Keyser Soze написа:The last time Liverpool won the league, Jon Flanagan's mum and Dad were still just brothers and sister.
А разликата от 55 година до 2005, което си е половин век
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Keyser Soze написа:The last time Liverpool won the league, Jon Flanagan's mum and Dad were still just brothers and sister.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
ChelseaFUN написа:Остави ги много го величаят Ливърпул, направо го направиха най-добрия отбор в света, особено оня суарес, толкова си е повярвал и влезнал във филма тоя, че направо... Да свърши мача и ще говоря пак с феновете на Ливърпул и най-вече онзи суарес, тоя ми най-дразнещия, другите не са като него, но тоя просто прекалява с описването на Ливърпул, така е като нямат титла от 25 години и остана и тоя сезон да нямат,а това ще е пълен провал и голямо разочарование за феновете и ми се иска да им видя изражението, ако загубят титлата, много ще ми е интересно и по-точно как ще реагират във форума, особено онзи суарес!
KOPScousers написа:Keyser Soze написа:The last time Liverpool won the league, Jon Flanagan's mum and Dad were still just brothers and sister.
А разликата от 55 година до 2005, което си е половин век... За този интервал от време можеш ли да напишеш нещо? Ние серията ще я прекъснем на 24, евентуално, а вие?
Keyser Soze написа:KOPScousers написа:Keyser Soze написа:The last time Liverpool won the league, Jon Flanagan's mum and Dad were still just brothers and sister.
А разликата от 55 година до 2005, което си е половин век... За този интервал от време можеш ли да напишеш нещо? Ние серията ще я прекъснем на 24, евентуално, а вие?
Не става дума за времевия интервал, става дума за коренните жители на град Ливърпул, които често са обвинявани в кръвосмешение
Той за това не мяза на човекKeyser Soze написа:The last time Liverpool won the league, Jon Flanagan's mum and Dad were still just brothers and sister.
KOPScousers написа:Keyser Soze написа:The last time Liverpool won the league, Jon Flanagan's mum and Dad were still just brothers and sister.

skyline написа:Той за това не мяза на човекKeyser Soze написа:The last time Liverpool won the league, Jon Flanagan's mum and Dad were still just brothers and sister.,признавам си адски противен ми е на външен вид,ама поне играе момчето и се раздава,а това ми стига.
boabbb написа:Keyser Soze написа:The last time Liverpool won the league, Jon Flanagan's mum and Dad were still just brothers and sister.
... каза фена на отбора, дето иска да взима тоя![]()
![]()
becks32milan написа:boabbb написа:Keyser Soze написа:The last time Liverpool won the league, Jon Flanagan's mum and Dad were still just brothers and sister.
... каза фена на отбора, дето иска да взима тоя![]()
![]()
[offtopic][/offtopic]
Кой го иска тоя дебил уе![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта