Батковистите от НКП

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balef

Re: Батковистите от НКП

Мнениеот balef » 21 апр 2014 23:09

Батков е най-некадърния ръководител в 100-годишната история на ФК Левски

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 21 апр 2014 23:14

стига сте плюли по човека с ордена все пак ви е дарил 42 милиона...неблагодарници
двете теми могат да се обединят тази е от 2011, но още е актуална даже има едиин фен който дава съвет Батков да пусне акциите на пазара и да стане всеки фен акционер, каква шега съдбата само....levski/viewtopic.php?f=&t=81527
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Gonewild
Контакти:

Мнениеот Gonewild » 21 апр 2014 23:32

Какво е дарил, като всичко е оформено като заем и пак ще си иска парите. Батков вън! И с по-малко пари се постигат резултати!
DMS LEVSKI на 17777

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 апр 2014 23:32

валидол за теб написа:
milen.hristov написа:
валидол за теб написа:Поне тоя път са вложили парите в хорео, а не в "брашно"....Обаче, тук продължава да има хора, които ги защитават и хора, които от две намирисващи победи бързо забравят главния проблем-нкп!

Само няма да се съглася, че главният проблем е нкп. Те са следствие от проблема бай Тодор, той чрез кантората си защитаваше ''нашите деца'' след поредната им издънка, той си ги създаде.

Хронологично погледнато, е така, но "нашите деца" вече са пораснали и си имат свои нуждички, интереси и тн. Май и татко им Батко им се покланя и накланя за някой неща?

Тук вече съм съм съгласен с теб

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 апр 2014 23:43

Тази нощ ще спя спокойно въпреки поредната загуба, благодарение на Вас сини фенове, които пишете в днес в тази тема. САМО ЛЕВСКИ! Левски ще пребъде още поне 100 години благодарение на Вас.

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 22 апр 2014 00:01

Кур за всички платени фенове! Кур и за баткоффффф, тонефффф и другите мърши, докарали един от най-старите и велики отбори на нивото на Вихрен Сандански, Светкавица, Монтана и други селски отборчета! Смърт и за всички скъпоплатени чужденци, които идват тука, само защото тук алкохола е по-евтин! От другият сезон само юноши. По-добре няколко нулеви сезона, отколкото Сараево, Иртиш и тем подобни. Колко време трябва да се унижава един велик отбор? Борате, хващайте се под ръчичка с буфера и да ви няма!!!!
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 22 апр 2014 00:17

Ами Титивистите и феновете гардеробисти къде и на кого ги оставяте ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 22 апр 2014 00:19

milen.hristov написа:Тази нощ ще спя спокойно въпреки поредната загуба, благодарение на Вас сини фенове, които пишете в днес в тази тема. САМО ЛЕВСКИ! Левски ще пребъде още поне 100 години благодарение на Вас.

+1
всичко пагубно в клуба Левски започна с идването на власт на Вл.Владимиров и София-запад.
и по-зле ще става ...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 22 апр 2014 03:59

milen.hristov написа:
zlatan написа:Милене,до къде стигнаха нещата с Тръста аз следя редовно новини за тях ,но кога ще почнат истинските неща с него.
Аз засега направих регистрацията си и това е.

Редовно се пускаше информация в групата във фейса, сега обаче наистина нещата и там зациклиха, явно хубавите неща стават трудно.
https://www.facebook.com/groups/trustle ... 299777437/
Прочети последната публикация на Васил Колев от 17.4, би трябвало да ти бъде много интересна

[offtopic]пффф, сега фейсбук ли трябва да отварям, че да се информирам за тръста...[/offtopic]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 22 апр 2014 04:02

Балкански Орел написа:Не съм чел по смислена тема в този форум !
Подкрепям напълно и не че в България няма 40 хиляди фенове на ЦСКА и Левски, които да напълнят стадиона за дербито.Просто на хората не им се занимава с тези наркомани, които бият тези които не са им симпатични.Аз това го говоря от много време, тези не са никакви фенове и на мен да ми дават по 900 кинта на месец и аз ще ходя на всеки мач, тези са на заплати, а Тити е техния водач !
За това стадионите са полу-празни както днес.

Места в А и В колкото искаш...

Върни се в “Левски”