Всички на Лаута!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

El_Brujo

Re: Всички на Лаута!

Мнениеот El_Brujo » 18 апр 2014 10:48

HristoLOVE написа:
El Commandante написа:
plovdivram написа:
DarkPsy написа:....
ама вие нямате нищо общо със Спортклуб :) Не разбирам накъде биеш.

DarkPsy, едно е сигурно... че много по-лесно е да докажеш връзката на днешния Локо Пловдив с Пловдивски СПортклуб, отколкото Ботев Пловдив с годината 1912 и "откраднатата топка" от "Колежа".

А най-лесно от всичко е да докажеш връзката на днешния Локо с Велбъжд Кюстендил.
Придържай се към тази линия на разсъждения....

Още по-лесно е да докажеш тази между Сдружението и Сопот!

Точно това е най-трудното, щото досега отдавна да е било направено от феновете на отбора на Гюрсел Алиев. В противен случай нямаше да се налага да правите ФШ-колажи с текста от едно закриване, случило се през 2001, като само заменяте имената на отборите.

Чакам изрезката да каже как ведомствения отбор на бдж-то участва в турнирите 63/64-та - https://www.youtube.com/watch?v=hTcsYk77TC4

Потребителски аватар
Хамър
Контакти:

Мнениеот Хамър » 18 апр 2014 11:06

El_Brujo написа:А ти ще кажеш ли как, защо и по каква линия, любимия отбор на Гюрсел Алиев участва в евротурнирите през сезон 1963/64, след като в предходния сезон завършва на... 7-мо място? Явно е било по партийна, щото тогава друга "линия" не е имало.

Айде, ако обичаш, фотошопа с Гюрсел Алиев, да си го забиете отзад, в дивия...
Раето свещено на гърдите блести носете го с гордост и страст, когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС !!!

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 18 апр 2014 11:14

Хамър написа:
El_Brujo написа:А ти ще кажеш ли как, защо и по каква линия, любимия отбор на Гюрсел Алиев участва в евротурнирите през сезон 1963/64, след като в предходния сезон завършва на... 7-мо място? Явно е било по партийна, щото тогава друга "линия" не е имало.

Само дето хич не прилича да е фотошоп - https://www.youtube.com/watch?v=O4LRVVOLjAA

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 18 апр 2014 13:06

Хамър написа:

Какво лошо има в това Гюрсел Алиев да демонстрира навсякъде клубната си принадлежност? :roll: Мисля, че значката на Локомотив много отива на официалния му костюм. :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 апр 2014 13:22

El_Brujo написа:
plovdivram написа:
DarkPsy написа:....
ама вие нямате нищо общо със Спортклуб :) Не разбирам накъде биеш.

DarkPsy, едно е сигурно... че много по-лесно е да докажеш връзката на днешния Локо Пловдив с Пловдивски СПортклуб, отколкото Ботев Пловдив с годината 1912 и "откраднатата топка" от "Колежа"... Така че вместо да говориш неща, за които нямаш и най-малка представа, то поне вземете да проверите дали това, което ви казвам за 1958-ма година е верно и как "Спартак" от "Васил Коларовци" стават "Христо Ботевци" и в същото време АРМИЯТА ви прави стадион, в РАЙОНА на другия ГОЛЯМ пловдивски отбор! Питам ви не за друго, а защото това нещо е изиграло доста съществена роля при "трупането" ви на фенска, а и не само маса, при положение, че не е тайна факта, че в онези времена (а и явно не само тогава) "СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ" са имали АМБИЦИЯТА да ви превърнат в най-добрия извънстоличен клуб!

А ти ще кажеш ли как, защо и по каква линия, любимия отбор на Гюрсел Алиев участва в евротурнирите през сезон 1963/64, след като в предходния сезон завършва на... 7-мо място? Явно е било по партийна, щото тогава друга "линия" не е имало.

Ами как?! Задавате един и същи въпрос толкова време, а нито един от вас не казва КАКЪВ е бил РЕГЛАМЕНТА за участие ТОЧНО в този турнир, в онези години, когато въпросния турнир - "Купа на Панаирните градове" НЕ Е под егидата на УЕФА и това със "7-мото място" няма НИЩО ОБЩО!!! Айде проверете си ги тези неща и тогава правете ПРЕДПОЛОЖЕНИЯТА си!!! Колкото до "ПАРТИЯТА"... Искате ли да си поговорим за нея, 'щото тя определено има много общо с нещата, за които аз ви питам, ама вие всячески не искате да отговорите!!!

Колкото до "Гюрсел Алиев"?!!! Кой пъ' е ТОЗИ?!!
Бил със значка на Локото!?! ... Ами ОК!!! Този човек е абсолютно АНОНИМЕН за феновете на Локомотив Пловдив... т.е. ОК... може и да е фен на клуба (може!!!), но това не мога да разбера какво го прави такъв, че с него да се ГЕНЕРАЛИЗИРА каквото и да е свързано с клуба... Поне да беше някакъв в ръководството ни или от тези фенове, които нещо са направили за клуба или през годините са били някаква водеща фигура!!! А, то какво... НЯКАКЪВ АНОНИМНИК НА ЛАУТА СЪС ЗНАЧКА НА КЛУБА!!! :) И оттова, някой "хора" се опитват да извличат ДИВИДЕНТ!!! Ами СМЕШНО Е!!! :)
Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 18 апр 2014 13:44

Смешно е, вярно. Хубаво е ,че го казваш. Също толкова смешно както твърденията ви, че сме отбор на Пеевски! Нали така?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 апр 2014 14:02

DarkPsy написа:Смешно е, вярно. Хубаво е ,че го казваш. Също толкова смешно както твърденията ви, че сме отбор на Пеевски! Нали така?

С тази разлика, че вие забравяте ДЕКЛАРАЦИЯТА, с която ОФИЦИАЛНО призовавахте Ирен Кръстева и синът й да завършат започнатото ... 'щото точно те бяха тези, на "финалната ви права" при разрешаването на "казуса" с ДХ!!! Та нали точно те бяха, тези, които платиха дори пари на Христолов, от която сделка той пак се опита да се отметне... След това всичко друго е история... или ти ще си поредния, който ще отрича, че между Делян Пеевски и Цветан Василев няма никаква връзка?!

Както и да е... Мен тази работа в момента изобщо не ме вълнува... Говорихме за РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА КВАРТАЛИТЕ в Пловдив... кои - какви са и така н.т.... а аз така и не разбрах от вас, дали сте наясно - КОЙ Е РАЙОНА на историческото ви развитие и защо той е СМЕНЕН в края на 50-те?!!
Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 18 апр 2014 14:13

Не знам за връзки м/у Василев и Пеевски. Знам, че един от ДПС със значка на Локомотив Пловдив издига кандидатура на Пеевски. Знам, че ДПС написаха благодарствена декларация към вас. Това знам. Да не се окаже, че Пеевски е повече свързан с вас отколкото с нас! Ти ми кажи сега кое е смешно и кое не!

Потребителски аватар
HristoLOVE
Контакти:

Мнениеот HristoLOVE » 18 апр 2014 14:16

DarkPsy написа:Не знам за връзки м/у Василев и Пеевски. Знам, че един от ДПС със значка на Локомотив Пловдив издига кандидатура на Пеевски. Знам, че ДПС написаха благодарствена декларация към вас. Това знам. Да не се окаже, че Пеевски е повече свързан с вас отколкото с нас! Ти ми кажи сега кое е смешно и кое не!

https://www.youtube.com/watch?v=cjl4V_LlXaY Ето ти отговора :roll:
Нали ги знаеш глупаците...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 апр 2014 14:21

DarkPsy написа:Не знам за връзки м/у Василев и Пеевски. Знам, че един от ДПС със значка на Локомотив Пловдив издига кандидатура на Пеевски. Знам, че ДПС написаха благодарствена декларация към вас. Това знам. Ти ми кажи сега кое е смешно и кое не!

:) :) :) ... Ето това е СМЕШНОТО DarkPsy... това, че вие се опитвате да си "СЪЗДАДЕТЕ" НОВИНИ за нас, в които да търсите ПРИЧИНА за да си ПОДРЕДИТЕ някаква "ПОЛИТИКА", с която да си мислете, че трупате някакъв ДИВИДЕНТ...

"НЯКОЙ, НЯКЪДЕ БИЛ КАЗАЛ" или "ПОКАЗАЛ"!!! :)
Ама това КАКВО ОБЩО ИМА С ЛОКОМОТИВ И ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ МУ, че то да бъде ОБВЪРЗВАНО с тях, НЕ СТАВА ЯСНО!!! 'щото сега ако ми обясниш, какво от това, че този човек, който ти казах, че е АБСОЛЮТНО АНОНИМЕН за Локомотив и привържениците му бил със значка на Локо Пд или пък' декларацията на ДПС КЪМ ЛОКОМОТИВ трябва да МЕ свързва мен или който и да е друг по някакъв начин с всичко това, до степен, че да правите някакви "ГЕНЕРАЛНИ ИЗВОДИ"... то... съм сигурен че неможеш да дадеш ЛОГИЧНО ОБОСНОВАНА причина за това!!! Няма логичен ОТГОВОР и затова не очаквам и отговор!!!

Това не само че е СМЕШНО, а е и НЕДОСТОЙНО пичове... ама какво да очаквам от хора, които като дойде време или да си АРГУМЕНТИРАТ ОБВИНЕНИЯТА и ОБИДИТЕ или ако не могат - ДА СЕ ИЗВИНЯТ... ИЗЧЕЗВАТ!!! И подхващат "ДРУГА ТЕМА"!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”