Висша Лига: Челси - Съндърланд| 19.04.14| 19:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Висша Лига: Челси - Съндърланд| 19.04.14| 19:30

Мнениеот JackPackage » 19 апр 2014 23:15

superspiro написа:Аз предварително искам от името на феновете на Ливърпул да се извиня за някои индивиди. Част от тях са си зле, а други са фенове откакто сме на първо място, преди това нито едно мнение във подфорума нямаха.
Сега за мача: Дузпа нямаше, но разбирам решението на съдийте. Крака на Алтидор и този на Азпиликуета се движеха заедно, и дървото падна. На повторението на забавен кадър се видя истината, но съдията няма право да гледа такъв кадър. Но това е друга тема.
По принцип съдийте винаги допускат груби грешки през сезона и всеки отбор е и ощетяван,и подкрепян в отделни мачове, но омразата и обвиненията винаги се насочват към първия. Така ще бъде винаги.
Но днес не беше виновен съдията, а играта на Челси. След като се успокоите, повечето от вас ще се съгласят. Просто този сезон имате проблеми в подобни мачове. Титлата все пак още не е спечелена, но по очевидни причини няма да ви пожелая успех.

Обаче не мога да се сдържа и ще се обърна към СТАНКО: Ти каза, че който е пръв след днешния мач, ще си остане на първото място. Ти рабираш от футбол, дано си прав.

Евала!

Ние си знаем че ние сме си виновни, с тази игра няма как....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 19 апр 2014 23:27

Добър резултат. Съндърланд са ми симпатични и това, че отнеха точки на Сити и Челси за 3-4 дена заслужава уважение. Не се примириха и ще се борят до последно.

Колкото до титлата: При победа над Норич утре ставаме на 90% шампиони. При победа и над Челси на Анфийлд и на теория сме шампиони. Боже мой, какъв сезон !

Edit: След мача с Челси ще сме шампиони и на теория ако Сити останат 3-ти, разбира се. Така че не всичко е решено все още. Има 4 мача.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

m_peter5
Контакти:

Мнениеот m_peter5 » 20 апр 2014 00:39

Привържениците на смешното Ливърпулче да не празнуват от толкоз рано :!: :!: :!: Дори да бият утре другата седмица ще плачкат

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 апр 2014 00:41

superspiro написа:Аз предварително искам от името на феновете на Ливърпул да се извиня за някои индивиди. Част от тях са си зле, а други са фенове откакто сме на първо място, преди това нито едно мнение във подфорума нямаха.
Сега за мача: Дузпа нямаше, но разбирам решението на съдийте. Крака на Алтидор и този на Азпиликуета се движеха заедно, и дървото падна. На повторението на забавен кадър се видя истината, но съдията няма право да гледа такъв кадър. Но това е друга тема.
По принцип съдийте винаги допускат груби грешки през сезона и всеки отбор е и ощетяван,и подкрепян в отделни мачове, но омразата и обвиненията винаги се насочват към първия. Така ще бъде винаги.
Но днес не беше виновен съдията, а играта на Челси. След като се успокоите, повечето от вас ще се съгласят. Просто този сезон имате проблеми в подобни мачове. Титлата все пак още не е спечелена, но по очевидни причини няма да ви пожелая успех.

Обаче не мога да се сдържа и ще се обърна към СТАНКО: Ти каза, че който е пръв след днешния мач, ще си остане на първото място. Ти рабираш от футбол, дано си прав.

Ей, имало и читави 8-) Честита (почти сигурна) титла.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 20 апр 2014 02:34

Не се ли обръща прекалено много внимание на тази дузпа, след като тя не промени много ситуацията на Челси?

Дузпа нямаше, добре се вижда на повторенията. Но каква точно е разликата дали Челси ще вземе 1 или 0 точки от този мач? Една точка също си беше провал и абдикация от борбата за титлата. Наистина не я виждам разликата. Единствено за Съндърланд имаше значение дали ще са 1 или 3 точките.

Дузпа нямаше, но тази дузпа не е в никакъв случай причината Челси да не стане първи. С нея и без нея - пак втори на повече от победа разлика. Не знам какво щеше да е оправданието, ако мача си беше свършил 1:1.

Иначе, прекрасно извинение - съдийски провал.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 20 апр 2014 03:01

А ако Норич вземе нещо (все пак ще се борят да се спасят до край) , Челси ви бие , а Сити си вземе всички мачове до края ? Това са кръчмарски сметки , но много бързате и сте самонадеяни . В което няма лошо де ,ако станете шампиони ще е заслужено , както и ако Сити станат шампиони .

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 20 апр 2014 03:11

daduradam написа:
Joleco написа:Ливърпул можеха сами да си спечелят титлата и да заслужат уважение. ЗАЩО бе на кому е нужно това, ФА да решава титлата. Тея на слепи ли ни правят. Тази дузпа е само частица от целия сезон. На тоя шампион може да му викат дузпата. И ако са с тоя състав в европа ще ги разкрият. Всичко се връща, ще си говориме пак след определено време...
Честита титла... аз наистина ги уважавах защото мислех, че и те са жертви на ФА... ама не палачинката се обърна и едно смешно средняче, отборче стана шампион.... оооо чудо...

Ние крачим към 19, вие кои бяхте :?: :lol:

Реално погледнато е първата . ВЛ няма нищо общо с едновремешната първа дивизия . Ще станете 6-тия отбор печелил ВЛ ... евентуално де. Аз до край ще се надявам на едни завъртулки и Сити шампион . ;) . Нищо лично към отбора на Ливърпул , но всеки с клубните си пристрастия .

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 20 апр 2014 05:31

Аз викам да правим Сити шампиони :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/875/5805875X.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/879/5805879E.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 апр 2014 09:50

Единствените отбори с реални шансове за първото място са "Ливърпул" и "Челси". Загубата на "Манчестър Сити", макар и съдийска в известна степен, предреши съдбата на този отбор в крайното класиране.
Световният футбол има нужда "Ливърпул" да стане шампион. Не е нормално обратното.
Вижте Роджърс и Моуриньо, изключете факта, че единият бил ученик на другия, и разликата в поведението е видима. Тя е в полза на треньора на "Ливърпул".
"Челси", ако иска да стане велик отбор един ден, трябва да спре непрекъснатата смяна на наставници. През два, три или шест месеца едно и също. Не е нормално. Това много повече води до съмнения за постигнатите успехи, отколкото до закономерност.
Христос Возкресе!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

iliyan

Мнениеот iliyan » 20 апр 2014 10:24

IvailoRz написа:А ако Норич вземе нещо (все пак ще се борят да се спасят до край) , Челси ви бие , а Сити си вземе всички мачове до края ? Това са кръчмарски сметки , но много бързате и сте самонадеяни . В което няма лошо де ,ако станете шампиони ще е заслужено , както и ако Сити станат шампиони .

Мечтите са безплатни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Челси”