Бенфика-Ювентус (24.4/22.05ч.) Semifinal Ligue Europa
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Stahlgewitter
- Контакти:
Re: Бенфика-Ювентус (24.4/22.05ч.) Semifinal Ligue Europa
Ще се класираме.Бенфика са корав отбор,но си пролича респекта към Юве.Вкараха ни голове след глупави грешки от наша страна.Стояхме много по-добре на терена.Резултатът в следващия мач ще е на 0 за Юве.

- Middlesbrough
- Контакти:
ей много ме е яд :X
Първото много слабо , мудно , бавно :С , второто играхме силно и не трябваше да губим по този начин :С
Маркиза трябваше да я вкара
Коментаторите по бнт без коментар , няма такива балуши !
На реванша се надявам да ги изринем , без никакво отпускане 90 мин :@
Първото много слабо , мудно , бавно :С , второто играхме силно и не трябваше да губим по този начин :С
Маркиза трябваше да я вкара

Офтопик:
- bilyaletdinov
- Контакти:
Middlesbrough написа:ей много ме е яд :X
Маркиза трябваше да я вкара![]()
Коментаторите си коментираха много добре, друг въпрос е, че ние сме свикнали от благодарност към Конте и някои играчи да си пестим критиките

И този път ще победиш шампионе!
- Middlesbrough
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Middlesbrough написа:ей много ме е яд :X
Маркиза трябваше да я вкара![]()
Коментаторите си коментираха много добре, друг въпрос е, че ние сме свикнали от благодарност към Конте и някои играчи да си пестим критикитеСамо за Манджата дрънкаха някакви глупости. Лятото и следващият сезон ще са решаващи за Юве, защото полека-лека започваме да се превръщаме в Интер на Манчини. За мен най-лошото е, че във възлови моменти ни дънят играчи, които са гръбнакът на отбора и които са бъдещето на Юве. Много работа ще имаме лятото. За да на сме на ниво Лига Европа и Бенфика, а на ниво Атлетико Мадрид, Борусия Дортмунд най-малко ще трябва сериозна чистка и сериозни промени. Едва ли обаче ще видим такива, и ще се радваме на лешници като Нани, Менез и Лулич...
Еми за мен не коментираха :Д и не мисля . че са гледали повече от 5 мача на Юве този сезон ... както и да е те не са важни
Това лято е много важно да , за мен трябва да сменим схемета на 100% ...
не е важно , че се казват Нани , Менес или Лулич , важното е как Конте ще ги накара да играят всички нови попълнения в Юве се създават играчи !!!
Видал като дойде кво кой си мислеше . че ще стане един от най - добрите
Според мен вече сме изчерпани с тази схема :С
Нямам и обяснение за спада при Маркиза наистина :С

Офтопик:
Добре разцъкахме, постигнахме и не лош резултат. Маркизио и Бонучи трябва да се реваншират на реванша, Пирло също.
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”
- Drunken_Master
- Контакти:
ние Бенфика щом не можем да бием,закфо говорим...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- bilyaletdinov
- Контакти:
Middlesbrough написа:Еми за мен не коментираха :Д и не мисля . че са гледали повече от 5 мача на Юве този сезон ... както и да е те не са важни
Това лято е много важно да , за мен трябва да сменим схемета на 100% ...
не е важно , че се казват Нани , Менес или Лулич , важното е как Конте ще ги накара да играят всички нови попълнения в Юве се създават играчи !!!
Видал като дойде кво кой си мислеше . че ще стане един от най - добрите
Според мен вече сме изчерпани с тази схема :С
Нямам и обяснение за спада при Маркиза наистина :С
Сделки като тези за Видал и Погба са уникални удари и по-скоро изключения от правилото. Схемата за мен наистина е изчерпана и това става видно в Европа и срещу отбор, като Наполи, който може да си позволи да играе дълбока преса. Вчера не можехме да изнесем топката цяло първо полувреме, добре че португалците се по-успокоиха или по-скоро им свършиха силите и започнахме да владеем топката. Същата ситуация се получи миналата година в Мюнхен. Та в края на полувремето Конте не знаеше какво да прави, а Буфон започна да изритва топката от аут. Ако приемем, че сменяме схемата ще ни трябват минимум 6 играчи, които наистина ще трябва да са класни и да заиграят веднага след привличането си. Проблемите са едни и същ ляв бек, крила, вътрешен халф. Какви са вариантите пред Конте? Какви играчи ще бъдат привлечени? Знам само, че няма да разполагаме с повече от 20-30 млн. евро свободни + сумите от продадените играчи малко бакалски ги закръглям на 40 млн. (ест. ако не бъде продаден Погба) та с 40 млн. ще трябва да си направим мащабна селекция. Разбира се има и вариант при който не сменяме схемата, караме си с 3-5-2, като просто освежаваме защитниците, халфовете и нападателите, което за мен ще е най-голямата глупост.

И този път ще победиш шампионе!
- Middlesbrough
- Контакти:
От самолет се вижда , че с 352 нямаме бъдеще , дано и Конте го вижда , пък за трансферите ще му мислим лятото, дано не ударим греда и надградим вече , че тази година не само че тъпчем на едно място ами даже сме и назад ...
Иначе кво ни трябва ляв бек , 1 халф и 4 крила :Д , еми да някъде там 6 играча :Д
Иначе кво ни трябва ляв бек , 1 халф и 4 крила :Д , еми да някъде там 6 играча :Д

Офтопик:
И пак оставаме без скамейка
Бенфика с по-малък бюджет (предполагам) имат повече класни играчи. Гууд джоб Марота 

"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”
- Middlesbrough
- Контакти:
marchisio написа:И пак оставаме без скамейкаБенфика с по-малък бюджет (предполагам) имат повече класни играчи. Гууд джоб Марота
Кои им бяха тия по - класи играчи

Имаме скамейка ние , даже доста играчи имаме само че са за ниво Юве Стабия повечето то тях

Просто Конте е инат ...

Офтопик: