XXXIII кръг: Левски - ЦСКА (плейофи) 1:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: XXXIII кръг: Левски - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот Teo » 16 апр 2014 18:52

Много фактори ще окажат влияние на резултата :idea:
Като започнем с човека който ще свири мача и стигнем до каузата ''да спасим юбилея'' :idea:
Ще трябва да влезем здраво в мача с мисълта, че ще играем срещу множество недоброжелатели!
Гарантирам, че ще има съдийски тесли по нашите футболисти с цел да изхвърчим от 3-ката! ==> да ви припомня, че след тоя мач имаме домакинство с ЧМ и гостуване на Лудогорец :arrow:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 16 апр 2014 20:27

Мисля че мача клони към 0:2,даже предчувствам как Мболи ще вкара 3-ти гол със шут от собствената си врата,който обаче ще бъде отменен поради засада. :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 17 апр 2014 11:43

За Левски още една загуба ще бъде трагедия и съм обеден, че мерките вече са взети. Гледах ги срещу Литекс и се очудих доста, как може сините да бъдат чак толкова безпомощни. След това бях и на стадиона в Пловдив, където ЦСКА изглеждаше дори още по-зле. Е, какъв мач да очакваме? Дебри, да, но нещо величествено едва ли. Яд ме е за приказките на Божинов, който досега с нищо не е показал, че заслужава да е титуляр. Как изведнъж решава, че ще победят с разлика. Феновете не са идиоти, нито са дебилите от обкръжението му. Само ще му кажа, да мисли първо за кариерата си, а после да обещава небивалици. Ако ЦСКА бие пак ли ще се извинява на хората? Този път ще му се наложи да се моли Батков да го остави в Левски, а беше време. Аз вярвам, че ЦСКА ще победи и с тази нагласа ще тръгна към стадиона. Играчите ни вече знаят значението на този мач и могат да го вземат. Стойчо също може да избере най-точните футболисти. Един равен, който не е невъзможен няма да е от полза за никой.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 апр 2014 13:46

От днес си мисля, че пак ще победим. Все пак успяхме да ги заблудим с мача срещу Локо пд, надявам се това да е била и целта на занятието. :) Тъпо е за обяснение, но нямам друго. :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 18 апр 2014 14:04

В четирите празнични дни, всеки може да замине на някъде си, но в понеделник всички в СЕКТОР Г и 90 минути шизофрения !
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 18 апр 2014 14:15

А ние, "обикновените" фенове този път в кой сектор ще сме..."А" или "В"?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 апр 2014 16:00

Пламен Крачунов е контузен. :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Reddd
Контакти:

Мнениеот Reddd » 18 апр 2014 16:06

Venko123 написа:А ние, "обикновените" фенове този път в кой сектор ще сме..."А" или "В"?

Във "В'', защото Левски се водят домакини.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 апр 2014 19:58

В тези мачове е най-важно желанието за победа и дали стъпваш здраво още в първата минута. Точно тези неща ни липсваха в Пловдив и затова загубихме. Някои правят сравнения с предишни години когато сме губили много точки накрая, но това все пак бяха битки са титлата, докато сега е спор за зона УЕФА. Не мисля, че ще изпуснем евротурнирите, но трябва да знаем, че синкавите ще се хвърлят на 120%, защото това им е последния шанс да мИчтаят. Стъпваме здраво още в първата минута, повече хъс за победа и битка за първа топка - това, ако изпълним победата ще е наша.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 19 апр 2014 00:32

Red Warrior написа:В тези мачове е най-важно желанието за победа и дали стъпваш здраво още в първата минута. Точно тези неща ни липсваха в Пловдив и затова загубихме. Някои правят сравнения с предишни години когато сме губили много точки накрая, но това все пак бяха битки са титлата, докато сега е спор за зона УЕФА. Не мисля, че ще изпуснем евротурнирите, но трябва да знаем, че синкавите ще се хвърлят на 120%, защото това им е последния шанс да мИчтаят. Стъпваме здраво още в първата минута, повече хъс за победа и битка за първа топка - това, ако изпълним победата ще е наша.

Тоя мач ще ни е най-лесен от всичките този сезон с тях,така им търнят ушите от последните шамари,че ще излезнат със страх в тоя мач с мисълта да не паднат,а не да спечелят.Опита е на наша страна това също е голям плюс в такива мачове,единственото което ме притеснява,че в последните мачове Бадема не е на тази висота на която беше в първите мачове,надявам се Мартин Петров да им вкара да си завърши кариерата с кеф.Прогноза 0-2.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Архив”