proscrip написа:Латекса ни надиграха, няма какво да си кривим душите, Китанов направи сума глупости - като онова "подритване" си беше за дузпа, другите положения са за театъра, Миро Манолов отново беше в някакъв амок и си беше за гонене с две безумни влизания...
Извадихме късмет с този равен, в интерес на истината, Литекс - отдавна не съм ги виждал така да им върви играта, просто имаха ден и направиха хубав мач, докато нашите бяха като мухи без глави целия мач, имаше някой проблясъци, но в общи линии ни изтърваха...
И аз съм на подобно мнение.Литекс с това което показаха на Тича в този мач,се показаха като най силният отбор гостувал ни през целият сезон.Дори когато ни победиха с дузпата във Варна и с гола на Миро в Ловеч,не бяхме отбор който е надигран.Но на Тича този път ни надиграха и само късмета ни помогна да завършим наравно.Онова положение на Китанов си беше чиста дузпа и червен картон,после онова положение на Котев си беше гол,но дали щяхме да стигнем до него с 10 човека и вероятно гол пасив?Но голямо БРАВО на нашите за мъжката игра и което не достигна в техника и умения го компенсираха с желание и много бягане и борба.За мен проблема дойде от липсата на Дани в центъра и липсата на Сашо на бека.Освен това Живко ако си беше на мястото и Станчев на бека,нямаше да имаме тези проблеми.Дани тотално се обезличи на тази позиция,Окоро не му помагаше почти никога и Гонзо не издържа,макар и да е негова вината за непривичните роли на Дани и Станчев.Стигаше му на Живко един мач да не играе и дано поне срещу червените да го върне,че сме жив ташак в подобна формация.