Битка докрай !

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Битка докрай !

Мнениеот drughi » 20 апр 2014 23:33

black sea написа:Борбата ще е трудна, много трудна, защото мафията си има държава, отдавна вече. А този екземпляр, Тото Динев е типичен представител точно на мафията - съмнително бързо забогатял, неясно как и от какво, изключително прост и нагъл, долен чалгар и мазник към всяка власт...Разберете хора - стига вече с тази търпеливост, толерантност, страхливост, непукизъм...трябват действия.

Това и правим и ще правим 8-)
Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 апр 2014 10:09

Май имате други цели с махането на К.Динев.Тия приказки за почтенност и морал в БГ МАМА може да ги пишете.

Фактите сочат,че с идването на Динев и назначаването на Станков вие получихте един много стойностен отбор.Вижте класирането вижте и играта пък се замислете малко.Уреждал бил мачове, ами ще урежда от време навреме.На запад не уреждат ли?Изкарва някакви пари по този начин да има за него и за отбора. В италианската Серия Б това си е практика.Малките клубове нямат пари и си допълват бюджетите по този начин.

Като искате прозрачност станете публично дружество! Да видите как се става и как се намират спонсори и пари!

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 21 апр 2014 10:11

Хората извън България изобщо даже и не са разбрали защо е бил прекратен мача. Единстените им песни дето се чуваха бяха против жълтите. Точно там се и крие истината за коку и локу, защото не може да приемат всичко, което се случва в Ботев

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 апр 2014 10:52

sokoban написа:Хората извън България изобщо даже и не са разбрали защо е бил прекратен мача. Единстените им песни дето се чуваха бяха против жълтите. Точно там се и крие истината за коку и локу, защото не може да приемат всичко, което се случва в Ботев

Печелите точки без футбол, това ли трябва да се случва в Ботев? Или пък ви дават евроквотите без класиране за тях?.Или пък реанимирането на Левски?

Същото се отнася и за Локо, защо всички лягат на Левски бе? :cry: :oops:

Отборът им трябваше да е на седмо място, защото е най-слаб от всички в седмицата! ;)

Звучат много тъпо такива хвалби като на колегата ботевист. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 21 апр 2014 12:23

dreben23 написа:
sokoban написа:Хората извън България изобщо даже и не са разбрали защо е бил прекратен мача. Единстените им песни дето се чуваха бяха против жълтите. Точно там се и крие истината за коку и локу, защото не може да приемат всичко, което се случва в Ботев

Печелите точки без футбол, това ли трябва да се случва в Ботев? Или пък ви дават евроквотите без класиране за тях?.Или пък реанимирането на Левски?

Отборът им трябваше да е на седмо място, защото е най-слаб от всички в седмицата! ;)

Кажи ми ти, какво в случая трябва да направи Ботев, че ромите си прекратиха мача, или и това е конспирация на жълтите?
И другия въпрос, какво трябва да се случи в Ботев? :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 апр 2014 12:59

Като ми отговориш на въпроса защо Локо и Ботев легнаха на Левски, може да си отговориш и защо са прекратили мача! :x

Бива да има тъпи, ама чак толкова- ами, на тях поне им е писнало да лягат и искат да оправят нещата. Вие сте по-зле, оти ем цели гоните, ем пари имате и накрая пак лягате на Левски! :cry: Мен, а и всички нормални и нетъпи хора това нещо ги дразни! Защо всеки ляга на пустия и смотан Левски? Повече 25 г се случва това, аз не съм пет годинки като вас, за да не забележа важни тенденции в българския футбол! :lol: :x
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 21 апр 2014 18:05

sokoban написа:
dreben23 написа:

Кажи ми ти, какво в случая трябва да направи Ботев, че ромите си прекратиха мача, или и това е конспирация на жълтите?
И другия въпрос, какво трябва да се случи в Ботев? :lol:

А ти ще кажеш ли, защо хвърли ракети по нас и защо бяха ужасяващите "коктейли молотов" по пистата след прекратяването на мача :?:
Между другото аз също смятам, че когато се хвърляха пиратките, не трябваше да се скандира против вас, а само против Динев, но станалото станало!

Питаш, какво трябва да правите вие? Ами на първо място, да замълчите и да се скриете, защото ви беше показано, как се действа, когато някойси...съсипва клуба на живота на едни фенове, независимо от не-лошото състояние на отбора, а не като вас, да търпите кротко, цели 11 години, само и само за да ви има! СРАМ! Ето така се прави, когато ножа е опрял до кокала и търпението е изчерпано, а не да се трае и даже да се взимат пари от някои фенове, като вашите тартори за да си траят! ФАКТ!

Сдружението ви, както и вие самите, трябва да спрете да се занимавате по какъвто и да е начин с Локомотив Пловдив, защото всеки нормален човек и клуб би го сторил при фактите, които се случват в клуба ви! Просто и ясно! Всичко останало може да се интерпретира САМО като КОМПЛЕКСАРЩИНА и нищо друго!
Само може да си дрънкате, че Караибрахим, Бареков и останалите подлоги на ДПС нямат пръст в създаването на напрежение в Локомотив! Говорете си, че не е така, обиждайте си и т-н, но едничката истина е, че редом с "големия план", който уж стои пред клуба ви и строежа на стадиона и базата, стои и стратегията за оставането ви, дори и временно, като единствен клуб в елита ни от страна на Пловдив! Това го знаете и вие, най-вече тези от вас, които са "по-вътре в нещата" и които присъстваха на срещата с Бареков през февруари, когато самия той в прав текст обещава, че "щял да ни затрие"! :twisted:
Защо някой не излезе и каже, кой плати заплатите в Локомотив преди 2 седмици... :?: И това се знае от половината град......! Ако такива като теб не знаят, да попитат някой от своите или някой от нас!

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 21 апр 2014 19:27

dreben23 написа:Като ми отговориш на въпроса защо Локо и Ботев легнаха на Левски, може да си отговориш и защо са прекратили мача! :x

Бива да има тъпи, ама чак толкова- ами, на тях поне им е писнало да лягат и искат да оправят нещата. Вие сте по-зле, оти ем цели гоните, ем пари имате и накрая пак лягате на Левски! :cry: Мен, а и всички нормални и нетъпи хора това нещо ги дразни! Защо всеки ляга на пустия и смотан Левски? Повече 25 г се случва това, аз не съм пет годинки като вас, за да не забележа важни тенденции в българския футбол! :lol: :x

Кажи ся, що лягате вече Н-ти път на ЦСКА ? :mrgreen:

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 22 апр 2014 10:20

Как ще бойкотирате, ако мачовете ви са без публика?

Върни се в “Локо Пловдив”