Левски София - ЦСКА София - 1:3

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София

Мнениеот DmG » 21 апр 2014 18:08

W84me написа:Какъв тренер, какви 5 лева? Аз съм по-добре физически подготвен от тия нещастници...

Добре ли е ?

ЗАКРИВАЙ !

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 21 апр 2014 18:09

Благодарим ти Баткоф, благодарим ти Тонев
за туй, че след 100 г. Левски е тимче, което догодина ще се бори за оцеляване,
за това, че направихте прекрасна селекция на най-куците коне в света, което си е успех.
Благодарим, че обигравате някакви националчета на Мавриции и Тамбукту.
Благодарим ви, че намерихте невероятен талант за треньор. Ако научи и да казва две-три изречения би било добре.
Благодарим, че за 100 те години вече нямаме отбор, нямаме стадион и само една история от преди вас.
Вие, треньорите и куците коне сте най-големия срам в цялата история на Левски.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 21 апр 2014 18:10

Радвам се, че ви бихме в ЧЕТИРИ поредни мача! Левскарите си заслужавате всяка една загуба и всеки един гол, не за друго, но много помия изляхте в този форум срещу ЦСКА през лятото! Сега си поплачете! ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 21 апр 2014 18:11

Neron написа:Хубаво е че ще паднем отново така няма да се заблуждават някои че ставаме за провинциален отбор. Като гледам и протеста срещу Батков вече стихва. Разбрали са се момчетата на някоя срещичка или кафенце.

Най-точното мнение след мача ! :) Личният ми съвет към феновете на ЛЕВСКИ: Момчета и момичета, не се ядосвайте! Те не заслужават нашите нерви! Отворете по една биричка, съберете се тая вечер с коНпанията и не се занимавайте с тия идиоти :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 апр 2014 18:11

Бебетата, толкоз ......
Кога трябва да се играе на терена отбора ви го няма никакъв. Като излезеш за Х е така ... поне вкарахте гол да не сте съвсем капо.
100йчо става повече от синдром :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 21 апр 2014 18:11

Стига с това наменици и т.н. В Лудогорец също е пълно с наемници, но там са правилните, а не като нашите където ги избира мега треньора Здравков под чехъла на Батков и наркоманите. Когато наемниците са правилните и с правилния треньор нещата стават, а когато не е нито едното става ей това като тоя сезон.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 апр 2014 18:13

Въпросът ми към левскарите е само един: кога Топузаков стана професионален треньор, че да му се даде и правото да ръководи клуб от ранга на Левски?

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 21 апр 2014 18:13

Гонете Батков с бомби като Локото и тва е.

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 21 апр 2014 18:13

W84me написа:Какъв тренер, какви 5 лева? Аз съм по-добре физически подготвен от тия нещастници...

Нямаме защита, нямаме халф линия, нямаме и нападение. В защита е най-трагично, Белаид, Пелето и Чмовш са хора с хирургически премахнати мозъци. Средата има акъл само да рита напред, а в нападение бродят футболният труп Божинов, канибала Туре и нещастника Генков, липсваше последния циркаджия Макриев. Единственият от високо платените чужденци, който показва някаква игра е Блажевич и трите гола бяха извън неговите възможности и няма как да го обвиняваме.
Много е вярно, че тия охлюви не могат да тичат повече от 5 минути или километър и половина на мач.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 апр 2014 18:16

alexdb написа:Благодарим ти Баткоф, благодарим ти Тонев
за туй, че след 100 г. Левски е тимче, което догодина ще се бори за оцеляване,
за това, че направихте прекрасна селекция на най-куците коне в света, което си е успех.
Благодарим, че обигравате някакви националчета на Мавриции и Тамбукту.
Благодарим ви, че намерихте невероятен талант за треньор. Ако научи и да казва две-три изречения би било добре.
Благодарим, че за 100 те години вече нямаме отбор, нямаме стадион и само една история от преди вас.
Вие, треньорите и куците коне сте най-големия срам в цялата история на Левски.

След този сезон този ти аватар е направо гротеска ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Левски”