Шнур за руси, за американци, англичани, русофили, американофили и всякакви твари, работили срещу интересите на България!
Гнус ме е от всички, наслагали аватари със сърпове и чукове, знамена на Русия, Сталин и какво ли не.
България е над всичко и всички и всеки българин трябва да е горд от историята и предците си, а не чуждопоклонник и предател.
Българският Великден в Македония през 1941 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Българският Великден в Македония през 1941 г.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- Черният козел
- Контакти:
Laetitia написа:Шнур за руси, за американци, англичани, русофили, американофили и всякакви твари, работили срещу интересите на България!
Гнус ме е от всички, наслагали аватари със сърпове и чукове, знамена на Русия, Сталин и какво ли не.
България е над всичко и всички и всеки българин трябва да е горд от историята и предците си, а не чуждопоклонник и предател.
Браво момиче,кефиш ме !!! Дано успея да възпитам дъщерите си по-същият начин ! Голямо БРАВО !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
"меси", понеже спомена САЩ.
Знаеш ли, че САЩ е единствената държава от "великите сили" която защитава българските национални интереси при подписването на Ньойския договор?

Малко известе факт е, че президента на САЩ Удроу Уилсън отстоява на мирните преговори в 1919г. оставането на Беломорска Тракия, Южна Добруджа и Царибродско в българските държавни предели и осуетява плана за ликвидирането на България като държава и разделянето й на три района подчинени на Гърция, Сърбия и Румъния лансиран в Ньой. Той е лауреат на Нобелова награда за мир 1919г.
Даже и една улица няма кръстена на Удроу Уилсън в София, само в Пловдив има такава, малцина от нас знаят, какво той е направил за България!
Знаеш ли, че САЩ е единствената държава от "великите сили" която защитава българските национални интереси при подписването на Ньойския договор?

Малко известе факт е, че президента на САЩ Удроу Уилсън отстоява на мирните преговори в 1919г. оставането на Беломорска Тракия, Южна Добруджа и Царибродско в българските държавни предели и осуетява плана за ликвидирането на България като държава и разделянето й на три района подчинени на Гърция, Сърбия и Румъния лансиран в Ньой. Той е лауреат на Нобелова награда за мир 1919г.
Даже и една улица няма кръстена на Удроу Уилсън в София, само в Пловдив има такава, малцина от нас знаят, какво той е направил за България!
Последна промяна от DANS на 21 апр 2014 01:29, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Laetitia написа:Шнур за руси, за американци, англичани, русофили, американофили и всякакви твари, работили срещу интересите на България!
Права си. И на мен, както на теб, ми се повдига от чуждопоклонници. Като например такива къде ми веят знаменца на ЕС и снимки на Барозу. Че още от малки им промиват мозците.

Малко по темата:
Лазарополци, прогонени от албанците в българския Охрид през 1943г. Цели семейства от селото с покъщнината си са заели една от охридските улици. Виждат се и надписите на сградите, които са на чист български език - ПЕЧАТНИЦА ''ЛЕБЕДЪ'', ''МЕБЕЛНА РАБОТИЛНИЦА'' и ''СВ. ИВАНЪ...''
Очевидно е , че лазарополци са търсели закрила от българската власт, считайки я за ''своя'' и за разлика от днешните сърбокомунисти, самообявили се за ''антични македонци'' въобще не са считали българите за ''окупатори'' на Македония.

За Лазерополците може да прочетете повече тук:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0 ... 0%BB%D0%B5
Лазарополци, прогонени от албанците в българския Охрид през 1943г. Цели семейства от селото с покъщнината си са заели една от охридските улици. Виждат се и надписите на сградите, които са на чист български език - ПЕЧАТНИЦА ''ЛЕБЕДЪ'', ''МЕБЕЛНА РАБОТИЛНИЦА'' и ''СВ. ИВАНЪ...''
Очевидно е , че лазарополци са търсели закрила от българската власт, считайки я за ''своя'' и за разлика от днешните сърбокомунисти, самообявили се за ''антични македонци'' въобще не са считали българите за ''окупатори'' на Македония.

За Лазерополците може да прочетете повече тук:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0 ... 0%BB%D0%B5
Последна промяна от DANS на 21 апр 2014 01:37, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 

Черният козел написа:Laetitia написа:Шнур за руси, за американци, англичани, русофили, американофили и всякакви твари, работили срещу интересите на България!
Браво момиче,кефиш ме !!! Дано успея да възпитам дъщерите си по-същият начин ! Голямо БРАВО !
То човек не се учи, а се ражда с него. Или го имаш, или не. За съжаление као гледам на последък, все по-мало го имат.

- Черният козел
- Контакти:
DANS написа:"меси", понеже спомена САЩ.
Всичко е прах в очите на хората !!! Какви са САЩ за да се месят в съдбите на хората извън континента си ! А,пък за 1919г. няма какво да се говори.Сбирщайн !!! И за да не ме обявиш за путиновец,ще ти кажа ,че на крепостните аборигени сме им дали азбука да си комуникират !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
На пишман "патриотите" във форума, мога да препоръчам, да четат какво ние завещал Апостола на свободата Васил Левски по отношение на слугуването на чужди интереси и плаченето по чужди гробища, също така да четат спомените на Иван Михайлов(той най добре ги е лекувал всички фалшиви "патриоти")!

Иначе Великден е много хубав празник. И е добър знак, че тази година православни и католици празнуват в един и същ ден.
Добре "козел", много добре, това за руските аборигени ми хареса! Само едно не разбрах, заащо си против това, че ни е защитил човека, по добре ли щеше да е, България да беше поделена на три и да не съществуваше? Логиката ти ми се струва повлияна от Сидераст Воленов 

Последна промяна от DANS на 21 апр 2014 02:06, променено общо 1 път.