Левски София - ЦСКА София - 1:3
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски София - ЦСКА София
Със скъпо платени наемници, неставащи за никакъв ***, толкова 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Без треньор толкова
!!!
Никакво подсигуряване от полузащитниците в дефанзивен план, няма го и човекът, който да се наеме да даде решитления пас, никаква идея, дали ще е Сухия или Топчо все тая.
Батковщина в действие- хващаш поредният футболист икона, правиш го треньор, въпреки, че нито му е времето, нито му е мястото да се учи на гърба на отбора и това е резултатът
[center]Батков боклук мръсен стига съсипва Левски
[/center]

Никакво подсигуряване от полузащитниците в дефанзивен план, няма го и човекът, който да се наеме да даде решитления пас, никаква идея, дали ще е Сухия или Топчо все тая.
Батковщина в действие- хващаш поредният футболист икона, правиш го треньор, въпреки, че нито му е времето, нито му е мястото да се учи на гърба на отбора и това е резултатът

[center]Батков боклук мръсен стига съсипва Левски

Левски това е България
Честита победа на цесакарите. 4 победи в един сезон, при това, когато отборът е в най-тежко финансово състояние, за допълнително подслаждане. А за нас, ми е трудно да намеря думи. В защита играят най-некадърните маймуни, които могат да съществуват, за пореден мач най-добрият в защита беше вратарят, който спаси още 2 сигурни гола. Губи изсери се и накрай Чмовш и Беалид да ти целуват необърсания гъз, че ги покри в още 3 положения и възможност за още 3 гола. Мисяк и Цонев играха на ниво, ама не става, когато всички останали са спънати. Батков вън, всички без Губи, Мисяк и Цонев-Вън.
- MagicMoments
- Контакти:
Поне вкараха гол.Мамка му преди юбилея 4 загуби и без победа в шест мача в дербито.Батков Вън.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Всички ВЪН БОКЛУЦИ МРЪСНИ
ТРЕНЕРИ ИГРАЧИ 

Толкова куци коне и да искаш не можеш да ги събереш накуп.Ние сме феномени в това отношение.Какъв празник с такива бездарници
Заглавието в гонг цепи мрака:
ЦСКА заби последния пирон в "синия" ковчег

ЦСКА заби последния пирон в "синия" ковчег

Какъв тренер, какви 5 лева? Аз съм по-добре физически подготвен от тия нещастници...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Thomas Müller
- Контакти:
Само като си спомня преди няколко кръга как говореха някой за възкръсване на Левски, за подем, за победи и добър футбол и ми става много смешно. Не ми се рови назад да видя точно на кого бяха мненията, ама да погледнат реално и след една две случайни или измъчени победи да се изгвърлят щот се вижда докъде стигат!
- Балкански Орел
- Контакти: