Plovdiv 100 написа:Ботев пък за какво да го наказват?
Може би заради изстреляните сигнални ракети към агитката на Локо. Или само ако ракетите са насочени срещу вас, трябва да има наказания ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Plovdiv 100 написа:Ботев пък за какво да го наказват?
джони написа:за Локомотив-служебна загуба,3 мача лишаване от домакинство,15 000 лева глоба за прекратения мач,3000 за хвърлени предмети,3000 за пиротехника,25 000 евро за расизъм и отнемане на точки за същото според новите правила,колко точно ще реши спортно-техническата комисия
за Ботев-3000 за хвърлени предмети,3000 за пиротехника и възстановяване на щетите на стадиона
поне това казва дисциплинарния правилник
W84me написа:за Ботев няколко мача без публика.
Аз съм легенда написа:джони написа:за Локомотив-служебна загуба,3 мача лишаване от домакинство,15 000 лева глоба за прекратения мач,3000 за хвърлени предмети,3000 за пиротехника,25 000 евро за расизъм и отнемане на точки за същото според новите правила,колко точно ще реши спортно-техническата комисия
за Ботев-3000 за хвърлени предмети,3000 за пиротехника и възстановяване на щетите на стадиона
Доколкото си спомням, миналият шампионат, Левски беше наказан да играе пред празни трибуни, заради ЕДНА хвърлена сигнална ракета на мача с Ботев в Пловдив. Онзи ден феновете на Ботев метнаха ТРИ сигнални ракети, та ако има еднакъв критерий и се мери с еднакъв аршин, Ботев също трябва да играе един мач пред празни трибуни.
Аз съм легенда написа:джони написа:за Локомотив-служебна загуба,3 мача лишаване от домакинство,15 000 лева глоба за прекратения мач,3000 за хвърлени предмети,3000 за пиротехника,25 000 евро за расизъм и отнемане на точки за същото според новите правила,колко точно ще реши спортно-техническата комисия
Доколкото си спомням, миналият шампионат, Левски беше наказан да играе пред празни трибуни, заради ЕДНА хвърлена сигнална ракета на мача с Ботев в Пловдив. Онзи ден феновете на Ботев метнаха ТРИ сигнални ракети, та ако има еднакъв критерий и се мери с еднакъв аршин, Ботев също трябва да играе един мач пред празни трибуни.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта