: унищожение на демокрация от 1953 г.
Явно не си чувал кой е Р.Р. собственика на Дарик

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"