Левскис най- много фенове в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Мистри

Re: Левскис най- много фенове в България

Мнениеот Мистри » 19 апр 2014 11:53

Обичам Батков написа:Цялата статия е плясната тука за да се избиват комлекси, след всичките шамари които изядоха тази година да има за нещо да кажат "колко сме велики"!Пълни смешници! :lol: :lol: :lol:

Това го пише човек, навел се силно и за да избие комплекси показал злобата си в аватар и ник?
Ти дори не знаеш кой си , клоун. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 19 апр 2014 11:55

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ld6tlxrB3D8[/youtube]

Като говорим за наркомани, я познайте колко ги нема вече от тия елементи в това видео? :lol: :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 19 апр 2014 12:01

Avanti_Ragazzi написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ld6tlxrB3D8[/youtube]

Като говорим за наркомани, я познайте колко ги нема вече от тия елементи в това видео? :lol: :lol: :mrgreen:

Че вие сте същите бе :lol:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 19 апр 2014 12:03

Ако трябва да сме обективни и честни, Уефскис колкото е обичан отбор, толкова е и мразен. Ще ви кажа защо - вие не признавате никаква конкуренция и мразите тези, които не ви пускат аванта - примери: Лудогорец, Литекс, Ботев, Черно море и т.н.; досега не се научихте да губите достойно и всеки път търсите причините другаде, а не във вас самите - я гредата е виновна, я времето, я съдията, я публиката и понякога извънземните; самочувствието ви е огромно и до голяма степен без покритие и т.н.

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 19 апр 2014 12:04

Даааа.. Батков завинаги в лефски до пълното ви унищожение! :lol: :) :P

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 19 апр 2014 12:07

Avanti_Ragazzi написа:И това, че Левски е най-популярният клуб в България е изненада за кой? Това е ясно на всеки от години, дори феновете които най-много мразят Левски, вътрешно го знаят това много добре!

Но проблема не е там кой колко фенове има, а защо Левски а и другите отбори в България (най-вече ЦСКА с Левски) не могат да организират тази си огромна фенска маса в реална такава! Тя е фенска маса пред телевизора, в интернет, в кафето, в бара, пред блока, на работното място, в училище, в университета и т.н. но не и там където трябва да е реално - на стадиона!

Не може да претендираш, че си голям и обичан а да събираш 1000 или 2000 човека на мач, не е сериозно просто! И именно това е проблема на българският футбол, липсата на хора на трибуните и липсата на школи и местни футболисти! Всичко друго можеш да си купи един президент на клуб, но фенове и собствени кадри за съжаление не!!!! :cry: :|

Мисля ,че си достатъчно ителигентен за да си отговориш на този въпрос .Аз например съм от Монтана и за да дойда до София на мач трябва да е със сина ми за това ще са ми нужни минимум 100 лв отделно от това трябва да затворя макар и малкото си капанче и да загубя поне още толкова .Значи по груби сметки аз ще изгубя 1000 лв на месец .Не мисля ,че повечето хора в България могат да си позволят такива разходи .Надявам се съм ти отговорил на въпроса .

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 19 апр 2014 12:10

black sea написа:Ако трябва да сме обективни и честни, Уефскис колкото е обичан отбор, толкова е и мразен. Ще ви кажа защо - вие не признавате никаква конкуренция и мразите тези, които не ви пускат аванта - примери: Лудогорец, Литекс, Ботев, Черно море и т.н.; досега не се научихте да губите достойно и всеки път търсите причините другаде, а не във вас самите - я гредата е виновна, я времето, я съдията, я публиката и понякога извънземните; самочувствието ви е огромно и до голяма степен без покритие и т.н.

За г-н Младенов ли говориш :?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 19 апр 2014 12:12

black sea написа:Ако трябва да сме обективни и честни, Уефскис колкото е обичан отбор, толкова е и мразен. Ще ви кажа защо - вие не признавате никаква конкуренция и мразите тези, които не ви пускат аванта - примери: Лудогорец, Литекс, Ботев, Черно море и т.н.; досега не се научихте да губите достойно и всеки път търсите причините другаде, а не във вас самите - я гредата е виновна, я времето, я съдията, я публиката и понякога извънземните; самочувствието ви е огромно и до голяма степен без покритие и т.н.

Ти си поредния пуснат в отпуска за празниците от карлуково. :lol:
Че и си убеден в това , което пишеш и ни "светкаш" .
Тук се делите на две групи пишещите срещу Левски-
на папагали и на още по-без`озъчни папагли.
Що пишеш по тема за Левски тогава?
Аз на вашият селски отбор , в една тема не съм писал.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 19 апр 2014 12:15

AN71 написа:
Avanti_Ragazzi написа:И това, че Левски е най-популярният клуб в България е изненада за кой? Това е ясно на всеки от години, дори феновете които най-много мразят Левски, вътрешно го знаят това много добре!

Но проблема не е там кой колко фенове има, а защо Левски а и другите отбори в България (най-вече ЦСКА с Левски) не могат да организират тази си огромна фенска маса в реална такава! Тя е фенска маса пред телевизора, в интернет, в кафето, в бара, пред блока, на работното място, в училище, в университета и т.н. но не и там където трябва да е реално - на стадиона!

Не може да претендираш, че си голям и обичан а да събираш 1000 или 2000 човека на мач, не е сериозно просто! И именно това е проблема на българският футбол, липсата на хора на трибуните и липсата на школи и местни футболисти! Всичко друго можеш да си купи един президент на клуб, но фенове и собствени кадри за съжаление не!!!! :cry: :|

Мисля ,че си достатъчно ителигентен за да си отговориш на този въпрос .Аз например съм от Монтана и за да дойда до София на мач трябва да е със сина ми за това ще са ми нужни минимум 100 лв отделно от това трябва да затворя макар и малкото си капанче и да загубя поне още толкова .Значи по груби сметки аз ще изгубя 1000 лв на месец .Не мисля ,че повечето хора в България могат да си позволят такива разходи .Надявам се съм ти отговорил на въпроса .

Аз пък съм от Пловдив и си подкрепям пловдивския клуб :roll:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 19 апр 2014 12:19

ivan40 написа:
AN71 написа:

Аз пък съм от Пловдив и си подкрепям пловдивския клуб :roll:

Женен ли си :roll:

Върни се в “Футбол - България”