Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Мнениеот iliyan » 23 апр 2014 13:44

hijack1 написа:
IvailoRz написа:Залагам си главата ,че никой нищо няма да ти направи ако се разхождаш с фланелка на ЦСКА или на който и да е . ;)

То природата достатъчно ги е наказала, ние няма какво да направим повече :lol:

Като гледам и теб природата хич не те е подминала :lol: :lol: :lol: И дори да искат да направят нещо ЦСКА-ри няма смисъл :P :P :P :P
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 23 апр 2014 14:00

За разлика от теб аз ще се вслушам в думите от подписа ти и ще те оставя да господстваш :oops:

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 апр 2014 14:24

hijack1 написа:За разлика от теб аз ще се вслушам в думите от подписа ти и ще те оставя да господстваш :oops:

:lol: :lol: :lol: Още не си ги разбрал думите от подписа ми :P :P :P Много дрънчиш :P
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 23 апр 2014 14:33

Тази история самите журналисти я направиха от мухата слон. Имало е инцидент, не е скалъпена история и навсякъде из България може да срещнеш някой друг тъпанар който пробва да си избие комплексите някъде без значение на кого е фен. Какво изобщо се коментира тук не мога да разбера! Пак се заплетохте в разни конспирации, че и Домусчиев замесихте.......бря, бря, бря......
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 23 апр 2014 14:49

zuekaa написа:Значи аз като съм фен на БЕРОЕ и утре стане накаква кавга на някое кръстовище и се сбия с някой , а този някой се окаже фен на ''Амкарм Пермь'' ще пишат , че сме се сбили фенове на БЕРОЕ и Амкар Пермь ... така ли да го разбирам ?
Честно от Разград сте големи тикви ....

Аз пък да ти кажа честно, ти си голяма зелка! Преди да напишеш гениалните си заключения да беше попрочел поне няколко наши мнения! Лично аз, по горе казах - ще се цитирам: "Лумпени има навсякъде, но не слагай всички под един знаменател! Ако утре някой от нашите извърши простотия значи ли, че и ти си такъв!" Относно какво пишат журналистите, ние вина нямаме.
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 23 апр 2014 14:58

fen-fen написа:
zuekaa написа:Значи аз като съм фен на БЕРОЕ и утре стане накаква кавга на някое кръстовище и се сбия с някой , а този някой се окаже фен на ''Амкарм Пермь'' ще пишат , че сме се сбили фенове на БЕРОЕ и Амкар Пермь ... така ли да го разбирам ?

Аз пък да ти кажа честно, ти си голяма зелка! Преди да напишеш гениалните си заключения да беше попрочел поне няколко наши мнения! Лично аз, по горе казах - ще се цитирам: "Лумпени има навсякъде, но не слагай всички под един знаменател! Ако утре някой от нашите извърши простотия значи ли, че и ти си такъв!" Относно какво пишат журналистите, ние вина нямаме.

Първо - за това никой не ви се кефи , защото манията на Домуса , да е в медиите за щяло и нещяло дразни хората ...
Второ - ако искам ще чета ваши мнение аз си правя заключения от ПОСТА , не от вас;)
Трето - имате вина , защото може да им нацепите муцуните на журналята и те ще се спрът , ако не се спрът поне ще намалят простотиите който пишат...
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

OfanzivaCSKA
Контакти:

Мнениеот OfanzivaCSKA » 23 апр 2014 15:05

12
Последна промяна от OfanzivaCSKA на 23 апр 2014 15:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 23 апр 2014 15:08

Ако някое хлапе ми се издръвчи без причина е задължително да яде възпитателен бой, независимо от кой отбор е, независимо с какъв цвят на кожата, независимо от каква народност е!!! Естествено тук няма как да разберем кой е прав и кой крив, а статията за мен е абсурдна! Нека виновните си понесат наказанията!!!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 23 апр 2014 15:09

zuekaa написа:
fen-fen написа:

Първо - за това никой не ви се кефи , защото манията на Домуса , да е в медиите за щяло и нещяло дразни хората ...
Второ - ако искам ще чета ваши мнение аз си правя заключения от ПОСТА , не от вас;)
Трето - имате вина , защото може да им нацепите муцуните на журналята и те ще се спрът , ако не се спрът поне ще намалят простотиите който пишат...

Ясно! Изобщо нищо не си разбрал от това, което казах! Разсъжденията си твърде елементарни!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 23 апр 2014 15:10

CTAHKO на 23 Апр 2014 01:31
Браво, така се прави 8-) С бухалки пребихте един автобус с деца от Разград 8-) Червена гордост. Да не забравите да си сложите трофеите в музея :lol:

Ла.ното на форума голям моралист ще излезе :lol: А иначе в агитката на Лацио... Станко, Станко...

Върни се в “Лудогорец”