Българският Великден в Македония през 1941 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Българският Великден в Македония през 1941 г.

Мнениеот Черният козел » 21 апр 2014 02:47

DANS написа:"козел", само едно не разбрах, заащо си против това, че ни е защитил човека, по добре ли щеше да е, България да беше поделена на три и да не съществуваше? Логиката ти ми се струва повлиана от Сидераст Воленов ;)

Нищо против нямам,че ни е защитил ! Само не заблуждавай аудиторията,че едва ли не е негова заслугата ! Та той е г-н Никой от държавата Сбирщайн по-това време ! Не ми се спори вече,лягам си.
Нямам нищо общо с Пидераст Сидеров !!!!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 21 апр 2014 02:51

Ааа,лягам и аз почнах като Безкомпромисен,едно и също ! Сега си прочетох постовете отгоре,ха-ха-ха :lol: :lol: :lol:
Лека нощ !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

messi.fan

Мнениеот messi.fan » 21 апр 2014 02:51

Сега гледам Геори Иванов и си мисля. Българино, едно време си летял в космоса. А сега освен по цял ден да се наливаш с ракия и да спориш на кого му е по-голям....юмрука, дали на САЩ, или на Русия, друго не правиш. :roll: :|

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 апр 2014 02:52

DANS написа:
Red Warrior написа:Дядо ми е бил висш чиновник в Столична община и през ВСВ го пращат в Скопие да им оправя администрацията. Така че мога да кажа, че дядо ми е издал българските паспорти на македонците през войната. Има орден за храброст и златна писалка подарена му лично от Цар Борис тъй като лично му е подписал паспорта. След 9-ти септември се разболява от туберколоза и другарите не му позволяват да се лекува, защото е "враг на народа". Оставя вдовица и майка ми без баща на 8 годишна възраст. Е как да подкрепям другарите-комунисти ми кажете?

Чест и почитания за дядо ти! Ако имаш разни снимки и документи от този период, качвай ги в мрежата, всеки документ е ценен, защото "другарите" се опитват да ни подменят историята!

Няма начин! Правили са обиск в къщата ни (бившата) и всичко са изнесли комунистите. Дядо ми е бил член на Демократическата партия и е бил съден с Александър Цанков. Но това са подробности...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

messi.fan

Мнениеот messi.fan » 21 апр 2014 02:54

Черният козел написа:Ааа,лягам и аз почнах като Безкомпромисен,едно и също ! Сега си прочетох постовете отгоре,ха-ха-ха :lol: :lol: :lol:
Лека нощ !

хаха ама иначе яко разкри тоя данс. :lol: :lol: И неговата не е лесна. Хайде и аз лягам, да догледам предаването. Козел, дай да ги оставяме форумните капацтети да бистрят историята и политиката. Детска радост - бенгалски огън. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: хахахах :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 21 апр 2014 08:02

Laetitia написа:Шнур за руси, за американци, англичани, русофили, американофили и всякакви твари, работили срещу интересите на България!
Гнус ме е от всички, наслагали аватари със сърпове и чукове, знамена на Русия, Сталин и какво ли не.
България е над всичко и всички и всеки българин трябва да е горд от историята и предците си, а не чуждопоклонник и предател.

+1 Дано повече хора прочетат този пост ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

messi.fan

Мнениеот messi.fan » 21 апр 2014 12:28

alexveselinov написа:
Laetitia написа:Шнур за руси, за американци, англичани, русофили, американофили и всякакви твари, работили срещу интересите на България!
Гнус ме е от всички, наслагали аватари със сърпове и чукове, знамена на Русия, Сталин и какво ли не.
България е над всичко и всички и всеки българин трябва да е горд от историята и предците си, а не чуждопоклонник и предател.

+1 Дано повече хора прочетат този пост ;)

Прав си. И на мен, както на теб, ми се повдига от чуждопоклонници. Като например такива къде ми веят знаменца на ЕС и снимки на Барозу. Че още от малки им промиват мозците. :roll: :roll: Срам и позор.

Върни се в “Свободна зона”