HoUs4oOL написа:Ще ми се да влезе Гьотце вместо Рафиня,ама не знам как ще ги нареди Пеп...FC Bayern English @FCBayernEN 19s
82% of #FCBayern's goals in the month of April have been scored in the second half. Comeback?
Според мен той е решението
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
HoUs4oOL написа:Ще ми се да влезе Гьотце вместо Рафиня,ама не знам как ще ги нареди Пеп...FC Bayern English @FCBayernEN 19s
82% of #FCBayern's goals in the month of April have been scored in the second half. Comeback?
Neron написа:Толкова нерви не съм хвърлял скоро. Играем на практика без бекове, а само с 2-3 защитника, които са като мухи без глави. Рафиня стига до далечния корнер и после се връща 9 дена 8 часа, а там се опитва да го покрива великия Боатенг. Прекалено са увлечени бековете в атака и като загубим топката на контра ни скъсват.
10 корнера 9 от които високи и от тях нито едно читаво положение. Единствения по земя създаде онова положение на Робен на дузпата.
Според мен трябва да влязат Мюлер и Мартинес на мястото на Рафиня и Робен или Манджукич. Лам минава на десния бек а Мартинес дефанзивен. Мюлер ще играе на позицията на която е сменил човек.
И за какво по дяволите са ни 75% владеене на топката?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта