ЧРД на Манчестър Сити - 120г .

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: ЧРД на Манчестър Сити - 120г .

Мнениеот IvailoRz » 17 апр 2014 01:17

Така е ... за тях тази точка беше жизнено важна и се хвърлиха яко . Кво да правиш .. футбол е . Догодина повече ;) . Незнам дали останаха някакви шансове , но няма значение . И 2011/12 нямаше шансове уж , но накрая имаше Агуерооооооооооооооо ... ех .. незабравимо :mrgreen:

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 17 апр 2014 03:47

IvailoRz написа:Така е ... за тях тази точка беше жизнено важна и се хвърлиха яко . Кво да правиш .. футбол е . Догодина повече ;) . Незнам дали останаха някакви шансове , но няма значение . И 2011/12 нямаше шансове уж , но накрая имаше Агуерооооооооооооооо ... ех .. незабравимо :mrgreen:

Като ти гледам ник-а и ти чета коментарите, съм сигурен, че си много модерен.Поне отборите на които симпатизираш са такива. :lol:

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 17 апр 2014 11:19

IvailoRz написа:Така е ... за тях тази точка беше жизнено важна и се хвърлиха яко . Кво да правиш .. футбол е . Догодина повече ;) . Незнам дали останаха някакви шансове , но няма значение . И 2011/12 нямаше шансове уж , но накрая имаше Агуерооооооооооооооо ... ех .. незабравимо :mrgreen:

Май забрави,КПР как си разтвориха бузките !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 17 апр 2014 11:22

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_84PP23pDl4[/youtube]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 апр 2014 15:44

Черният козел написа:

Май забрави,КПР как си разтвориха бузките !

А колко пъти през години това правиха "Евертън", "Тотнъм", "Астън Вила", "Арсенал" и кой ли още не? Все в полза на един и същ отбор.
След като си загубил двата мача за титлата, нямаш право да се оплакваш, че другите са ти попречили. В дербитата се вижда класата на един шампион.
Защото мачът в Съндърланд тогава беше много редовен???
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 апр 2014 16:05

I koе не беше редовното на мача със Съндърланд? Какво печели Сити от това,че са направили Х със Съндърланд?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 17 апр 2014 17:52

daniel875 написа:
emarkon написа:Добре че Вито Маноле ги съжали тея паляци...

"Манчестър Сити" не виждам да дразни толкова, както го прави "Челси" и по - точно Моуриньо. Треньорът на "гражданите" е един много знаещ и съобразителен човек.

Треньорът на гражданите е един провален треньор, чийто таван са клубове като Виляреал и Малага. Треньорът на Челси е велик треньор и гледай да не почне да не почне да тъпчи наедно място, но то пък да се окаже първото в класирането

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 апр 2014 18:04

drvasko98 написа:
daniel875 написа:
emarkon написа:Добре че Вито Маноле ги съжали тея паляци...

"Манчестър Сити" не виждам да дразни толкова, както го прави "Челси" и по - точно Моуриньо. Треньорът на "гражданите" е един много знаещ и съобразителен човек.

Треньорът на гражданите е един провален треньор, чийто таван са клубове като Виляреал и Малага. Треньорът на Челси е велик треньор и гледай да не почне да не почне да тъпчи наедно място, но то пък да се окаже първото в класирането

Моуриньо го разкриха, че участва в манипулиране на мачове. Тогава за какво величие ми говориш? Да стане треньор на "Розова долина", пък да го видя какво може? Нали е много отворен? Търси само парите и трансферите. Така всеки може. Този човек е един консуматор.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 апр 2014 00:14

daniel875 написа:Да стане треньор на "Розова долина", пък да го видя какво може?

Да стане. Ама ти си мислиш, че Моуриньо е паднал отнякъде с парашут при многото хпари. Онишъл е при Абрама, паднал му е на колене и му е казал " Ей, ти, с много пари, не ти ли трябва някое треньорче? Аз съм треньор по футбол, що не ме вземеш мен?"
Ами прочети малко как е започнал, какви са му резултатите в Сетубал, в Порто. И когато човек се издегне има право да търси многото пари и местата с най-добри условия. Даже не се изразих добре. Не той ги търси, а те го търсят. Пожелавам и на теб да стигнеш до там в професията, който и да е тя, да те потърсят от най-авторитетните места, а после някой може да те пита защо не отидеш в Каспичан.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 18 апр 2014 10:11

Мен Моу не ми харесва като треньор . Но неможе да му се отрече ,че е голям тактик . За Сити се надявам Пелегрини да остане още дълго, за да изгради стил на отбора . Все пак да класираш "невзрачните" Малага и Виляреал за ШЛ си е постижение . За мен причината за загубата на титлата този сезон е постоянните контузии на Агуеро и Йоветич . Та Агуеро пропусна половината сезон..Сега Яя и Силва и те контузени ... няма кво да стане . :(

Върни се в “Футбол - Свят”