nikita 333 написа:Жалко за хората Бог да ги прости!
Единственият свястен коментар!
А другите какво толкова наливате?Кой знае и вие какви шофьори сте....
Да почиват в мир!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
nikita 333 написа:Жалко за хората Бог да ги прости!
Laetitia написа:Пътят е хлъзгав, възможно е той да е причината за катастрофата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Никой не го оправдава, просто лошо стечение на обстоятелствата с настилката, което не ти дава право на подобни олигофренски постове.1982 написа:Като е хлъзгав, кара се внимателно, елементарно е. Стига сте оправдавали безразсъдното шофиране с пътищата.
Laetitia написа:Никой не го оправдава, просто лошо стечение на обстоятелствата с настилката, което не ти дава право на подобни олигофренски постове.1982 написа:Като е хлъзгав, кара се внимателно, елементарно е. Стига сте оправдавали безразсъдното шофиране с пътищата.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Вие май не схванахте това, което и аз, и други хора ви написаха.гарфилд написа:Laetitia,понякога не разсъждаваш умно.Уголемения шрифт ми звучи като:Тъста ми реши да си направи греяна ракия,ама лошо обстоятелство с микровълновата фурна,защото я сложи вътре.(Това е от личния ми опит,не е майтап).Та,затова че един малоумник е решил да кара с 80 или 100 на мокър път,си е негов проблем.Лошото е,КОГАТО ЗАГИНАТ НЕВИННИ ЗАРАДИ НЕГО.Поклон пред невинните жертви,а за шофьора не ми пука.
П.П.Ти питаш 1982 и НекакаВ,но ще ти кажа и аз.Ако е мой близък или приятел,мисля по същия начин.Преживявал съм го и затова ти казвам уверено.
П.П.2:Знам,че доста хора няма да го проумеят,но така мисля.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта