mark1926 написа:IvailoRz написа:Нормално е да се зарадва , за него едно евентуално печелене на трофея си е личен успех . Той работи това все пак . Все едно Бадема ,Иван , Миро , Милесавлевич няма да се зарадват ако ни вкарат на нас . Пфей писна ми от провокативни теми .. Другия път кажете ,че еди си кой е излязал с червена тениска , въпреки че е левскар.

Ти явно не правиш разлика между отбора на Лудогорец и Локомотив Пловдив- разликата се видя на финала за купата... бяхте смазани по трибуните, от уважение към тази публика Златински трябва да си сдържа радостта.За вас е нормално бадема, иван , миро да се радват ако ви вкарат, но Локомотив е много над вашите разбирания за футбол

Аз бях на трибуните за този двубой и по-скоро ми направи впечатление, че 30 хиляден Разград разполагаше с публика не по-малко от половин милионния Пловдив. Трябва също да отбележа, че в Бургас билети за секторите на Лудогорец не се предлагаха, защото бяха изчерпани от феновете на Лудогорец още в първия ден на продажбата им.
Със съдействието на Херо в секторите на Локомотивци, още преди двубоя на стадиона бяха внесени неконвекционални средства за хореография.
Въпреки заявената от Вас "неповторимост" на този двубой единственото което сътворихте е да потрошите седалките и да изгорите част от треяното покритие ба терена, нещо което наистина превръщате в традиция!
На терена футболистуте Ви бяха адейватни на цялостното представяне на Плоядивчани!
Когато пишеш нещ, допускай че и други са були свидетели на събитието!
Всъщност Лудогорец са единствения професионален футболен тим в света успял да събере на свой двубой 35% повече зрители от колкото са регистрираните жители на наделеното място което представлява отбора!
Та кого и кога каьваш сте смазали?!!!