Преди да ме запЦувате, че Ви каем, че КАПИТАНА е един единствен. Просто пасва навсякъде. Кво да прайш? Проблем.
Много убава снимка Херр Робери.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MCMXIII написа:Аз ли съм единственият, дето смята, че Рафиня играе прекрасно през настоящата кампания
Преди да ме запЦувате, че Ви каем, че КАПИТАНА е един единствен. Просто пасва навсякъде. Кво да прайш? Проблем.
MCMXIII написа:Аз ли съм единственият, дето смята, че Рафиня играе прекрасно през настоящата кампания
MCMXIII написа:Много убава снимка Херр Робери.
Robbery написа:MCMXIII написа:Аз ли съм единственият, дето смята, че Рафиня играе прекрасно през настоящата кампания
Рафиня за сега се справя, но е доста рисков и не съм много сигурен дали притежава класата да спре сам Роналдо. Хубавото е, че ако не се получават нещата, веднага може да се смени тактиката и Лам да заиграе в центъра.MCMXIII написа:Много убава снимка Херр Робери.
Има хубав повод за това. Дали личи че небето и звездите над стадиона са монтирани барабар с логото на Байерн?
FC Bayern English @FCBayernEN 37m
.@realmadriden are unbeaten in 17 #UCL home games, but their last defeat came against #Guardiola!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта