Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Laetitia » 18 апр 2014 22:00

Tommi написа:
Laetitia написа:
Tommi написа:Каква е разликата между чужд отбор и друг български? :)
Сериозно ли питаш или пак да си ми контра просто? :D

Сериозно :)
Е, щом като е сериозно...

Аз лично мога да говоря за себе си, за разлика от други форумци, които са абсолютни дървени философи и слагат всичко и всички под общ знаменател.
Левски е първата ми футболна любов, нещо непреходно във времето и съществена част от мен като четвърто поколение левскарка.
Няма как да подкрепям друг български тим, защото както гласи едно старо лафче: "В България има само два отбора - Левски и юношите на Левски".

Милан е чуждият отбор, който обикнах по един много куриозен начин, но който НЕ Е заместил Левски, не е отнел от любовта ми към "сините" и частица.
Просто стои на съвсем различна плоскост, затова примерът с двете жени не бе особено коректен. А и още повече, че голяма част от вас, мъже, си има две и повече жени. :mrgreen:

Има доста хора, които подкрепят по няколко отбора, имат си любим във всяко първенство - това е нещо, което не приемам, но си е техен избор.
Аз подкрепям и обичам Левски от българските отбори, а от чуждите стискам палци единствено на Милан.
Не е нещо сложно за разбиране. :)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 апр 2014 22:12

...и какъв е този куриоз? :roll:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 апр 2014 22:20

NOMER14 написа:...и какъв е този куриоз? :roll:
[offtopic]Не му е тук мястото да разказвам. ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 апр 2014 22:28

Laetitia написа:Е, щом като е сериозно...

Аз лично мога да говоря за себе си, за разлика от други форумци, които са абсолютни дървени философи и слагат всичко и всички под общ знаменател.
Левски е първата ми футболна любов, нещо непреходно във времето и съществена част от мен като четвърто поколение левскарка.
Няма как да подкрепям друг български тим, защото както гласи едно старо лафче: "В България има само два отбора - Левски и юношите на Левски".

Милан е чуждият отбор, който обикнах по един много куриозен начин, но който НЕ Е заместил Левски, не е отнел от любовта ми към "сините" и частица.
Просто стои на съвсем различна плоскост, затова примерът с двете жени не бе особено коректен. А и още повече, че голяма част от вас, мъже, си има две и повече жени. :mrgreen:

Има доста хора, които подкрепят по няколко отбора, имат си любим във всяко първенство - това е нещо, което не приемам, но си е техен избор.
Аз подкрепям и обичам Левски от българските отбори, а от чуждите стискам палци единствено на Милан.
Не е нещо сложно за разбиране. :)

Първо, благодаря за изчерпателния отговор! ;)
Второ, въпросът ми беше по-скоро защо харесваш чужд отбор, а не приемаш харесването на втори роден? Или зададен по друг начин, защо не приемаш някой да обикне втори български отбор по много куриозен начин, но който не е заместил Левски, не е отнел от любовта му към "сините" и частица? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 апр 2014 22:32

Tommi написа:Първо, благодаря за изчерпателния отговор! ;)
Второ, въпросът ми беше по-скоро защо харесваш чужд отбор, а не приемаш харесването на втори роден?
Ти интервю ли ми правиш? :D
Просто няма как да викам за български отбор, който не е Левски. :) Може да ти звучи недостатъчно като отговор, но изчерпва вижданията ми по въпроса.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 апр 2014 22:50

Laetitia написа:Ти интервю ли ми правиш? :D
Просто няма как да викам за български отбор, който не е Левски. :) Може да ти звучи недостатъчно като отговор, но изчерпва вижданията ми по въпроса.

О.К. Т.е. да разбирам, че няма рационално обяснение на разграничението между чужди и български отбори, а просто подсъзнателно, интуитивно ти не приемаш единия вариант. :)
Не е интервю, а по-скоро предизвикателство. :lol: Просто въпрос за провокация. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 апр 2014 22:56

Tommi написа:О.К. Т.е. да разбирам, че няма рационално обяснение на разграничението между чужди и български отбори, а просто подсъзнателно, интуитивно ти не приемаш единия вариант. :)
Не е интервю, а по-скоро предизвикателство. :lol: Просто въпрос за провокация. ;)
Е, достатъчно рационално е пространственото разграничение "България - чужбина", не смяташ ли? :D

Ти си го знаеш, де, ама нали трябва да ме накараш да обясня. :D

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 апр 2014 23:03

Laetitia написа: Е, достатъчно рационално е пространственото разграничение "България - чужбина", не смяташ ли? :D

Ти си го знаеш, де, ама нали трябва да ме накараш да обясня. :D

Това разграничение не може да бъде рационална причина. ;) Но както и да е, много се отклоняваме от всекидневната тема за Левски.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 апр 2014 23:05

Tommi написа:Това разграничение не може да бъде рационална причина. ;) Но както и да е, много се отклоняваме от всекидневната тема за Левски.
Разбира се, че е, друг е въпросът, ако ти не я приемаш за такава. ;) Едно е да подкрепяш Левски и Милан, а друго - Левски и Славия, например.
Както и да е, да не разводняваме повече темата.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 апр 2014 23:08

Laetitia написа:
Tommi написа:Това разграничение не може да бъде рационална причина. ;) Но както и да е, много се отклоняваме от всекидневната тема за Левски.
Разбира се, че е, друг е въпросът, ако ти не я приемаш за такава. ;) Едно е да подкрепяш Левски и Милан, а друго - Левски и Славия, например.
Както и да е, да не разводняваме повече темата.

Защо да е друго? :) Това те питам. Каква е разликата между Милан и другият български отбор?

Върни се в “Левски”