34-ти кръг Локомотив ПД -Ботев ПД 19.04. 16:15ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: 34-ти кръг Локомотив ПД -Ботев ПД 0:3 сл.

Мнениеот batmanlevski » 19 апр 2014 19:11

жалко за истинската публика ,на мен ми харесваше мача .но докато има такива бандити във футбола като Динев,Домусчиев и Ганчев на публиката им втръсва и не издържа ,за това колкото по-скоро тези тримата бъдат натикани в затвора толкова по-добре и за футбола и за България
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 19 апр 2014 19:15

batmanlevski написа:жалко за истинската публика ,на мен ми харесваше мача .но докато има такива бандити във футбола като Динев,Домусчиев и Ганчев на публиката им втръсва и не издържа ,за това колкото по-скоро тези тримата бъдат натикани в затвора толкова по-добре и за футбола и за България

И Лупи и Патков и Венци-Шкембето и Гигов и Наков и т.н.т !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Хамър
Контакти:

Мнениеот Хамър » 19 апр 2014 19:33

pucky написа:
Puldin написа:
Черният козел написа:Не ги защитавай тия дебили,много моля и да това е начина ! Стига сме се навеждали !!!

Да разбирам ли, че си готов да нараниш невинен, за да изгониш собственика на любимия ти отбор, без дори да е твой този отбор...м.

на това му се вика джихад :lol: ... иначе аз ги оправдавам донякъде(защото знам какво е да имаш начело на любимия си клуб човек, който се ебава с него), но не и да се стига до нараняване на който и да било. ясно е, че искат да го изгонят, ясно е че нямат правилен ход, защото ако го изгонят и отидат директно във В, ще се разцепят така, че 20 год. няма да могат да се обединят ... така че най-дейните са взели решение, направили са нещо и бъдещето ще покаже какво и що.
въпроса е, че при тях всички ще са губещи и ако почнат от В група, ще си проличи много ясно ... ние след селският бяхме обединени както никога, ходихме на гостувания повече, отколкото повечето отбори в А група не ходеха на домакинства, докато при тях отдръпването ще е значително ... само крайните ще продължат да ходят, а тези които не са били съгласни с тази крайност днес, ще престанат да посещават лаута, а камо ли да ходят на гостувания по селата.

Ти не бери грижа кой и къде ще ходи на мачове.Ще поживеем и ще видим...
Раето свещено на гърдите блести носете го с гордост и страст, когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС !!!

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 19 апр 2014 19:38

Локомотив Пд вече е бил наказван три пъти през сезона заради инциденти със своите фенове. В седмия кръг от шампионата пловдивчани играят без публика миналия август на „Лаута“ срещу Локо Сф. Причината е бой между феновете на Локо Пд и тези на Нефтохимик при гостуването на тима в Бургас.

В края на октомври 2013 г. Локо Пд за втори път е наказан да домакинства без публика, след като в мача с ЦСКА е ударен полицай. Смърфовете изтърпяват наказанието си срещу Левски.

На 26 февруари тази година Локо Пд вече бе принуден да играе на неутрален терен в Любимец срещу Черноморец, след като отборът този път е наказан с лишаване от домакинство, отново заради хвърлени многобройни предмети в предходния мач.

Инцидентът днес на пловдивското дерби вече е четвъртият за Локо Пд през този сезон и става дума за рецидив, което може да доведе до изваждане от групата на Локомотив.

Заседанието на Дисциплинарната комисия е насрочено принципно за вторник по обяд и предвид Великденските празници, трудно би могло да бъде преместено за по-рано.

ДК е поставена и в цайтнот, тъй като за сряда е предвиден реваншът за Купата на България Локо Пд – Лудогорец и няма време мачът да бъде преместен в друг град при очакваното наказание на домакините.

Логично е така също за пловдивското дерби да бъде присъдена служебна победа от 3:0 за Ботев.

Потребителски аватар
RealMCF
Контакти:

Мнениеот RealMCF » 19 апр 2014 19:56

... А при подобни инциденти по стадионите в близки нам страни съдията изважда отборите от терена и полицията изпразва трибуните, откъдето се създават проблемите, и мачът продължава... Защо това не се направи днес в Пловдив, ами трябваше мачът да се прекратява, за "кеф" на някакви си лумпени? Може ли някой да отговори на тоя въпрос? Или в правилниците на дебилното БФС такова решение не се предвижда?
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 19 апр 2014 19:56

[quote="batmanlevski"]жалко за истинската публика ,на мен ми харесваше мача .но докато има такива бандити във футбола като Динев,Домусчиев и Ганчев на публиката им втръсва и не издържа ,за това колкото по-скоро тези тримата бъдат натикани в затвора толкова по-добре и за футбола и за България[/quote
на мен са ми писнали такива филмирани типове като теб,ако един е такъв не значи че всички са такива,търси оправданията другаде

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 19 апр 2014 20:09

becks32milan написа:
DANS написа:Защо телевизията на МАФИЯТА, на ЦВ. Василев и Делян Пеевски не показа как ултрасите на Ботев изстреляха ТРИ сигнални ракети в агитката на Локо Пловдив???

Показаха го, ама ти като си тъп, как да видиш..

Нее той иска да покажат ракетата от самото начало като при Байконур :lol:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 19 апр 2014 20:15

А група ще остане без циганите.Интеграцията ще се забави.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 19 апр 2014 20:18

Жалко, Здравко Лазаров и Мартин Камбуров така се радваха, че потниците се завръщат на трибуните, а каква стана тя :(

Върни се в “Ботев”