Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Е то няма лошо да харесваш някой западен отбор освен българския.От тия които гледат футбол,половината харесват по два отбора,в което няма нищо лошо.
“Черно море” се интересува от Кристовао Рамос от “Левски”.
Договорът на португалското крило със “сините” изтича след края на сезона. Рамос още няма оферта за подновяване, а е възможно и да не получи. Не е изключено обаче по взаимна договорка между “Герена” и “Морето” легионерът да стане час от бартерна сделка. “Левски” се интересува от Бакари, нападателя на варненския клуб.
Договорът на португалското крило със “сините” изтича след края на сезона. Рамос още няма оферта за подновяване, а е възможно и да не получи. Не е изключено обаче по взаимна договорка между “Герена” и “Морето” легионерът да стане час от бартерна сделка. “Левски” се интересува от Бакари, нападателя на варненския клуб.
Laetitia написа:На теб тогава още не са ти били паднали последните кътници, какви мачове.W84me написа:Стига бе! И аз бях на тоя мач, виждаш ли от кога датира връзкатани?!![]()
Като стана дума за Иванков, беше добър вратар и истински левскар. Нищо общо с Урсула.
Ти пък много голяма ли си била?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
blue atak написа:“Черно море” се интересува от Кристовао Рамос от “Левски”.
Хмм бях чул нещо за залесяване на варна, но не знаех, че искат да бъде с овъглени дървета.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- santiliana
W84me написа:Laetitia написа:Каза кой, ти ли?Eminem написа:Няма истински фен на Левски, който да обича и друг отбор!
99% от хората тук си обичат и подкрепят по един западен отбор, но това не ги прави по-малко фенове на Левски.
Посмали ги тия проценти...
обич? Не, не е само обич... Аз съм левскар от деня, в който съм започнал да изричам първите си думички... За мен това е част от моята индивидуалност, от моето АЗ... Никога не съм имал или някога ще имам втори паралелен отбор, на който да бъда привърженик... От люлка до гроб- САМО ЛЕВСКИ! Това е положението...
Просто- ЛЕВСКАР и нищо друго...
santiliana написа:обич? Не, не е само обич... Аз съм левскар от деня, в който съм започнал да изричам първите си думички... За мен това е част от моята индивидуалност, от моето АЗ... Никога не съм имал или някога ще имам втори паралелен отбор, на който да бъда привърженик... От люлка до гроб- САМО ЛЕВСКИ! Това е положението...
+1
Това е да си истински фен, другите са псевдофенове.
santiliana написа:обич? Не, не е само обич... Аз съм левскар от деня, в който съм започнал да изричам първите си думички... За мен това е част от моята индивидуалност, от моето АЗ... Никога не съм имал или някога ще имам втори паралелен отбор, на който да бъда привърженик... От люлка до гроб- САМО ЛЕВСКИ! Това е положението...
Левски е религия, Герена е храмът, а Гунди е върховният бог - това е.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Относно левскарското:
Когато дойде някой нов колега във фирмата, за която работя, първият ми въпрос е относно клубната му принадлежност. Почти всички хора, с които съм контактувал от детската градина, училище, служба, студентство,им помня клубните пристрастия. Да си левскар, значи да си свободен! Толкова съм се деформирал, че като бродя из халетата и офисите на фирмата, виждам сини приятели и някакви други (човечета, дупки, мъртви души...).
Когато дойде някой нов колега във фирмата, за която работя, първият ми въпрос е относно клубната му принадлежност. Почти всички хора, с които съм контактувал от детската градина, училище, служба, студентство,им помня клубните пристрастия. Да си левскар, значи да си свободен! Толкова съм се деформирал, че като бродя из халетата и офисите на фирмата, виждам сини приятели и някакви други (човечета, дупки, мъртви души...).
NOMER14 написа:Относно левскарското:
Е, това вече е прекалено.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Аз също съм на мнение, че любовта към Левски е веднъж и завинаги - такава съм я получил от дядо и татко,такава съм я предал и на децата си. А предпочитанията към друг голям или по-малко голям отбор от чужбина е само харесване, което няма нищо общо с любовта ми към моя отбор.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!