rhaegar написа:Milkoy написа:rhaegar написа:
Да, тия дето взеха Мойс са страшно по-напред.
Челси е (малко или много) все още в играта за титлата и на 1/2 финал в ШЛ. Нужно ли е да припомням как беше положението преди година? Имаме ли прогрес при Моу? Тихо тогава.
Не хвана иронията, ама нищо. Другата година. Аз замълчавам, пък вие се радвайте на илюзорните си шансове за титла. Те и феновете на Реал се опитваха три години да се убедят, че полуфинал в ШЛ си е прогрес, докато не посегна на Сан Икер и го изритаха. Сериозно, мисля, че с треньор от класата на Гуардиола, Челси щеше отдавна да си е осигурил титлата. Но щом му се радвате - супер.
Много си ироничен, мани.
Полуфинал в ШЛ за Реал беше ебаси прогреса, с оглед предишните около 7 сезона. Колкото до Сан Икер-той и до днес не пази в ЛаЛига, ама за Анчелоти лошо не се чува.
Класата на Гуардиола-безкрайни пасове в средата, докато противника умре от скука, мерси, няма нужда. По-добре да върнем FSW.
Нека не е Гуардиола, да не ви дразня, ама нека бъде Клоп. Моу е надут балон, на който му връзваше до едно време. Грижи се твърде много за собствения си медиен образ и за съжаление успява много хора да заблуди. Ако си фен на Реал, и имаш претенции за най-силния отбор в света - не те устройва да си 3 години на полуфинал в ШЛ. Това ги устройва отбори еднодневки. Питай произволен фен на Реал дали Моуриньо е успешен за него. Но щом за вас е успех този прогрес - супер. И нека се върнем на Гуардиола. Най-обичам хора дето плюят стила му - значи има проблем да задържаш топката и да разиграваш технично, но няма проблем да паркираш автобуса пред врата и да чакаш другите да сбъркат(справка Челси - Барса при Ди Матео). Или това е по-футболно? Ще кажете - да, ама проработи. Ами и при Гуардиола в Байерн явно проработи... Искам да отстраните Атлетико, макар че са ми симпатични, само за да гледам какво ще ви причини Гуардиола на финала. Пък и финал в ШЛ ще е супер - 100% Моу и догодина в Челси.