Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue atak » 18 апр 2014 23:09

Tommi написа:
Laetitia написа:Ти интервю ли ми правиш? :D
Просто няма как да викам за български отбор, който не е Левски. :) Може да ти звучи недостатъчно като отговор, но изчерпва вижданията ми по въпроса.

О.К. Т.е. да разбирам, че няма рационално обяснение на разграничението между чужди и български отбори, а просто подсъзнателно, интуитивно ти не приемаш единия вариант. :)
Не е интервю, а по-скоро предизвикателство. :lol: Просто въпрос за провокация. ;)

ТОми кажи ся ще биим ли прасугите в понеделник :) :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 апр 2014 23:14

blue atak написа:ТОми кажи ся ще биим ли прасугите в понеделник :) :)

Ще им теглим ножа, няма къде да мърдат. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 апр 2014 23:15

Tommi написа:Защо да е друго? :) Това те питам. Каква е разликата между Милан и другият български отбор?
Обясних вече. Твоя работа си е, ако не приемаш обяснението.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 апр 2014 23:20

Laetitia написа:
Tommi написа:Защо да е друго? :) Това те питам. Каква е разликата между Милан и другият български отбор?
Обясних вече. Твоя работа си е, ако не приемаш обяснението.

О.К. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 апр 2014 23:30

Ако обичате интервю....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sin zavinagi
Контакти:

Мнениеот sin zavinagi » 19 апр 2014 03:24

Малко ретро:
sin zavinagi написа:
Laetitia, кой е любимият ти варненски отбор? Черно море или Спартак?
Нямам любим варненски отбор, аз съм левскарка, макар винаги да съм се радвала, когато Варна има два отбора в елита.

Левски от люлката до края, но винаги се радвам, когато варненски отбор побеждава !

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 апр 2014 09:42

sin zavinagi написа:Малко ретро:
sin zavinagi написа:
Laetitia, кой е любимият ти варненски отбор? Черно море или Спартак?
Нямам любим варненски отбор, аз съм левскарка, макар винаги да съм се радвала, когато Варна има два отбора в елита.

Левски от люлката до края, но винаги се радвам, когато варненски отбор побеждава !
Брей, това откъде го извади... :)
Ама си е чистата истина, де - не съм имала никога любим варненски отбор, винаги е бил само Левски.
Като бях малка, се надявах и Тича, и Спартак да са в елита, защото така Левски гостуваше два пъти на сезон.
После като студентка в София това вече нямаше такова значение... :D
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 апр 2014 10:05

blue atak написа:“Черно море” се интересува от Кристовао Рамос от “Левски”.

Договорът на португалското крило със “сините” изтича след края на сезона. Рамос още няма оферта за подновяване, а е възможно и да не получи. Не е изключено обаче по взаимна договорка между “Герена” и “Морето” легионерът да стане час от бартерна сделка. “Левски” се интересува от Бакари, нападателя на варненския клуб. ;)

Подаряваме им го, един от многото неможещи.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 апр 2014 10:14

Eminem написа:
santiliana написа:обич? Не, не е само обич... Аз съм левскар от деня, в който съм започнал да изричам първите си думички... За мен това е част от моята индивидуалност, от моето АЗ... Никога не съм имал или някога ще имам втори паралелен отбор, на който да бъда привърженик... От люлка до гроб- САМО ЛЕВСКИ! Това е положението... ;)

Просто- ЛЕВСКАР и нищо друго...

+1
Това е да си истински фен, другите са псевдофенове.

Ти как си мислиш, създателите на Левски дали са харесвали отбори от чужбина, защото аз съм убеден, че е било така. Те са се запалили по тази игра най-вече и от чуждите отбори, няма как след създаването на Левски да са изгубли симпатиите си към другите клубове

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 апр 2014 10:18

NOMER14 написа:Относно левскарското:
Когато дойде някой нов колега във фирмата, за която работя, първият ми въпрос е относно клубната му принадлежност. Почти всички хора, с които съм контактувал от детската градина, училище, служба, студентство,им помня клубните пристрастия. Да си левскар, значи да си свободен! Толкова съм се деформирал, че като бродя из халетата и офисите на фирмата, виждам сини приятели и някакви други (човечета, дупки, мъртви души...). :lol:

Ти по това какви са клубните пристрастия ли решаваш с кой да контактуваш?

Върни се в “Левски”