ШЛ 1/2 финал: Реал Мадрид - Байерн Мюнхен - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ 1/2 финал: Реал Мадрид - Байерн Мюнхен
Е*ахти състава нито Хави нито Мюлер изобщо не съм доволен............
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
HoUs4oOL написа:Е*ахти състава нито Хави нито Мюлер изобщо не съм доволен............
А така биййй
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Neron
- Контакти:
Естествено гола дойде през зоната на Рафиня...
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Много зле в защита,а Реал правят чудеса отзад и на контри стават много опасни
През лятото ни трябва класен десен бек и нов централен защитник не халфове. Ако не вкарат гол Баварците според мен вече ще е много трудно срещу бетонът на реал. Пълно унижение на собственият си стадион да те мачкат......
Байерн си мислят,че играят нещо с тия подавания и сами ще се прецакат.Реал като ги хване на още две контри и да отпишат тоя полуфинал.
Типичен мач за Байерн на Гуардиола.
Владеене на топката,а чистите положения са за противника.
Рафиня къде беше при гола на Реал как така Коентрао може да стигне до нашата половина,а той не???????????????????????
Владеене на топката,а чистите положения са за противника.
Рафиня къде беше при гола на Реал как така Коентрао може да стигне до нашата половина,а той не???????????????????????
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- bilyaletdinov
- Контакти:
Боата е неадекватен, всички опасности идват от негови грешки. Иначе добра игра на Байерн, но липсва голът. Очаквам второто полувреме още по-концентрирана игра и разбира се гол.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Neron
- Контакти:
Толкова нерви не съм хвърлял скоро. Играем на практика без бекове, а само с 2-3 защитника, които са като мухи без глави. Рафиня стига до далечния корнер и после се връща 9 дена 8 часа, а там се опитва да го покрива великия Боатенг. Прекалено са увлечени бековете в атака и като загубим топката на контра ни скъсват.
10 корнера 9 от които високи и от тях нито едно читаво положение. Единствения по земя създаде онова положение на Робен на дузпата.
Според мен трябва да влязат Мюлер и Мартинес на мястото на Рафиня и Робен или Манджукич. Лам минава на десния бек а Мартинес дефанзивен. Мюлер ще играе на позицията на която е сменил човек.
И за какво по дяволите са ни 75% владеене на топката?
10 корнера 9 от които високи и от тях нито едно читаво положение. Единствения по земя създаде онова положение на Робен на дузпата.
Според мен трябва да влязат Мюлер и Мартинес на мястото на Рафиня и Робен или Манджукич. Лам минава на десния бек а Мартинес дефанзивен. Мюлер ще играе на позицията на която е сменил човек.
И за какво по дяволите са ни 75% владеене на топката?
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Ще ми се да влезе Гьотце вместо Рафиня,ама не знам как ще ги нареди Пеп...
FC Bayern English @FCBayernEN 19s
82% of #FCBayern's goals in the month of April have been scored in the second half. Comeback?