Аз като фенче на Арсенал, дето трябва да ми става лошо според един от предните коментари, пък да Ви кажа как изглеждат нещата от страни, когато не си фенче на манафите. Сър Алекс изкуфя и съсипа отборчето Ви последните години. Горе долу малко след като продаде Роналдо и Ман Ютд започна бавно, но СИГУРНО да потъва. Сър-а супер очевидно не се справяше с отбора, нивото на играчите падна невероятно ниско. Имаше уникално слаби представяния в ШЛ и да не забравяме, че по едно време и в ЛЕ Ви ошамариха здраво... Просто в Англия футболът е доста слаб последните години и това в комбинация с традициите на отбора, и респекта, който имаше Старчето в/у съдиите, успяваше да скрие колко са слаби ютд всъщност. Само че като си тръгна Сър-а вече измъчените победи с голове в 98 мин липсваха, а в Ман Ютд се видя какви играчи точно има.
Мойс не е лош треньор. Трябва да е бил глупав, ако не е виждал колко слаби са ютд последните 2-3 сезона. А в същност може и да е знаел, но да го е страх да каже истината, че Сър Алекс създаде, а след това и съсипа Манчестър Юнайтед.
И като едно фенче на Арсенал само да Ви кажа, че аз още 2010 казах на приятелите, че Ман Ютд приключиха. Мойс не ме вълнува, тъй като още преди сезона си знаех, че ще се борите за класиране в ЛЕ тая година (само малко ме е жал за Мойс)
Официално: Уволниха Дейвид Мойс!!!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Официално: Уволниха Дейвид Мойс!!!
[center]
[/center]
[/center]- MASTER_COOL
- Контакти:
ЛВГ ? ли имаш впредвид ?
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- old_traff
- Контакти:
Единствено му благодаря за Мата, всичко друго беше пълен провал.
we are the champions написа:Защо ли си мисля ,че трите букви ще ви е новия мениджър
Азбучния ли бе...айде не
- old_traff
- Контакти:
we are the champions написа:Защо ли си мисля ,че трите букви ще ви е новия мениджър
ПАОЛО ДИ КАНИО
Ман Ю има нужда не само от нов мениджър а и от нов отбор с играчи като Карик Флетчър Джоунс нещата няма да се получат. Минимум 3 години са необходими да си стъпят на краката и то при условие че новия мениджър е читав.
Ако и той се провали тимът попада в низходяща спирала и никой не знае докъде ще стигне
Ако и той се провали тимът попада в низходяща спирала и никой не знае докъде ще стигне
- MASTER_COOL
- Контакти:
Alexx
А твоят отбор не можа да бие Юнайтед в най - кошмарният му период...Та смятай вие колко сте приключили изобщо за футбола
Присмяли се те !
Ти да си видял Юнайтед да губи с 8:2, 6:3, 5:1, 6:1 ??? Вие редовно го правите
А твоят отбор не можа да бие Юнайтед в най - кошмарният му период...Та смятай вие колко сте приключили изобщо за футбола
Присмяли се те !
Ти да си видял Юнайтед да губи с 8:2, 6:3, 5:1, 6:1 ??? Вие редовно го правите
AVB ?
- MASTER_COOL
- Контакти:
Няма да дойде АВБ. Той сега шие наред с Зенит
Юнайтед няма да допусне втора грешка с назначаване на случаен мениджър. Следващият ще е от голям калибър. Доказан,авторитетен и магнетичен
Юнайтед няма да допусне втора грешка с назначаване на случаен мениджър. Следващият ще е от голям калибър. Доказан,авторитетен и магнетичен