Цесекари нападнали автобус с деца от Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Re: Цесекари нападнали автобус с деца от Разград .

Мнениеот Владо_ЦСКА » 23 апр 2014 00:47

kartago написа:
Red Warrior написа:Айде стига от провинцията сте се занимавали само с ЦСКА. Вчера пускате анкета, дали няма да е по-силен българския футбол без ЦСКА и Левски, а сега това. Всеки ден си търсите с какво да се занимавате с нас. Не знам дали българския футбол ще е по-добър без нас, но със сигурност няма да има за какво да пишете. По темата - да беше пуснал нормален линк да видим за какво става въпрос. :roll:

Копирах това( http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1252578) и на мен ми отвори линк! А щом е така, нямаш очи даже да пишеш, защото да се бият деца е повече от варварство!

Инфото е силно преувеличено. Не се връзвайте. Какви са тия глупости за бухалки и т.н.?
Пиянски изцепки и перчене. Е тва е. Въпреки това, е тъпо да става така.
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 23 апр 2014 00:48

Ако е вярно, дано да ги осъдят !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 23 апр 2014 00:48

Докато са необходими подобни малоумници / има ги и в други отбори / на Делян Пеевски на Ахмед Доган на Сергей и на Волен Сидеров то наказание за тях няма да има :!: Те имат нужда едни от други :!:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 апр 2014 00:49

Владо_ЦСКА написа:
kartago написа:
Red Warrior написа:Айде стига от провинцията сте се занимавали само с ЦСКА. Вчера пускате анкета, дали няма да е по-силен българския футбол без ЦСКА и Левски, а сега това. Всеки ден си търсите с какво да се занимавате с нас. Не знам дали българския футбол ще е по-добър без нас, но със сигурност няма да има за какво да пишете. По темата - да беше пуснал нормален линк да видим за какво става въпрос. :roll:

Копирах това( http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1252578) и на мен ми отвори линк! А щом е така, нямаш очи даже да пишеш, защото да се бият деца е повече от варварство!

Инфото е силно преувеличено. Не се връзвайте. Какви са тия глупости за бухалки и т.н.?

Е, остава ти да си бил там и да знаеш от първо лице? Дори и да е нямало бухалки, достатъчно е грозно и позорно!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 23 апр 2014 00:51

anihilator написа:Докато са необходими подобни малоумници / има ги и в други отбори / на Делян Пеевски на Ахмед Доган на Сергей и на Волен Сидеров то наказание за тях няма да има :!: Те имат нужда едни от други :!:

И по-този повод ще кажа,че рибата се вмирисва откъм главата !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 23 апр 2014 00:53

kartago написа:
Владо_ЦСКА написа:
kartago написа:

Е, остава ти да си бил там и да знаеш от първо лице? Дори и да е нямало бухалки, достатъчно е грозно и позорно!

Вечерта чух какво е станало. Не ги познавам тея дето се се изцепили така, но от това което чух и от това което чета сега, съм сигурен колко преувеличават.
Warped написа:

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 23 апр 2014 01:14

Да, защото боя който отнесоха някои от вашите и загубената титла в онзи прословут мач въобще не ви дразни :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 апр 2014 01:31

Браво, така се прави 8-) С бухалки пребихте един автобус с деца от Разград 8-) Червена гордост. Да не забравите да си сложите трофеите в музея :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 апр 2014 01:50

Владо_ЦСКА написа:
CTAHKO написа:Браво, така се прави! С бухалки пребихте един автобус с деца от Разград! Червена гордост. Да не забравите да си сложите трофеите в музея :lol:

Една лъжа, повторена няколко пъти, става истина. По тая логика ли вървиш, "приятелю"?

Не! Не си ме разбрал 8-) Дали е лъжа или не, дали е преувеличено или не е без значение ;) Вижте си реакциите върху случката. Вместо да се разграничите от тези фенове (има ги във всяка една българска агитка и никой няма предвид, че само тези на ЦСКА са такива, а другите са чисти и кротки като сълзичка), единият вика "те са от провинцията, еби ги в гъза, нека ги трепят" , другият вика "селският манталитет е виновен" ;) И никой от вас не отчита, че става въпрос за деца. А ще ми обясниш ли каква е разликата в манталитета на едно дете от София и едно дете от провинцията примерно ;) Ами ако твоето дете беше сред тези в автобуса, какво правим тогава :roll: Пак ли селския манталитет щеше да е виновен ;) Иначе браво, гледал си "Тумбстоун" 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 23 апр 2014 02:03

CTAHKO написа:
Владо_ЦСКА написа:
CTAHKO написа:Браво, така се прави! С бухалки пребихте един автобус с деца от Разград! Червена гордост. Да не забравите да си сложите трофеите в музея :lol:

Една лъжа, повторена няколко пъти, става истина. По тая логика ли вървиш, "приятелю"?

Не! Не си ме разбрал 8-) Дали е лъжа или не, дали е преувеличено или не е без значение ;) Вижте си реакциите върху случката. Вместо да се разграничите от тези фенове (има ги във всяка една българска агитка и никой няма предвид, че само тези на ЦСКА са такива, а другите са чисти и кротки като сълзичка), единият вика "те са от провинцията, еби ги в гъза, нека ги трепят" , другият вика "селският манталитет е виновен" ;) И никой от вас не отчита, че става въпрос за деца. А ще ми обясниш ли каква е разликата в манталитета на едно дете от София и едно дете от провинцията примерно ;) Ами ако твоето дете беше сред тези в автобуса, какво правим тогава :roll: Пак ли селския манталитет щеше да е виновен ;) Иначе браво, гледал си "Тумбстоун" 8-)

Заглавието ми е познато, но не съм го гледал. Не знам за какво се разправя.
Аз се разграничавам, от всяка простотия. Не само от конкретната случка. Дали е станало заради футболни страсти, или защото някой от автобуса е задявал гаджето на някой от пичовете, случката пак си остава тъпа.
Това че отговорих на един екземпляр, по-горе, не ти дава право да ми слагаш думи в устата.
Warped написа:

Върни се в “Лудогорец”