ralka_levskarka написа:Няма ли да се преиграва?
Не! Локомотив вече имат последно предупреждение! Сега заминават в небитието. Няма как да се преиграе мач, с аматьорски клуб!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Няма ли да се преиграва?
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
никки1912 написа:А кой хвърли банана и бомбите би ли отговорил? Какво общо имаме ние?we are the champions написа:stanley56 написа:we are the champions написа:Сега ще видим БФС има ли топки да ви изхвърли и двата отбора по селските групи !
Аре у лево, нещастник
Кво у лево , бе вие на война ли сте отишли или на мач ??? като искате да се замеряте с банани и бомби има кър за тая работа има малки деца по стадионите мислете малко с тия глави на раменете преди да правите нещо
Колега,а защо ще наказват нас били ми отговорил? Казват, че били изстреляни две ракати аз такова нещо не видях. А и да е имало те бяха при спряна игра и прибрани отбори не, че го оправдавам ако е вярно.kamenitza написа:we are the champions написа:stanley56 написа:we are the champions написа:Сега ще видим БФС има ли топки да ви изхвърли и двата отбора по селските групи !
Аре у лево, нещастник
Кво у лево , бе вие на война ли сте отишли или на мач ??? като искате да се замеряте с банани и бомби има кър за тая работа има малки деца по стадионите мислете малко с тия глави на раменете преди да правите нещо
И тук ли сереш бе , жалкар? Пускай си Диемата и в дивия? Парично наказание за нас и дисциплинарно за мангалите. Мача ще се преиграе, най-вероятно, и дано.
lisynger написа:Очаквам в понеделник сините им братчеди да повторят деянието им
we are the champions написа:никки1912 написа:А кой хвърли банана и бомбите би ли отговорил? Какво общо имаме ние?we are the champions написа:stanley56 написа:we are the champions написа:Сега ще видим БФС има ли топки да ви изхвърли и двата отбора по селските групи !
Аре у лево, нещастник
Сигналните ракети аз ли ги хвърлих ?
миле гърбавия написа:lisynger написа:Очаквам в понеделник сините им братчеди да повторят деянието им
Никакви братовчеди не са!Те са си чистокръвни братя!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Ти видя ли ги аз не? И ако са били хвърлени бяха при свършил мач, когато нямаше футболисти на терена не, че го оправдавам ако е било така.we are the champions написа:никки1912 написа:А кой хвърли банана и бомбите би ли отговорил? Какво общо имаме ние?we are the champions написа:stanley56 написа:we are the champions написа:Сега ще видим БФС има ли топки да ви изхвърли и двата отбора по селските групи !
Аре у лево, нещастник
Сигналните ракети аз ли ги хвърлих ?
Потребители, разглеждащи този форум: papagala_92 и 2 госта