От фонд "100 години Левски" обявиха цените на билетите за предстоящия шоумач между "сините" и италианския Лацио на 23 май т.г. Цената на ценните хартийки е съобразена със символика от историята на клуба. "Цената на билетите за сектор "Г" ще бъде 7,20 лв. Сещате се защо е такава. Свързано е с великата победа над ЦСКА от 1968 г. Същата ще е цената и на билетите за сектор "Б". За секторите "А" и "В" ще бъде 10 лв. Свързано е със стоте години, но нямаше как да бъде 100 лв. За ложата пропуските ще бъдат 245 г. заради датата 24 май. Моите партньори тук до мен са в шок, ама това е", каза организаторът на събитията по честването на юбилея Константин Папазов. "Ще видите, че след години от ЦСКА ще ни копират за тяхната 100-годишнина. Ще повторят много от нещата, които ние сме направили. Ако ги има все още, разбира се", добави в свой стил Тити.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=484141
100 Годишнината на ПФК "Левски" София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: 100 Годишнината на ПФК "Левски" София
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:От фонд "100 години Левски" обявиха цените на билетите за предстоящия шоумач между "сините" и италианския Лацио на 23 май т.г. Цената на ценните хартийки е съобразена със символика от историята на клуба. "Цената на билетите за сектор "Г" ще бъде 7,20 лв. Сещате се защо е такава. Свързано е с великата победа над ЦСКА от 1968 г. Същата ще е цената и на билетите за сектор "Б". За секторите "А" и "В" ще бъде 10 лв. Свързано е със стоте години, но нямаше как да бъде 100 лв. За ложата пропуските ще бъдат 245 г. заради датата 24 май. Моите партньори тук до мен са в шок, ама това е", каза организаторът на събитията по честването на юбилея Константин Папазов. "Ще видите, че след години от ЦСКА ще ни копират за тяхната 100-годишнина. Ще повторят много от нещата, които ние сме направили. Ако ги има все още, разбира се", добави в свой стил Тити.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=484141
Безпристрастен наблюдател би си помислил, че 100-те години на Левски са свързани главно с ЦСКА.

Дори преди мача с Лацио фенове ще играят срещу героите от 7:1 в мача срещу ЦСКА...
Жалкарска работа.
П.п.
Поне след целия резил да намалят цените от 7.20 на 4 - символично и дет се вика пак е свързано с ЦСКА.
- asenkolev
- Контакти:
А можеше всички билети да са по 34лв за 3:4 от Антверпен.
Комплексарска история, като че ли сте били Реал М с 7:2. Толкова са тъпи на Герена, че вместо да фокусират вниманието само върху Левски добавят и ЦСКА. Мотото трябва да ви е "Левски над всички останали". А вместо това се поставят в ролята на малкия клуб, който е бил големия с резултат. Така ние в Перник си спомняме и до ден днешен кога сме били Левски 3:2. Но не помним кога сме били Пирин със същия резултат. Жалка история сте. Да не говорим, че входа трябва да е свободен, нали сте "отбора на народа"! Все тая, при тия цени ще е полупразен.
Комплексарска история, като че ли сте били Реал М с 7:2. Толкова са тъпи на Герена, че вместо да фокусират вниманието само върху Левски добавят и ЦСКА. Мотото трябва да ви е "Левски над всички останали". А вместо това се поставят в ролята на малкия клуб, който е бил големия с резултат. Така ние в Перник си спомняме и до ден днешен кога сме били Левски 3:2. Но не помним кога сме били Пирин със същия резултат. Жалка история сте. Да не говорим, че входа трябва да е свободен, нали сте "отбора на народа"! Все тая, при тия цени ще е полупразен.

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
- Levski4Ever
- Контакти:
asenkolev написа:А можеше всички билети да са по 34лв за 3:4 от Антверпен.
Абе едно е 3:2, друго е 7:2.

asenkolev написа:А можеше всички билети да са по 34лв за 3:4 от Антверпен.
Благодаря за мнението. Няма да му обърнем внимание. Сега, моля, обратно в Мордор при другите орки.

