Почти 2000 фенове в Facebook срещу Коко Динев
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Над 1000 фенове в facebook срещу Коко Динев
1150 души до сега 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Re: Над 1000 фенове в facebook срещу Коко Динев
Узунов плаща по 50 лв на всеки харесал страницата и вече сме 1400
Коко сменяй дилъра!!!

"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Над 1400 фенове в facebook срещу Коко Динев
Еййййй кво напрайхте с 10те хиляди от Бойко бе, един лев не съм видял, а исках поне 100тина лева да лапна за едно наджасскване 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Преди броени дни босът на Локо Пловдив Константин Динев заяви, че само 20-30 хулигана, които искат да живеят на гърба на отбора не го искат на "Лаута". Оказва се обаче, че положението съвсем не е такова.
Само за няколко дни фейсбук групата "КОКО ВЪН" наброява близо 1500 души и не спира да расте.
За няколко дни на редакционната ни поща получихме десетки писма на привърженици на Локо, които продължаваме да публикуваме. Засега няма нито едно писмо в защита на Динев.
http://plovdivnews.net/index.php?option ... Itemid=124
Само за няколко дни фейсбук групата "КОКО ВЪН" наброява близо 1500 души и не спира да расте.
За няколко дни на редакционната ни поща получихме десетки писма на привърженици на Локо, които продължаваме да публикуваме. Засега няма нито едно писмо в защита на Динев.
http://plovdivnews.net/index.php?option ... Itemid=124
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
20-30 лумпена и наркомана достигнаха почти 2000 в Facebook! https://www.facebook.com/KOKOVUN 

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Re: Почти 2000 фенове в Facebook срещу Коко Динев
Аз като харесах страницата бяха над 1700...сега ще минем и 2 000, но както е казал Апостола - дела трябват, а не думи!
Не е важно, колко сме във Фейса и в нета, а колко са готови да дойдат на Лаута и да застанат срещу тоя Шопар, който се гаври с любимия ни клуб и петни емблемата, която всички локомотивци толкова гордо носим на гърдите си.
Да Коко не е Христолов, но той е един, а ние сме хиляди!
Няма как тоя продажник да спечели една такава война срещу феновете...всичко от нас зависи.
Не е важно, колко сме във Фейса и в нета, а колко са готови да дойдат на Лаута и да застанат срещу тоя Шопар, който се гаври с любимия ни клуб и петни емблемата, която всички локомотивци толкова гордо носим на гърдите си.
Да Коко не е Христолов, но той е един, а ние сме хиляди!
Няма как тоя продажник да спечели една такава война срещу феновете...всичко от нас зависи.

- Пловдив1926
- Контакти:
Тва па точно ти да го кажеш. До вчера го защитаваше тоя Шопар от форума само, днес ще го гониш пак от форума само, иначе дела трябвало.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
кво го интересува император Динев ВЕЛИКИ кво имал в феисбук.Кокъла е договорен за новия сезон и вече прави новата тото-селекция 

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Точно така - АЗ го казвам!
Всеки човек си има някаква граница на търпимост и няма нищо лошо в това човек да си промени мнението.
Ти не си ли променяш мнението?
А и тук е форум, където всеки може да си изказва мнението свободно, без ограничения.
Теб не съм те задължил да ми коментираш всеки пост.
Угодия няма
ПС:
И бъди сигурен, че ако се наложи ще дойда на Лаута!
Всеки човек си има някаква граница на търпимост и няма нищо лошо в това човек да си промени мнението.
А и тук е форум, където всеки може да си изказва мнението свободно, без ограничения.
Угодия няма

ПС:

Ванко_Ултраса написа:Точно така - АЗ го казвам!
Угодия няма
ПС:
Железен си, Иванчо! Ако на Лаута имаше поне още стотина като теб, сега нямаше да е нужно да се гони мафията от стадиона - тя нито щеше да е влязла преди повече от десетина години там, нито щеше да е закрила "Локомотив". А на форумните драскачи, търсещи врага с партиен билет, не обръщай внимание - не си заслужава.