зеления написа:MORSKI написа:Гледал е 0:0 колега, а 5:0 е изпуснал
Шегувка, Морски.
Зелен,този път успя ти да ме разсмееш

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
зеления написа:MORSKI написа:Гледал е 0:0 колега, а 5:0 е изпуснал
Шегувка, Морски.
garfild8 написа:зеления написа:MORSKI написа:Гледал е 0:0 колега, а 5:0 е изпуснал
Шегувка, Морски.
Зелен,този път успя ти да ме разсмеешКакто каза и Морския 5:0 го изпуснах,а мача на Коритото го гледах кога ги думнахме усул,усул с 1:0
Това за раздвоението ми хареса много.Искам хем да съм Бербатов и да си бъда този който съм.
garfild8 написа:Оги,ти къде беше на 14.11.2008 година?Спомняш ли си какво прави на този ден?
![]()
ogrizko написа:garfild8 написа:Оги,ти къде беше на 14.11.2008 година?Спомняш ли си какво прави на този ден?
![]()
Спомням си.... бях се преваплътил в призрак тогава и бях на терена, пречех на вратаря на Спартак Вн да лови ударите към вратата... и може да се каже, че съм с основна заслуга за онова 5:0... само дето понеже съм си скромен и не се хваля![]()
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
more написа:Ти ли беше призрака със синята шуба?Не ги плаши друг път толкова съгражданите!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта