W84me написа:Какъв тренер, какви 5 лева? Аз съм по-добре физически подготвен от тия нещастници...
Добре ли е ?
ЗАКРИВАЙ !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Какъв тренер, какви 5 лева? Аз съм по-добре физически подготвен от тия нещастници...
Neron написа:Хубаво е че ще паднем отново така няма да се заблуждават някои че ставаме за провинциален отбор. Като гледам и протеста срещу Батков вече стихва. Разбрали са се момчетата на някоя срещичка или кафенце.
alexdb написа:Благодарим ти Баткоф, благодарим ти Тонев
за туй, че след 100 г. Левски е тимче, което догодина ще се бори за оцеляване,
за това, че направихте прекрасна селекция на най-куците коне в света, което си е успех.
Благодарим, че обигравате някакви националчета на Мавриции и Тамбукту.
Благодарим ви, че намерихте невероятен талант за треньор. Ако научи и да казва две-три изречения би било добре.
Благодарим, че за 100 те години вече нямаме отбор, нямаме стадион и само една история от преди вас.
Вие, треньорите и куците коне сте най-големия срам в цялата история на Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: 1Neutralen, 4x4, AntonToni, Bet_Expert, drvasko98, Halo, jusi, soilwork, tiamat, W84me и 24 госта