ПСФК ''Черноморец 919''-Бургас...................другият отбор на Цецоу Василев.
Дали ако изкарат ''Локомотив'' ще оставят Бургас. Ще поживеем и ще видим.
34-ти кръг Локомотив ПД -Ботев ПД 19.04. 16:15ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
HEATSEEKER
- Контакти:
Re: 34-ти кръг Локомотив ПД -Ботев ПД 0:3 сл.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Само по служебен път можеха да бият коматевци. Да им е честита поредната морална победа.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
fena написа:Само по служебен път можеха да бият коматевци. Да им е честита поредната морална победа.
Ами вие се уплашихте и избягахте от мача. Ние нямаме вина, че сте пъзльовци.
-
Joro kanara
- Контакти:
fena написа:Само по служебен път можеха да бият коматевци. Да им е честита поредната морална победа.
Дали! Преди мача и аз си мислех, че ще е трудно да победим, но вече в течение на него видях просто, че трудно бихте спечелили и точката. И аз исках да ви победим с игра, но просто не ни оставихте никакви шансове
- batmanlevski
- Контакти:
tomba написа:batmanlevski написа:жалко за истинската публика ,на мен ми харесваше мача .но докато има такива бандити във футбола като Динев,Домусчиев и Ганчев на публиката им втръсва и не издържа ,за това колкото по-скоро тези тримата бъдат натикани в затвора толкова по-добре и за футбола и за България[/quote
на мен са ми писнали такива филмирани типове като теб,ако един е такъв не значи че всички са такива,търси оправданията другаде
на мен пък ми писна от тумби като теб ,кедето не си свалят капаците и не виждат каква е действителността ,заради такива като теб дето одобряват разграбването на клубовете и защитаваш бандюгите е това ,жалко за другите докато има типове като теб нищо добро и за футбола и за България
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Вие така го решихте
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
fena написа:Само по служебен път можеха да бият коматевци.
Да не познаваш загуба от Локомотив вече пет години - добре!
Да победиш Локо три пъти в една година - супер!
Потниците да ти подарят победа с 0:3 на Лаута - безценно!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Добре де защо не изчакахте до 80-тата минута и тогава да прекратявате мача? В общи линии за 42 минути игра се видя, че и с експериментален състав Ботев стои по-добре.
0браво,браво,браво.....когато дойде и ни спаси първият път беше коко а сега е тото.нали така да разбирам или.когато уреди няколко срещи за да не изпаднем не беше тото нали.или пак бъркам.ИЛИ КОГАТО СТАНАХМЕ ШАМПИОНИИИИИ ОООО НЕ,БЕШЕ СТРАХОТНО ДА,А КАК СТАНАХМЕ НЕ КАЗВАМЕ.....ХАХАХХХХА.ама тогава беше ЖОРО ИЛИЕВ и щеше да има бой по простите тикви.как бихме славия последната среща..... да бяхте изгонили жоро.неее когато имат интерес те не лаят.ЛАЯТ когато им засегнеш интереса....като кебапи,вода ,семки и не даваш пари всеки месец за да ти е спокойно.....ние феновете на ЛОКОМОТИВ не живеем на гърба на клуба като някой хора.подкрепяме силно и мразим силно.това което стана днес не трябва да ни разделя а сплоти и да изхвърлим ненужните.това няма нищо общо с футбола.ТОВА Е СРАМ.ПЕТНО.ЗаЛОКОМОТИВ.НО НЯКОЙ ХОРА НЯМА ДА РАЗБЕРАТ.няма и как.....иска се разум.коко не светец но не е и предател.предател е този който умишлено те води към пропаста.наистина са прави хората като казват кой кого е изгонил от стадиона...със сигурност не е коко....срамувам се в момента от постъпката на тези хорица днес.съжалявам но е така.ако има засегнати .....това е просто моето мнение.ЛОКО ПД ЗАВИНАГИ
Read more: http://sport.plovdiv24.bg/490006.html#ixzz2zMYOXk5i
Последна промяна от plan-2012 на 19 апр 2014 22:38, променено общо 2 пъти.
миле гърбавия написа:lisynger написа:Очаквам в понеделник сините им братчеди да повторят деянието им
Никакви братовчеди не са!Те са си чистокръвни братя!
Прав си ,все едно един ги е сделал
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!