Тема за интересни сериали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Тема за интересни сериали

Мнениеот dreben23 » 23 апр 2014 13:04

becks32milan написа:
dreben23 написа:Уби ми илюзиите. :cry: Ама викам да го догледам.

Последната серия не съм я гледал. Заслужава ли си ?

То трябва да има още три, до 19 гледах. 20-та би трябвало да е излязла вече, сега ще проверя. Много ми е интересен, дано да го продължат!

Междувременно започнах да гледам и "Дракула". :) Първата серия беше средна хубост, ще видим по-нататъка дали ще ми допадне.

За първи ми се случва да гледам пет сериала едновременно- Игра на тронове, Демоните на Да Винчи, Черният списък, Утрешните хора и сега последно Дракула! :)

И всичките съдържат всичко, което ми харесва - фантастика, мистерии, заговори, исторически факти и много екшън и хубави мацки. В повечето случаи започвам някой сериал заради мацките и след това чак ме запалва и сюжетът. И с футбола съм така, първо ме запленяват футболисти, а после отборите. :) :mrgreen:

Да, излязла е, тегля веднага! :)

Лошото е, че футболистите плющят мацките от сериалите, а ние само ги гледаме и им се радваме! :lol: :cry:

http://vbox7.com/play:261a4193b0

Уау, много силен епизод!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 23 апр 2014 14:53

Подкарах най-накрая The Wire.
Гуд шит
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 23 апр 2014 18:14

5 е добре, аз гледам Game of Thrones, Arrow, Revolution, The Tomorrow People, The Walking Dead, House of Cards и сега започвам Демоните на Да Винчи и Континуум (отново) :lol:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 29 апр 2014 09:49

The Tomorrow People
TTP стартира излъчването си в сряда вечер с рейтинги от 0,9млн в 18-49 и над 2 млн зрители пред телевизионните екрани. По време на излъчването му в сряда вечер рейтингите му се задържаха около средните за тийн телевизията и шансовете му за подновяване бяха високи. През март обаче, от The CW решиха да преместят шоуто в понеделник вечер от 21:00 и това се отрази пагубно за рейтингите му. По време на излъчването си в понеделник шоуто загуби над 40% от аудиторията си и вероятно няма да получи втори сезон.

Supernatural
Девет сезона и над 190 излъчени епизода и все пак Supernatural продължава да е шоу No1 в ефира на The CW, не бързайте да се разделяте със Сам и Дийн, защото през февруари сериалът бе подновен за десети сезон.

Arrow
През втория си сезон Arrow загуби част аудиторията си, но все пак рейтингите, които получава, го правят един от най–гледаните сериали в ефира на тийн телевизията и още в средата на февруари сериалът получи поръчка за трети сезон.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 29 апр 2014 10:01

becks32milan написа:5 е добре, аз гледам Game of Thrones, Arrow, Revolution, The Tomorrow People, The Walking Dead, House of Cards и сега започвам Демоните на Да Винчи и Континуум (отново) :lol:

сектант
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 29 апр 2014 10:43

South_Park написа:
becks32milan написа:5 е добре, аз гледам Game of Thrones, Arrow, Revolution, The Tomorrow People, The Walking Dead, House of Cards и сега започвам Демоните на Да Винчи и Континуум (отново) :lol:

сектант

садист

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 апр 2014 11:48

Аз захванах и Стотината, ама той пък ми се види доста глупав. Излиза, че Земята е по-опасна от Космоса. :cry:
Блазе им на планетяните! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 29 апр 2014 11:58

Я кажете, да гледам ли целия 4 сезон на The Walking Dead, или само някои епизоди ?

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 29 апр 2014 12:00

becks32milan написа:Я кажете, да гледам ли целия 4 сезон на The Walking Dead, или само някои епизоди ?

хомо сапиенс 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 29 апр 2014 12:02

South_Park написа:
becks32milan написа:Я кажете, да гледам ли целия 4 сезон на The Walking Dead, или само някои епизоди ?

хомо сапиенс 8-)

хомо сифилис 8-) 8-) 8-) 8-)

Върни се в “Свободна зона”