Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

OfanzivaCSKA
Контакти:

Re: Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Мнениеот OfanzivaCSKA » 23 апр 2014 21:31

"Да би мирно седяло, не би чудо видяло." ;) Да не са викали "прасета ще ви е..е" и "селяни" (нали големите граждани) и да не са лепили стикери, нямало е да ядат шамари (подчертавам шамари, не бой!).

OfanzivaCSKA
Контакти:

Мнениеот OfanzivaCSKA » 23 апр 2014 21:32

А и да не забравя - медиите са най-елитните коври :!:

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 23 апр 2014 21:40

iliyan написа:
sangio написа:[offtopic]До колкото си спомням си от Вд. Интересно ми е, дали познаваш някого от тези 6 или 8 човека, които са " участвали " ... !? Нормално ли е според теб такова поведение за 2-3 стикера ... !? Дали щеше да се случи същото, ако не бяха от Разград, а да кажем пак от Видин, но със син цвят ... !? ( не съм от Разград и те са ми безразлични )[/offtopic]

От Вд съм , но едва ли само за 2-3 стикера ! Може да си сигурен , че тези разградски л....а няма начин да не се правили на отворени и са си получили заслуженото !
Когато си на гости е хубаво да се държиш възпитано , ако не искаш да те превъзпитава домакина ;)

Еххх, личи си колко злоба таиш към Лудогорец и всичко свързано с него. Нищо, след седмица отново ще докажем прякора на г-н Младенов и ще мирясаш :lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 апр 2014 22:08

hijack1 написа:
iliyan написа:
sangio написа:[offtopic]До колкото си спомням си от Вд. Интересно ми е, дали познаваш някого от тези 6 или 8 човека, които са " участвали " ... !? Нормално ли е според теб такова поведение за 2-3 стикера ... !? Дали щеше да се случи същото, ако не бяха от Разград, а да кажем пак от Видин, но със син цвят ... !? ( не съм от Разград и те са ми безразлични )[/offtopic]

От Вд съм , но едва ли само за 2-3 стикера ! Може да си сигурен , че тези разградски л....а няма начин да не се правили на отворени и са си получили заслуженото !
Когато си на гости е хубаво да се държиш възпитано , ако не искаш да те превъзпитава домакина ;)

Еххх, личи си колко злоба таиш към Лудогорец и всичко свързано с него. Нищо, след седмица отново ще докажем прякора на г-н Младенов и ще мирясаш :lol:

[offtopic]Жалък си :lol: :lol: :lol: Като аватара си :P :P :P Толкова добър , че никой не дава дори толкова колкото е дал Домуса за този левак ![/offtopic]
OfanzivaCSKA написа:"Да би мирно седяло, не би чудо видяло." ;) Да не са викали "прасета ще ви е..е" и "селяни" (нали големите граждани) и да не са лепили стикери, нямало е да ядат шамари (подчертавам шамари, не бой!).

Намерили къде да викат "селяни" - Капанчета когато Видин е бил град на мястото на Разград и колиби не е имало ! Добре са ги рендосали да помнят кога са викали "селяни" и къде !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 апр 2014 23:23

мили написа:
iliyan написа:

А сега е ред ония "видински л...а", с които много си приличате, да получат няколко години "заслужен" затвор.
Друг път да не бият деца.

Поредният капански жалкар ! Айде бегай да си копаш градинката ! Да не вземе някой видински гражданин да мине покрай нея. Дори коловете да не ти остави :lol: :lol: :lol:
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 апр 2014 23:24

Ludogorets_Sofia написа:Комунистическите еничари от цеца панчарево ще бъдат чукани зверски сряда в Разград за тия волности които са си позволили :!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 23 апр 2014 23:31

iliyan написа:

[offtopic]обеден съм, че е за 2-3 стикера... на констатацията, че си от Вд отговори, но не отговори, дали познаваш някого от тях и, дали щеше да е същото, ако бяха момчетата от синият Видин :roll:[/offtopic]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 24 апр 2014 00:36

Тей.. ейса говорих с едно от по-големите момчета (на 26) от видина, знаем се от cs-а, доколкото разбрах е имало някаква изцепка и от наще "глей ги тея цигани", в следстиве на което са събрали каде що може и са ги търсили после.. ;д за боя с бухалки в автобуса отрича, но и той си признава, че да скачат 2о-25 годишни на 16 годишни, 40 килограмови е смешно.. все 1 аз да скоча на кобрата нали.. пак ще стане сензация.. но края ще е ясен :Д иначе другото.. кво да кажем.. дуел по Български - "Ще дойда с приятели и ще те набием." :) Колкото до "биячите" споко.. ше ги разбера кои са и ако/кога ще пътуват до Разград :) ще се разберем :) ще пиша у другия форум

ПС: Илияне спри наркотиците момче!

iliyan

Мнениеот iliyan » 24 апр 2014 11:18

kev1n написа:Тей.. ейса говорих с едно от по-големите момчета (на 26) от видина, знаем се от cs-а, доколкото разбрах е имало някаква изцепка и от наще "глей ги тея цигани", в следстиве на което са събрали каде що може и са ги търсили после.. ;д за боя с бухалки в автобуса отрича, но и той си признава, че да скачат 2о-25 годишни на 16 годишни, 40 килограмови е смешно.. все 1 аз да скоча на кобрата нали.. пак ще стане сензация.. но края ще е ясен :Д иначе другото.. кво да кажем.. дуел по Български - "Ще дойда с приятели и ще те набием." :) Колкото до "биячите" споко.. ше ги разбера кои са и ако/кога ще пътуват до Разград :) ще се разберем :) ще пиша у другия форум

А ти си смени хапчетата ! Оказах се прав , че селските .... са тръгнали да обиждат видинчани и чакат да им се мълчи и то във Видин !
Радвайте се , че видинчани са възпитани ! Иначе и автобус нямаше да има !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 апр 2014 12:46

kev1n написа:Тей.. ейса говорих с едно от по-големите момчета (на 26) от видина, знаем се от cs-а, доколкото разбрах е имало някаква изцепка и от наще "глей ги тея цигани", в следстиве на което са събрали каде що може и са ги търсили после.. ;д за боя с бухалки в автобуса отрича, но и той си признава, че да скачат 2о-25 годишни на 16 годишни, 40 килограмови е смешно.. все 1 аз да скоча на кобрата нали.. пак ще стане сензация.. но края ще е ясен :Д иначе другото.. кво да кажем.. дуел по Български - "Ще дойда с приятели и ще те набием." :) Колкото до "биячите" споко.. ше ги разбера кои са и ако/кога ще пътуват до Разград :) ще се разберем :) ще пиша у другия форум

Разплетохте го случая :lol: !

Върни се в “Лудогорец”