Левскис най- много фенове в България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Левскис най- много фенове в България
За първи път чувам "Рупеком" ......мен никой не ме е питал(както предполагам и всеки пишещ във форума ) ......само 15 процента следят футбола -сами си направете сметка ,колко е достоверна тази анкета 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
DarkPsy написа:Нормално. По селата всички са от Левски.
1. Каква част от населението на България живее в селата?
2. Жителите на кои български градове могат да имат мнение, което би приел без пренебрежение? Кои квартали от тези градове са в пренебрегната част?
3. Дали всички жители на елитните квартали в елитните български градове са получили минимума знания, позволяващ им да извършват елементарни математически действия и да съставят прости изречения без граматически грешки?
- amstel_beer
- Контакти:
shotgun blues написа:За първи път чувам "Рупеком" ......мен никой не ме е питал(както предполагам и всеки пишещ във форума ) ......само 15 процента следят футбола -сами си направете сметка ,колко е достоверна тази анкета
Ми това са над 1 милион, от около 7... нормално число за нефутболна страна.

iliyan написа:... Да те светна - не съм шоп !
Благодаря за информацията! Макар че не съм проявявал интерес.
becks32milan написа:Факт е, че МИЛИАРДИТЕ ви фенове по света не успяха да напълнят 40, 000 стадион на нито едно от дербитата с ЦСКА![]()
Никой отбор в България не е пълнил "Васил Левски" през настоящия век както ние сме го пълнили. Само Лудогорец се доближава.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
И това, че Левски е най-популярният клуб в България е изненада за кой? Това е ясно на всеки от години, дори феновете които най-много мразят Левски, вътрешно го знаят това много добре!
Но проблема не е там кой колко фенове има, а защо Левски а и другите отбори в България (най-вече ЦСКА с Левски) не могат да организират тази си огромна фенска маса в реална такава! Тя е фенска маса пред телевизора, в интернет, в кафето, в бара, пред блока, на работното място, в училище, в университета и т.н. но не и там където трябва да е реално - на стадиона!
Не може да претендираш, че си голям и обичан а да събираш 1000 или 2000 човека на мач, не е сериозно просто! И именно това е проблема на българският футбол, липсата на хора на трибуните и липсата на школи и местни футболисти! Всичко друго можеш да си купи един президент на клуб, но фенове и собствени кадри за съжаление не!!!!

Но проблема не е там кой колко фенове има, а защо Левски а и другите отбори в България (най-вече ЦСКА с Левски) не могат да организират тази си огромна фенска маса в реална такава! Тя е фенска маса пред телевизора, в интернет, в кафето, в бара, пред блока, на работното място, в училище, в университета и т.н. но не и там където трябва да е реално - на стадиона!
Не може да претендираш, че си голям и обичан а да събираш 1000 или 2000 човека на мач, не е сериозно просто! И именно това е проблема на българският футбол, липсата на хора на трибуните и липсата на школи и местни футболисти! Всичко друго можеш да си купи един президент на клуб, но фенове и собствени кадри за съжаление не!!!!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Captain Stottlemeyer написа:james написа:Отбор с хиляда човека публика по трибуните е най-популярен . При това половината платени ,а другата половина зарибени . Повече от това няма какво да се каже за Българския футбол.
Друго си е, викаш, отбор с един вагон фенове, половината от които пишат декларации против Гигов, а останалите му лижат гъза...
Сигурен съм ,че това което е Левски в момента и ти не го гледаш , както и аз не харесвам това което става при нас , че по принцип сте много повече от нас е ясно на всички , но ако махнем платените ви фенове на стадиона едва ли ще имаме повече от 50 човека разлика , а тя понякога е дори в наша полза ,така че смятам заяждането ти за не основателно.
AN71 написа:Пишете си розови пишете си не ни пречите ,а фактите са си факти- ФАКТ![]()
![]()
Каза селският идиот от Мала Кутловица !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- becks32milan
- Контакти:
Tommi написа:becks32milan написа:Факт е, че МИЛИАРДИТЕ ви фенове по света не успяха да напълнят 40, 000 стадион на нито едно от дербитата с ЦСКА![]()
Никой отбор в България не е пълнил "Васил Левски" през настоящия век както ние сме го пълнили. Само Лудогорец се доближава.
Кога тва, бе

[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
- Обичам Батков
- Контакти:
Цялата статия е плясната тука за да се избиват комлекси, след всичките шамари които изядоха тази година да има за нещо да кажат "колко сме велики"!Пълни смешници!

Върни се в “Футбол - България”