Фенове на Локо ядосани на Златински

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: Фенове на Локо ядосани на Златински

Мнениеот bianchi » 19 апр 2014 08:44

DarkPsy написа:
Ултрасите на Локомотив (Пловдив) атакуваха халфа на Лудогорец Христо Златински заради радостта му, след като вкара втория гол за шампионите при победата над "смърфовете" с 2:0 за Купата на България. Феновете на "черно-белите" засипаха с обиди национала, който е бивш играч и капитан на пловдивския тим. Роденият в Гоце Делчев халф вече не е сред любимците на локомотивците, които допреди мача го боготворяха.

"Сребролюбец", "безочлив и късопаметен рогач" и "легенда, превърнала се в срамно петно". Това са само част от епитетите, които феновете отправят към Христо Златински във фенстраниците на Локо (Пд) в социалните мрежи.

Играчът, който се кълнеше във вярност до гроб в черно-бялото райе, изрази бурно радостта си от важното попадение. Сега се очаква на "Лаута" той да бъде посрещнат с освирквания на реванша, който е в сряда.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/489860.html#ixzz2zGEZ1Rgf

А му се кълняха във вечна любов. Още от черно-бялата "обич":

"Този го направихме футболист, после го реанимирахме след Локо Сф и сега виждате колко е "благодарен" - е това са "нашите български момчета" дето някои много ги защитават. Един такъв го чакаш 2-3 години да "стане", а един Дайе идва от улицата и мачка... сами си направете извода. Златински, стой си в Разград помяр долен"

"когато те псувах миналия път ме питаха защо,как може.аз отдавна съм те оценил що за лайно си.ще те посрещем подобаващо на ЛАУТА.лайнар"

"Мръсен македонец как не те е срам да се радваш след като отбеляэа гола малко ли хряб яде при нас Дебил"

И кво целиш с това бе какво те интересува теб Златински бе мишко такавA ?????????

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 19 апр 2014 10:20

Нормално е да се зарадва , за него едно евентуално печелене на трофея си е личен успех . Той работи това все пак . Все едно Бадема ,Иван , Миро , Милесавлевич няма да се зарадват ако ни вкарат на нас . Пфей писна ми от провокативни теми .. Другия път кажете ,че еди си кой е излязал с червена тениска , въпреки че е левскар. :evil:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 19 апр 2014 11:06

IvailoRz написа:Нормално е да се зарадва , за него едно евентуално печелене на трофея си е личен успех . Той работи това все пак . Все едно Бадема ,Иван , Миро , Милесавлевич няма да се зарадват ако ни вкарат на нас . Пфей писна ми от провокативни теми .. Другия път кажете ,че еди си кой е излязал с червена тениска , въпреки че е левскар. :evil:

Ти явно не правиш разлика между отбора на Лудогорец и Локомотив Пловдив- разликата се видя на финала за купата... бяхте смазани по трибуните, от уважение към тази публика Златински трябва да си сдържа радостта.За вас е нормално бадема, иван , миро да се радват ако ви вкарат, но Локомотив е много над вашите разбирания за футбол :idea:

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 19 апр 2014 12:04

Не съм гледал мача и не знам колко се е радвал, но наистина е по-коректно да не се радва. Все пак такива неща са важни за отношенията между отбори, агитки, фенове и т.н.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 апр 2014 12:14

Ицо Златински трябваше да откаже да я бие или най-малкото да не се израдва така. На мен също би ми станало бая тъпо ако се случи и на моя отбор това. Но пък Ицо си е такъв, добър футболист и малко кофти човек, не му се сърдете. Акълът му е малко...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fitore
Контакти:

Мнениеот fitore » 19 апр 2014 12:38

И аз не разбрах каква беше толкова тая радост и прекръстване все едно дузпата решаваше финал за ШЛ. С нея и без нея Лудогорец е с класи над Локото и ще отиде на финал. Необмислена постъпка, която доказва, че думите са едно, но спонтанните реакции са тези, които показват какъв всъщност си. Ако не освирквания, което е доста крайно, ще си спечели доза безразличие у голяма част от феновете на Локо.

мили

Мнениеот мили » 19 апр 2014 12:47

Bourgas написа:Ицо Златински трябваше да откаже да я бие...

Какви разсъждения само. Според вас, ако играем с ЦСКА, то тогава Гъргоров, Милисавлевич и Иван Стоянов да откажат да бият 11 м. нак. удари срещу Лудогорец. Да, обаче другите изпълнители са по-слаби. Какво прави треньора тогава?

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 19 апр 2014 12:56

Да откаже да я бие . Ти ли ще му дадеш заплатата после , с която храни семейство ? Логика и чудо ... понякога се изумявам .

годе

Мнениеот годе » 19 апр 2014 13:49

Bourgas написа:Ицо Златински трябваше да откаже да я бие или най-малкото да не се израдва така. На мен също би ми станало бая тъпо ако се случи и на моя отбор това. Но пък Ицо си е такъв, добър футболист и малко кофти човек, не му се сърдете. Акълът му е малко...

Леле колко си точен:Добър футболист,лош човек,почти без мозък!

годе

Мнениеот годе » 19 апр 2014 14:02

Не знам защо, ама тоя Златински все ми прилича на Стоичков, футболните умения са повече от умствените!

Върни се в “Лудогорец”