Защо мача с Лудогорец утре ще е без публика?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Защо мача с Лудогорец утре ще е без публика?

Мнениеот DrAvalanche » 22 апр 2014 15:39

Plovdiv 100 написа: Това са някакви твои интерпретации. Базата получи лиценз.Точка! Относно агитките.....ако се държат нормално, няма да има и проблеми. Ти ми кажи сега къв е проблема?

Кое е интерпретации? Че достъпа е по една улица с две платна, че си правите шествия при които се дебнете, замеряте с боНби и др. простотии и при които се затваря половината град, че при последното дерби имаше сигнални ракети изстреляни от жълточерните към чернобелите...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 22 апр 2014 15:40

Rivar написа:Фактите са ясни. Утре мача трябва да е с публика. Но не вярвам ръководството на Локомотив да протестира. така на един отбор ще се осигури финал без да се напъва много, то ако се наложи и съдията ще помогне разбира се. Но от БФС се надяват да не се налага.
Но аз искам да поставя един друг въпрос. - Какво става с глобите събирани от БФС. По груби изчисления те надхвърлят милион на сезон. За какво се използват, освен разбира се за осигуряване на служебни автомобили на ръководството на същият този съюз и техните семейства, както и за прикриване на престъпленията вършени с тях.

Да фактите са ясни на всички. Ако мача утре е с публика, той няма да завърши и Лудогорец така или иначе ще е на финал. Затова от БФС са решили да дадът шанс на Локо да се класира за финал като си изграят мача до края. Коко пак ви пусна по пързалката ;)

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 22 апр 2014 15:41

Защото мача е решен. Жест към феновете да спестят някой лев :)

Поздрави

Потребителски аватар
1912_plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912_plovdiv » 22 апр 2014 15:43

Щом наказанието мач без публика трябва да се обяви най-малко 48 часа преди мача сте си в правото да търсите обяснение . Аз лично се надявам да играете с публика и да играем пловдивски финал ;)

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 22 апр 2014 15:44

DrAvalanche написа:
Plovdiv 100 написа: Това са някакви твои интерпретации. Базата получи лиценз.Точка! Относно агитките.....ако се държат нормално, няма да има и проблеми. Ти ми кажи сега къв е проблема?

Кое е интерпретации? Че достъпа е по една улица с две платна, че си правите шествия при които се дебнете, замеряте с боНби и др. простотии и при които се затваря половината град, че при последното дерби имаше сигнални ракети изстреляни от жълточерните към чернобелите...

Ти заговори за ЗАКОН! Питам те аз, получи ли базата лиценз?

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 22 апр 2014 15:47

A къде в решението на комисията пише, че именно мачът с Лудогорец ще е при закрити врати? Такова нещо няма. Написали са го в Спортал, ама те откъде са го видели и дали, е друг въпрос...
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
bnboris0v

Мнениеот bnboris0v » 22 апр 2014 15:48

Тренировъчната база в Коматево, която иначе е чудесно съоражение за подготовка, не е пригодна за официални футболни срещи. Само че се иска да имаш мозък малко повече от този на пернато за да го разбереш. Много ми е интересно как ще се проведе там дерби с Локо Пд, как ще има шествие на Локо Пд от Лаута до Коматево, откъде ще идват феновете на Локо Пд и Ботев Пд, при положение, че до базата се стига само по една улица с две платна? Забавно ли ще е да гледаме бомбички и ракети между две агитки разположени на 20-30 метра?

и понеже нищо не направихте с вашия стадион и терен, ще видиш как тази база ще приеме и мачове от европейското за юноши, щото няма да има лиценз :mrgreen: примерно

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 22 апр 2014 15:49

Ама нека да има публика.
Към 20-30 минута мача ще е прекратен, Лудогорец ще получат служебна победа, а Локото се запътват към Б група.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 апр 2014 15:49

drughi написа:До колкото съм запознат с наредбата, наказания с лишаване от домакинство или мачове на закрити врати, трябва да се обявят 48 часа преди да се състои футболната среща. А това решение за наказание, е обявено 24 часа преди мача-реванш за Купата на България срещу Лудогорец... Според мен това веднага значи, че не е правилно утре мача с Лудогорец да е на закрити врати.

Наказанието трябва да влезе в сила след този двубой? Утре трябва да има публика на Лаута по закон.

Дека го това требование у закону за 48-те часа. Я не го видя... :?
Ето линк към ДП 2013/2014:

http://www.bfunion.bg/media/upload/new2 ... U_2013.pdf
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Локо Пловдив”