Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Мнениеот IvailoRz » 23 апр 2014 10:32

Куца историята ли ? Може да куца начина и на разказване от журналистите , но е истина , защото най-добрата приятелка на сестра ми е била в него с класа си (11 клас , 17-18 г.) , може и по - малки да е имало незнам . И аз го познавам момичето , няма защо да лъже . А и няколко дни след това да излезе и в някоя медия ... няма как да лъжат .

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 23 апр 2014 10:34

Оп .. и в гонг излезе . Сигурно от темата във форума са видели ?

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 апр 2014 10:48

IvailoRz написа:Куца историята ли ? Може да куца начина и на разказване от журналистите , но е истина , защото най-добрата приятелка на сестра ми е била в него с класа си (11 клас , 17-18 г.) , може и по - малки да е имало незнам . И аз го познавам момичето , няма защо да лъже . А и няколко дни след това да излезе и в някоя медия ... няма как да лъжат .

Да и беше казала защо станала случката ли ?! Няма начин някой ей така да ходи да бие хора които дори не познава !!!
Повече отясно ,че някой от тези хлапаци се е направил на мъж и това са последствията.
Тарикат-мъж на писка ! Явно някой е тарикат , но не е мъж !!
Ти били тръгнал да биеш някой от Видин само щото е от Видин а ?! Без дори да го познаваш !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 23 апр 2014 10:50

IvailoRz написа:Куца историята ли ? Може да куца начина и на разказване от журналистите , но е истина , защото най-добрата приятелка на сестра ми е била в него с класа си (11 клас , 17-18 г.) , може и по - малки да е имало незнам . И аз го познавам момичето , няма защо да лъже . А и няколко дни след това да излезе и в някоя медия ... няма как да лъжат .

хахах на 17 като ми кажеха дете и се обиждах, но нали е за статийката.
Как разбраха че са фенове на ЦСКА, явно "децата" знаят нещо, но не го казват.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 23 апр 2014 11:01

Да имаше съд да реши кой крив, кой прав ...
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 23 апр 2014 11:02

iliyan написа:

Да и беше казала защо станала случката ли ?! Няма начин някой ей така да ходи да бие хора които дори не познава !!!
Повече отясно ,че някой от тези хлапаци се е направил на мъж и това са последствията.
Тарикат-мъж на писка ! Явно някой е тарикат , но не е мъж !!
Ти били тръгнал да биеш някой от Видин само щото е от Видин а ?! Без дори да го познаваш !!!

Добре мой .. и така да е . Нека предположим ,че нещо се е направил някой хлапак на футболна основа . Редно ли е на 26 години катил да скача на 10 години по малък от него ? Аз не бих тръгнал да бия никой от никъде , дори и на футболна основа , т.е. най - малко на футболна основа .

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 23 апр 2014 11:10

Случката е грозна и недопустима. Недопустим е и начинът по който ТИ се опитваш да насаждаш омраза и напрежение. В правото няма колективна вина и не можеш заради няколко конкретни гамена да хвърляш вина върху цяла многохилядна общност. Вместо цесекари, можеше да напишеш и " фенове на българският национален отбор", щеше ли това да означава, че всички българи гледащи футбол са идиоти и побойници?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 апр 2014 11:15

Цялата работа не смърди , а направо вони . Домуса започна много рано да се застрахова. Къде бяха тия "радетели на морала и законността" , когато разградските мутри биха невинни деца в агитката на ЦСКА след мача ни в Разград ? Утре , когато някое малолетно лайно ми тегли една майна и му налея канчето за това , пак ли ще изляза хулиган , защото съм се опитал да запълня празнините във възпитанието му ? Или сега да очакваме нов побой над децата пред стадиона в Разград като отговор ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 апр 2014 11:25

IvailoRz написа:Добре мой .. и така да е . Нека предположим ,че нещо се е направил някой хлапак на футболна основа . Редно ли е на 26 години катил да скача на 10 години по малък от него ? Аз не бих тръгнал да бия никой от никъде , дори и на футболна основа , т.е. най - малко на футболна основа .

Аз въобще не съм сигурен ,че е на футболна основа ! Повече ми прилича на съвпадение , че тези момчета са фенове на ЦСКА!
Не бих се учудил приятелката на сестра ти или някой друга фръцла да се правила на важна и всичко е да е заради някаква развей-опашка.
Не е лошо преди да пишеш по дадена тема да си наясно с цялата ситуация.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 23 апр 2014 11:28

Чакай малко . Къде съм казал ,че всички са такива . Но при всички има такива , и винаги съм твърдял ,че самите фенове трябва да изкоренят тея хора от "своите" . Не насаждам омраза . И какво намесвате Домуса ? Какво е виновен той. Айде стиа с тея глупости невинни деца в агитката на ЦСКА ? ... Били са ги защото са псували , обиждали са ги лично , хвърляха камъни , и ракети по инвалиди .

Върни се в “Лудогорец”