Re: [АНКЕТА] Честванията за Юбилея
Синият Болярин написа:Транспарантите срещу Батков не ги вдигахте, а ги смъквахте, както късахте и разлепените плакати. За благодарност Борат оттогава ви киха по 15 бона месец и ви разрешава да използвате запазената марка на клуба за лична облага, което е не наглост, а нещо много повече. Точно за това новите "протести", организирани от НКП са толкова смешни. А със събраните пари от търга за Синята Коледа какво направихте? Нали щяха да отидат за школата и се обеща официален отчет.По-добре без юбилеен мач отколкото очертаващата се излагация.
Отворко, не ме слагай в разни схеми. Не съм нито част от НКП, нито от някоя т.нар. "фракция"!
Аз парите си изкарвам с честен и квалифициран труд, за теб не знам!
Просто ме дразнят разни разбирачи от всичко, които много обичат да мрънкат и да плюят отстрани, но винаги си намират оправдание, за да не свършат нещо.
Така и не ми отговори на въпросите от предишните постове. Първо "глорихънтърите" искахте някой Еврогранд, за да се замъкнете на мач, защото Лацио са анонимници, а сега разправяш, че е по-добре без мач?!
Къде са "милионите левскари" готови да помогнат с организацията на юбилея, на които "качулките заплашват децата"?!
Не стига, че една шепа хора си скъсват гъза и си дават времето и нервите, за да не станем за посмешище на юбилея ни, а даже им серете на труда.
Да, измет има както в агитката, така и в ръководството на клуба, но тази измет ще бъде разкарана, когато истинските Левскари са на стадиона, а не с мрънкане през компютъра!
Мисля, че е редно за мача с Лацио да поканят Бижутера, дори и само за няколко минути. Първо, заради онзи момент на "Олимпико". Второ, защото не заслужава последния му мач със синята фланелка да е този, който е към момента. И трето, защото едва ли някой би предпочел да гледа Бастос.
- Levski4Ever
- Контакти:
WeReWoLf написа:Мисля, че е редно за мача с Лацио да поканят Бижутера, дори и само за няколко минути. Първо, заради онзи момент на "Олимпико". Второ, защото не заслужава последния му мач със синята фланелка да е този, който е към момента. И трето, защото едва ли някой би предпочел да гледа Бастос.
Напълно съм съгласен!

Защо точно Тити Папазов!!!
Тити Папазов разкри от къде идват средствата, необходими за организирането на празненствата по случай 100-годишнината на Левски. Както е известно, Тодор Батков обяви, че няма как да отдели средства и делегира организацията на фондация "Фонд 100 години Левски".
"Един от основните спонсори е М-Тел, който 15 години е заедно с "Левски". Компанията помага с 50 хиляди лева. Има още едно свободно място до логото на М-Тел, на което чакаме голяма мощна компания да помогне. Тя ще може да обере и позитивите, след като ще бъде част от това голямо събитие. Иво Тонев също ще помогне чрез своя фолк клуб, дава 10 хиляди лева. Националният клуб на привържениците също даряват 10 хиляди лева. Учредяваме Клуб 100, който е символичен и се надявам да нарасне до 300. В Клуб 100 са тези, които могат да извадят 1000 лева за юбилея. От тези 100 вече 15 цифри са заети (Папазов показа лист разграфен със 100 квадратчета за първите 100 желаещи да помогнат финансово. Те ще бъдат поименно описани на страницата на Левски и ще бъдат лично наградени долу на пистата на 23 май, когато ще честваме годишнината", заяви Константин Папазов, който е един от главните организатори на празненствата.
Защо точно Тити се е заел с тази организация,какво му е разпоредено и от кого най -вече за да организира чевстванията.
Нямам нищо против човека,но кой стои зад него и защо го прави.
Само хубави слова за Батков от неговите уста,което ме притеснява.
Какво ли е намислил пак бай Тодор.
Аз идея си нямам и коя ще да е тая мощна компания,която ще се залепи до Мтел
"Един от основните спонсори е М-Тел, който 15 години е заедно с "Левски". Компанията помага с 50 хиляди лева. Има още едно свободно място до логото на М-Тел, на което чакаме голяма мощна компания да помогне. Тя ще може да обере и позитивите, след като ще бъде част от това голямо събитие. Иво Тонев също ще помогне чрез своя фолк клуб, дава 10 хиляди лева. Националният клуб на привържениците също даряват 10 хиляди лева. Учредяваме Клуб 100, който е символичен и се надявам да нарасне до 300. В Клуб 100 са тези, които могат да извадят 1000 лева за юбилея. От тези 100 вече 15 цифри са заети (Папазов показа лист разграфен със 100 квадратчета за първите 100 желаещи да помогнат финансово. Те ще бъдат поименно описани на страницата на Левски и ще бъдат лично наградени долу на пистата на 23 май, когато ще честваме годишнината", заяви Константин Папазов, който е един от главните организатори на празненствата.
Защо точно Тити се е заел с тази организация,какво му е разпоредено и от кого най -вече за да организира чевстванията.
Нямам нищо против човека,но кой стои зад него и защо го прави.
Само хубави слова за Батков от неговите уста,което ме притеснява.
Какво ли е намислил пак бай Тодор.
Аз идея си нямам и коя ще да е тая мощна компания,която ще се залепи до Мтел
LEVSKI_FOREVER
Re: Защо точно Тити Папазов!!!
Тити не защиатава Батков, просто иска да канализира положителната енергия за дасе направи юбилея, който за съжаление съвпадна с този тежък период на Левски, но неможе заради един глупак с мустак да си опропастим юбилея!!!