Тема за футболното хулиганство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

deladog

Re: Лумпени нападнаха футболисти на Ботев!

Мнениеот deladog » 21 апр 2014 11:23

rockforever написа:
„По никакъв начин не искаме да се конфронтираме с железничарските дружества, тъй като те също са част от историята на Локомотив. Факт е обаче, че нашия любим клуб е създаден доста по-рано под името Спортклубъ“, заяви Ангелов, който бе подкрепен и от председателя на фенклуба Костадин Славов.

Хахахаха, те Владко изрезката, Ангелов и Славов големи магьосници, бе! :lol:
"Локомотив" бил създаден под името "Спортклубъ"?!? :o
И как така стават тези работи, след като първият официален мач на ЖСК-то е именно срещу основаният през 1926 г. "Спортклуб"?

Изображение

А истината е толкова проста - отборът е основан през 1936 г. от стрелочници, кондуктори, огняри и машинисти! :lol:

Изображение

Филмът не бил шведски сексуален, а бил съветски социален!
То не било съвсем Спортклуб, а Железничарски спортен клуб, ама кой да ти гледа подробностите - карай там влака да върви!

deladog

Re: Примерът

Мнениеот deladog » 21 апр 2014 11:31

dreben23 написа:
ivan40 написа:Проблема е че ако беше на мач срещу ЦСКА или Левски и им целят футболисти с бомби сега червеносиня България щеше да иска изваждане от Агрупа,ама като е на чужд гръб-прави са хората,така трябва да се действа :mrgreen:

Аз лично съм за вадене на всеки отбор за вандалски прояви- не ми пука дали е ЦСКА или Левски!
Друг чужд гръб има ли? :)

Може и да видиш къде е чуждият гръб, като в знак на протест срещу Батков, следвайки светлия пример на лаутарите, днес захвърчат пиратки и камъни по играчите на ЦСКА.

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Re: Лумпени нападнаха футболисти на Ботев!

Мнениеот factotum » 21 апр 2014 11:31

drughi написа:Ние сме Локомотив Пловдив! Много сме! Някъде да виждаш да съм писал, че говоря от името на всички?...

Мисля, че това си е твърда диагноза - шизофрения. :o
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 21 апр 2014 11:59

deladog написа:
dreben23 написа:
ivan40 написа:Проблема е че ако беше на мач срещу ЦСКА или Левски и им целят футболисти с бомби сега червеносиня България щеше да иска изваждане от Агрупа,ама като е на чужд гръб-прави са хората,така трябва да се действа :mrgreen:

Аз лично съм за вадене на всеки отбор за вандалски прояви- не ми пука дали е ЦСКА или Левски!

Може и да видиш къде е чуждият гръб, като в знак на протест срещу Батков, следвайки светлия пример на лаутарите, днес захвърчат пиратки и камъни по играчите на ЦСКА.

:idea: Ще си взема пуканки :lol:

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: Позиция на клуба по повод събитията на пловдивското дерби

Мнениеот ivan40 » 21 апр 2014 12:07

El_Brujo написа:
баничката написа:Taя декларация не е нищо друго, а натиск към БФС за служебна победа на Ботев.
Жалко е с такива .....и методи да се печелят точки.

Било жалко... Малее, какви прости хора има, чак не е истина. Ние излизаме като пичове да си играем мача, някакви комплексирани небългари целят с камъни и бомби футболистите ни, като на всичко отгоре казват, че искали прекратяване и за капак на всичко това, накрая ще излезе, че ние сме виновни. Баси глупаците майна...

Ние разбира се,футболистите ги вадеха бомбите от джобовете и ги хвърляха,Лукин като стар бомбаджия знае, че като се хвърля трябва да се заляга за да не го умери случайно някое парче :lol:

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 21 апр 2014 12:09

kikooo1912 написа:Един въпрос към всички, които са гледали мача: Някой чу ли поне веднъж по време на мача да се скандира или пее нещо срещу Коко???

Скандиранията срещу Коко са били на ум, че туко виж пак се разсърдил и си тръгне. :lol:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 апр 2014 12:51

deladog написа:
dreben23 написа:

Ми още по-добре, веднъж ще спечелим и ние трите точки, без да изпотим фланелките. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Позиция на клуба по повод събитията на пловдивското дерби

Мнениеот Eminem » 21 апр 2014 13:33

Трябва и вас да накажат за сигналните ракети, които изстреляхте в публиката на Локо.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 21 апр 2014 13:34

Коко вън, Локо вън !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
bnboris0v

Какви трябва да бъдат наказанията след мача в Пловдив

Мнениеот bnboris0v » 21 апр 2014 13:34

Според мене: Локо-3 мача без публика, Ботев 1 мач. Паричните наказания ще са големи по подразбиране. И служебна победа за Ботев.

Върни се в “Футбол - България”