Liverpool selfie.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MASTER_COOL написа:Честита победа !
Можехте да ги качите на разлика, но напрежението си каза думата. Разбираемо е все пак 24 години чакане, няма как да няма и драма !
Не се съмнявам, че ще победите Челси и ще вдигнете 19-тата.
Дойде ви реда ! КЕФЕТЕ СЕ ! Наздраве !
0007 написа:Късмет за Пул,от 4 положения - 3 гола
mahtava написа:MASTER_COOL написа:Честита победа !
Можехте да ги качите на разлика, но напрежението си каза думата. Разбираемо е все пак 24 години чакане, няма как да няма и драма !
Не се съмнявам, че ще победите Челси и ще вдигнете 19-тата.
Дойде ви реда ! КЕФЕТЕ СЕ ! Наздраве !
Ако си искрен благодаря!!!!!!!!
Малко такива фенове на твоя отбор има. Весели празници!!!!!!
john barnes написа:gogovcite написа:TheMelodyInMyHeart написа:Сменям си мнението за мача утре - очаквам нашите да летят и още през първото полувреме да вкарат поне 5 гола. Напук на всички, които си мислят, че ще налеем гипса аз мисля, че ще играем супер окрилено и вдъхновено. Прогнозата ми е 1:6.
Ще налеем гипса, няма как. Просто залогът е много голям. Сега сме в изключитлно удобна позиция, дано не стане някой сакатлък да получим ранен гол и да се паникьосаме. Най-добре ще е да вкараме рано и после да ги разкостим ако тръгнат да обръщат мача. Дано стане така. Ще я печелим тая титла, ще я печелииииим!!!
бием ли утре,сме я спечелили на 98%...после трябва само да не загубим от челси и сме ние.
ralka_levskarka написа:Мисля, че загуба не ни устройва, равен и две победи по може, но в никакъв случай загуба.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта