Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
През настоящият сезон, не загубите и неучастието в европейските турнири е най-срамното, а случката с Петев. Вчера след мача пак се видя подобно нещо и то доста по-публично. Проблема на Левски не е слабия треньор или слабите футболисти, а онези от НПК. Треньора ще се смени ще дойде друг и с футболистите ще е така, но онези в сектора няма да се махнат. Докато тези там ги има и по начина по който действат, няма да има никакво значение спорните резултати на отбора. Трябва парите към НПК да спрат. Трябва по норалналните и мислещи хора които са част от НПК да се махнат от там и тази организация да се затрие ако е възможно. След като разбиха агитките в Англия, тези които бяха там веднага станаха престъпници. Трябва и в Левски да стане така и всички на стадиона да са едно цяло а не като сега. Трябва и като дойде Гонзо да покаже пак,че има топки и да не позволява да му се докарват футбполисти зад гърба и да му се мести мустака в работата а също и онези с качулатите. Да казва ако му се налага натиск отнякъде за нещо и да се остави да работи спокойно като има цялата власт за години напред. Дори и да бъде отбора в долната таблица сезон или повече, трябва да се остави Гонзо да гради нещо каквото и да е то.
Betchualeng Arnaikem написа:Що се правиш, че не разбра какво казах? Играчите се мотат по терена. Треньора би трябвало да ги стяга, но знае, че опита ли да командва ще излети. Единия доведен от някой си, другия с протекцията на еди кой си.. играчите са извън властта му и точка. Резултат: те продължават да си се мърдосват а тренера само стои и се моли Бру да вземе да центрира погрешка правилно, Божи да уцели вратата и т.н.
И хайде да погледна и твоята гледна точка: виновен е треньора, той не ги е надъхал, никой не му пречи да работи, но човека не разбира от футбол, тактика и т.н... Ок. А кой е назначил треньора и респективно е виновен, че читав такъв липсва? Хмм.. монетка с 2 еднакви страни е този въпрос?
Да видим твоята логика: Всеки треньор знаел, че ще излети, ако си върши съвестно работата, а в същото време всеки си стои кротко в клуба, докато не го изгонят. Е, не искам такива треньори, мерси.
Батков носи вина, защото се опитва да мине тънко и да уцели някой треньор по примера с Мъри. Ама тази вина е много по-различна от онази, която ти и много други фенове се опитват да му приписват.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Мюлдер, Крумов, Чмовш, Нунеш, Ст. Ангелов, Гаджев, Д. Димов, Пл. Димов, Старокин, Бру, Туре, Бастош, Божинов, Генков, Макриев, Рамос, Топузаков, Р. Михайлов, Якимов, Д. Донев, Тонев, Батков - ВЪН от Левски!
- tzvetan_tee
- Контакти:
Белгиец - фен на "Левски"

Ивс Янсенс е белгиец, един от най-колоритните и емблематични фенове на местния Еендрахт Аалст. От няколко години е и запален привърженик на Левски. Притежава и огромна колекция неща свързани с любимия отбор на България.
Ивс ще пътува от Белгия за България, за да наблюдава на живо юбилейния мач срещу Лацио на 23 май.
Левски София - 100 години пленява сърцата на наши и чужди. Като колекционер се свързва с форума на привържениците на Левски. Оттам вече няколко години е в постоянен контакт, събира материали, шалове, значки.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
- White Fang
- Контакти:
Мисля, че на всички е ясно защо паднахме вчера. Поради липса на каквато и да е класа в отбора. Чмовш, Белаид,Мюлдер,Нунеш беше защитата вчера, нали така? Чмовш-дърво тип Прохазка. Белаид-защо го купихме тоя? Мюлдер-като му видя центриранията, получавам мини инфаркт. Нунеш-личи си, че играе с желание, ама само с желание не става. Старокин, Крумов, Бастош, Димов. Старокин беше един от малкото, които знаеха какво правят на терена. Ако не друго, поне се опитваше да прави някаква игра, а не като повечето-ганкиното на бос крак. За Крумов съм си казал мнението много отдавна. Този човек един ден ще води Левски с капитанската лента (освен ако не стане трън в окото на някой шеф). От мен сте го чули. Бастош-кой го излъга, че става за този спорт? Димов-има си своите моменти, но в повечето случаи прави глупости, което дразни 99% процента и от феновете, и от футболистите. Атаката въобще няма да я коментирам. Там сме трагедия. То няма един, за който да се хванеш. Просто по-голямата част от отбора трябва да се освободи, да се налагат юноши и ако трябва, да се привлекат 1-2 класни БЪЛГАРИ!!!!
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
Re: Белгиец - фен на "Левски"
Герой в поредното издание на рубриката "Фен Зона" е един мъж на име Ларс от Австрия, който е привърженик на Локомотив (София). За неговите радости и мъки разказват репортерът Филип Зуберски и операторът Красимир Климентов
"Хайде съм Локото от Виена – представя се с чудата усмивка Ларс. - По принцип съм фен на червено-черен отбор от Виена, той играе в 4-а дивизия, но навремето е имал успехи. А иначе съм член съм на организацията "Виена – Локос", това е фенклуб на Локомотив в австрийската столица."
http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... _c.56.html
"Хайде съм Локото от Виена – представя се с чудата усмивка Ларс. - По принцип съм фен на червено-черен отбор от Виена, той играе в 4-а дивизия, но навремето е имал успехи. А иначе съм член съм на организацията "Виена – Локос", това е фенклуб на Локомотив в австрийската столица."
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
- tzvetan_tee
- Контакти:
loko1 написа:Герой в поредното издание на рубриката "Фен Зона" е един мъж на име Ларс от Австрия, който е привърженик на Локомотив (София). За неговите радости и мъки разказват репортерът Филип Зуберски и операторът Красимир Климентов
Хаха не предполагах, че и Локото имате подобен случай. Браво

КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
Гаджев е най-добрия играч на Левски,а тука няква корифеи не спират да го гонят от няколко сезона.. 

Офтопик:
Офтопик:
-
Ние пък си имаме фен англичанин. Казва се Мат Пейн и е от Брендфорд. Идва в България за всяко дерби.

- Neron
- Контакти:
Защо нямаше фенове на тренировката? Нали НКПто са много организирани или харчат паричките от Батков и са заети? При представянето на Петев бяха много активни.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!