Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Ivanov_95 » 18 апр 2014 10:59

Е то няма лошо да харесваш някой западен отбор освен българския.От тия които гледат футбол,половината харесват по два отбора,в което няма нищо лошо.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 18 апр 2014 12:12

“Черно море” се интересува от Кристовао Рамос от “Левски”.

Договорът на португалското крило със “сините” изтича след края на сезона. Рамос още няма оферта за подновяване, а е възможно и да не получи. Не е изключено обаче по взаимна договорка между “Герена” и “Морето” легионерът да стане час от бартерна сделка. “Левски” се интересува от Бакари, нападателя на варненския клуб. ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 апр 2014 12:42

Laetitia написа:
W84me написа:Стига бе! И аз бях на тоя мач, виждаш ли от кога датира връзкатани?! :mrgreen:
На теб тогава още не са ти били паднали последните кътници, какви мачове. :mrgreen:

Като стана дума за Иванков, беше добър вратар и истински левскар. Нищо общо с Урсула.

Ти пък много голяма ли си била? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 апр 2014 12:54

blue atak написа:“Черно море” се интересува от Кристовао Рамос от “Левски”.

Договорът на португалското крило със “сините” изтича след края на сезона. Рамос още няма оферта за подновяване, а е възможно и да не получи. Не е изключено обаче по взаимна договорка между “Герена” и “Морето” легионерът да стане час от бартерна сделка. “Левски” се интересува от Бакари, нападателя на варненския клуб. ;)

Хмм бях чул нещо за залесяване на варна, но не знаех, че искат да бъде с овъглени дървета.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 апр 2014 14:22

W84me написа:
Laetitia написа:
Eminem написа:Няма истински фен на Левски, който да обича и друг отбор!
Каза кой, ти ли?
99% от хората тук си обичат и подкрепят по един западен отбор, но това не ги прави по-малко фенове на Левски.

Посмали ги тия проценти...

обич? Не, не е само обич... Аз съм левскар от деня, в който съм започнал да изричам първите си думички... За мен това е част от моята индивидуалност, от моето АЗ... Никога не съм имал или някога ще имам втори паралелен отбор, на който да бъда привърженик... От люлка до гроб- САМО ЛЕВСКИ! Това е положението... ;)

Просто- ЛЕВСКАР и нищо друго...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 апр 2014 14:27

santiliana написа:обич? Не, не е само обич... Аз съм левскар от деня, в който съм започнал да изричам първите си думички... За мен това е част от моята индивидуалност, от моето АЗ... Никога не съм имал или някога ще имам втори паралелен отбор, на който да бъда привърженик... От люлка до гроб- САМО ЛЕВСКИ! Това е положението... ;)

+1
Това е да си истински фен, другите са псевдофенове.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 апр 2014 14:32

santiliana написа:обич? Не, не е само обич... Аз съм левскар от деня, в който съм започнал да изричам първите си думички... За мен това е част от моята индивидуалност, от моето АЗ... Никога не съм имал или някога ще имам втори паралелен отбор, на който да бъда привърженик... От люлка до гроб- САМО ЛЕВСКИ! Това е положението... ;)

Левски е религия, Герена е храмът, а Гунди е върховният бог - това е.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 апр 2014 14:38

Относно левскарското:
Когато дойде някой нов колега във фирмата, за която работя, първият ми въпрос е относно клубната му принадлежност. Почти всички хора, с които съм контактувал от детската градина, училище, служба, студентство,им помня клубните пристрастия. Да си левскар, значи да си свободен! Толкова съм се деформирал, че като бродя из халетата и офисите на фирмата, виждам сини приятели и някакви други (човечета, дупки, мъртви души...). :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 апр 2014 14:41

NOMER14 написа:Относно левскарското:
Когато дойде някой нов колега във фирмата, за която работя, първият ми въпрос е относно клубната му принадлежност. Почти всички хора, с които съм контактувал от детската градина, училище, служба, студентство,им помня клубните пристрастия. Да си левскар, значи да си свободен! Толкова съм се деформирал, че като бродя из халетата и офисите на фирмата, виждам сини приятели и някакви други (човечета, дупки, мъртви души...). :lol:

Е, това вече е прекалено. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 18 апр 2014 15:11

Аз също съм на мнение, че любовта към Левски е веднъж и завинаги - такава съм я получил от дядо и татко,такава съм я предал и на децата си. А предпочитанията към друг голям или по-малко голям отбор от чужбина е само харесване, което няма нищо общо с любовта ми към моя отбор.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Левски”