Може ли да има силен БГфутбол без силни Левски и ЦСКА?АНКЕТА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Анкета: Може ли да има силен футбол без силни Левски и ЦСКА?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

knbb
Контакти:

Може ли да има силен БГфутбол без силни Левски и ЦСКА?АНКЕТА

Мнениеот knbb » 21 апр 2014 18:45

Няма ли силен Левски и ЦСКА, няма да имаме силен футбол.Думи на С.Младенов мача Левски и ЦСКА .Съгласни ли сте или не ,аз лично не .И Ботев и Лудогорец направиха фурор в Европа без Левски и ЦСКА да са силни .И не само това Литекс ,Берое и Черно море също играят добре .Така ,че можем ли без силни Левски и ЦСКА.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: футбол в България

Мнениеот angelco77 » 21 апр 2014 18:49

Да.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 апр 2014 18:53

На мен лично ми е през оная работа за Левски и Цска.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

knbb
Контакти:

Мнениеот knbb » 21 апр 2014 19:01

И на мен ама подкрепям Ботев и затова пуснах темата тук.Сега ще опитам да я преместя във форума на гонг.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: Анкета: Може ли да има силен футбол без силни Левски и ЦСКА?

Мнениеот Red thunderstorm » 21 апр 2014 19:18

knbb написа:Ботев и Лудогорец направиха фурор в Европа...

Ботев и фурор? Есента ли? Глупости... ;)
Силен футбол без силни ЦСКА и Левски може и да има, но в конкуренцията на силни "сини" и "червени", останалите ще са още по-силни!Така ги виждам нещата! :)
Последна промяна от Red thunderstorm на 21 апр 2014 19:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 21 апр 2014 19:19

Силен футбол у нас без силни Левски и ЦСКА може да има, но не трябва това да става факт. Това са двата отбора с най-много фенове, а аз съм повтарял неведнъж, че футболът е за феновете, а не за мутрите, мафиотите, спортните мениджъри, букмейкърите и останалата подобна паплач. Аз съм сигурен, че дори Литекс и Лудогорец да задържат за още 20 години високата класа, стабилност и финансова обезпеченост и в същото време Левски и ЦСКА да не излязат от посредствеността едва ли ще има пренасочване на фенове от едната в другата посока, а дори и да има никой няма да брои тези фенове за някакъв актив, ами ще са най-обикновени ветропоказатели и слънчогледи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Re: Може ли да има силен БГфутбол без силни Левски и ЦСКА?АНКЕТА

Мнениеот spartaka » 21 апр 2014 19:22

В момента нашия футбол е пълен провал, имаме си една бяла лястовичка - Лудогорец, само този отбор радва окото и донякъде Ботев (с много условности). Трагедията ни ще се види пак в Европа. И пак, добре, че е Лудогорец (дано да просъществува повече).
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 апр 2014 19:22

Естествено , че НЕ .

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 21 апр 2014 19:23

бг футбола стигна дъното,именно заради тези 2 отбора,ако не беше Лудогорец и по малко Ботев сега щеше да сме с коефициента на Казахстан,Босна и Албания

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 21 апр 2014 19:24

doktora25 написа:Силен футбол у нас без силни Левски и ЦСКА може да има, но не трябва това да става факт. Това са двата отбора с най-много фенове, а аз съм повтарял неведнъж, че футболът е за феновете, а не за мутрите, мафиотите, спортните мениджъри, букмейкърите и останалата подобна паплач. Аз съм сигурен, че дори Литекс и Лудогорец да задържат за още 20 години високата класа, стабилност и финансова обезпеченост и в същото време Левски и ЦСКА да не излязат от посредствеността едва ли ще има пренасочване на фенове от едната в другата посока, а дори и да има никой няма да брои тези фенове за някакъв актив, ами ще са най-обикновени ветропоказатели и слънчогледи.

Тъй ли.Нека още не 20,три пъти по 20 години Литекс и Лудогорец си ви бием,пък вие си дръжте феновете. :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”