Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Цесекари нападнали автобус с деца от Разград .

Мнениеот boabbb » 23 апр 2014 11:37

IvailoRz написа:Бях постнал темата преди няколко дни , но я изтриха защото информацията беше моя( аверка на сестра ми е била в тоя автобус ) , а не на някой сайт . Ето и потвърждение от сайт .
dariknews.bg/view_article.php?article_id=1252578

Само бой за такива . Ще има напрежение на следващия мач в Разград . Дано стюардите си свършат работата . :evil:

Голяма простотия е това, но утайки има навсякъде ;) А щом искаш да биеш някой червен в Разград, ще те насоча даже :lol: :lol: :arrow:

Изображение

Следиш за тоя и като го видиш, го подкарваш ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 апр 2014 11:40

boabbb написа:
IvailoRz написа:Бях постнал темата преди няколко дни , но я изтриха защото информацията беше моя( аверка на сестра ми е била в тоя автобус ) , а не на някой сайт . Ето и потвърждение от сайт .

Само бой за такива . Ще има напрежение на следващия мач в Разград . Дано стюардите си свършат работата . :evil:

Голяма простотия е това, но утайки има навсякъде ;) А щом искаш да биеш някой червен в Разград, ще те насоча даже :lol: :lol: :arrow:

Изображение

Боби това се подстрекателство към насилие и може за 24 часа да поседиш на топло ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

bobmarli
Контакти:

Re: Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Мнениеот bobmarli » 23 апр 2014 11:43

Трябва да предупредя племенника ми, който е в детската градина да внимава за гневни чорбари, търсещи мъст и раздаващи справедливост. Никога не се знае къде ще е следващата наказателна акция на т.нар. армейци.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 23 апр 2014 11:43

Значи аз като съм фен на БЕРОЕ и утре стане накаква кавга на някое кръстовище и се сбия с някой , а този някой се окаже фен на ''Амкарм Пермь'' ще пишат , че сме се сбили фенове на БЕРОЕ и Амкар Пермь ... така ли да го разбирам ?
Честно от Разград сте големи тикви ....
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 апр 2014 11:46

iliyan написа:
boabbb написа:

Изображение

Боби това се подстрекателство към насилие и може за 24 часа да поседиш на топло ;)

Ш-ш, да не ме опандизиш :lol: Ивайло да нападне човека и той ще поседи на топло - ама една седмица в спешното :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 апр 2014 11:48

zuekaa написа:Значи аз като съм фен на БЕРОЕ и утре стане накаква кавга на някое кръстовище и се сбия с някой , а този някой се окаже фен на ''Амкарм Пермь'' ще пишат , че сме се сбили фенове на БЕРОЕ и Амкар Пермь ... така ли да го разбирам ?

Това ви харесвам на Заралиите - Много схванати - веднага схващате за какво става дума !
Тези от Разград повече и български език не знаят така , че няма страшно ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 23 апр 2014 12:00

Само като прочетеш за добре отъпкания туристически маршрут "Разград-Видин" и започват да те налягат едни съмнения за достоверността на историята... :mrgreen: :mrgreen:

Все се надявам, че червените петолъчки не са чак такава страшна напаст за човечеството, че да тръгнат да тормозят 8-9 години по-малки от тях гимназисти, само защото са от град, в който има футболен отбор, по-успешен от техния в последните години.... :roll: Единадесетокласниците най-вероятно са провокирали с нещо нападателите. Друг е въпросът как и доколко, за да предизвикат толкова крайна реакция у местните...

zuekaa написа:Значи аз като съм фен на БЕРОЕ и утре стане накаква кавга на някое кръстовище и се сбия с някой , а този някой се окаже фен на ''Амкарм Пермь'' ще пишат , че сме се сбили фенове на БЕРОЕ и Амкар Пермь ... така ли да го разбирам ?

Ще напишат, че в основата на лумпенските ти навици и поведение стои участието ти във филмирана футболна фракция с хулигански наклонности към ФК Берое. И ще има огромна вероятност да се окажат прави. ;)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 23 апр 2014 12:15

Защо не пишете "Хулигани нападнали автобус с деца ...", а "Цесекари ..."
Хулигани в Разград няма ли?

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 23 апр 2014 12:19

Като видя някой да оправдава излишната и ненужна агресия и физическа разправа, спирам да го броя за човек. Че и от 9 кладенеца вода да вади, за да си защитава тезата... От тази тема извадих няколко такива и най-вече илиянчо.
Дай някой ако ти каже нещо, което не ти харесва или ако те погледне накриво, това да ти дава право да го пребиваш! Всички щяхме да ходим постоянно пребити!
Разликата между хората и животните е, че на нас природата ни е дала възможност да не сме първосигнални и да правим разлика между добро и лошо, редно и нередно. Обаче на някои от вас явно им е трудно.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 23 апр 2014 12:21

Защото , цитирам по памет " са влезли в автобуса с обиди срещу Лудогорец " ;)

Върни се в “Лудогорец”