АТАКА, АТАКА ДИРЕКТНО В БАТАКА С ДВАТА КРАКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: АТАКА, АТАКА ДИРЕКТНО В БАТАКА С ДВАТА КРАКА
Ако ти е кеф, пусни го още веднъж, кретен! Още два-три пъти го пусни!
Когато си прост, то е завинаги!
Shte go puska,kolko si iska,pomiar cherven!
Save Ukraine!
Свинчо и за теб се отнасяgong написа:Ако ти е кеф, пусни го още веднъж, кретен! Още два-три пъти го пусни!
gong написа:Всички сте за лудницата, майка ви тъпа!
Ей, ебача, що не додеш да се пробваш?! Ша ти пръсна чифутката бе ******* червен!
Някой хора не издържат на напрежението броени часове преди началото на вечното дерби.Айде стегнете се малко 

песента за Бербатов е на БОЙ ДЖОРДЖ,тъй като цялата ви агитка се състои от педали може и вие да си я пеете
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
tezei написа:gong написа:Всички сте за лудницата, майка ви тъпа!
Ей, ебача, що не додеш да се пробваш?! Ша ти пръсна чифутката бе ******* червен!
Много сте отворени всички като сте зад клавиатурата, бееее! Ама големи биячи, големи ебачи сте, голема работа сте всички. Тезей, мишок, много ми е любопитно в действителност какво представляваш - най-вероятно диария от плъх... Или изпражнение от мишка със запек...
Кажи, дебил! Как точно смяташ да ми пръснеш "чифутката"? Или по-скоро КОГА - преди да те удавя в морето или след това?
gong написа:tezei написа:gong написа:Всички сте за лудницата, майка ви тъпа!
Много сте отворени всички като сте зад клавиатурата, бееее! Ама големи биячи, големи ебачи сте, голема работа сте всички. Тезей, мишок, много ми е любопитно в действителност какво представляваш - най-вероятно диария от плъх... Или изпражнение от мишка със запек...
Кажи, дебил! Как точно смяташ да ми пръснеш "чифутката"? Или по-скоро КОГА - преди да те удавя в морето или след това?
Мишок е баща ти бе червен капут, че от скапаното му семе се е пръкнал скапаняк!!! А диария от плъх е миризливката на майка ти и ако те лепна лайно чорбарско ще ти напълня черепухата с олово!!!
Az she mu ia napulna s pesnici!Obeshtal sum mu,vupros na vreme e!Nema da mu se verva.Pomni mi dumata!Tochno pri mene,popadna na dobro popadenie!
Save Ukraine!
Хайде сега, и двамата биячи, избършете си пяната около устите и си лягайте! Късно е вече.