98. Задоволяват ли те? :DW84me написа:Посмали ги тия проценти...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Какви gloryhunters? Това са хора, които сменят отборите си според моментните им успехи и постижения.W84me написа:Жалко, за което... Иначе, по темата. Процентите далеч не са толкова много. Вярно е, че се напълни с gloryhunters, но бройката им не е толкова голяма.
Аз, например, съм левскарка и миланистка, което в последните години си е равно на мазохизъм. :D
Но ако ще и титла да не видим повече, ще си ги обичам.
И аз по принцип съм луд фен на Интер, но не е там въпроса
Левски е един и никога не може да се сравни с други тимчета..
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Изчезни. Веднага.W84me написа:И аз по принцип съм луд фен на Интер
Левски ми е първата любов и това ще остане така винаги. Едни от първите ми спомени в съзнателния живот са свързани с този отбор, а оттогава са минали повече от 21-22 години...
Не знам ама от 5-6 месеца ми е все едно за нашите,по-интересни са ми други събития и тенденции в европейският и световен футбол...За съжаление ръководителите на Левски допуснаха "славизация" на отбора ни - кретане в средата на таблицата,посредствен футбол,празен стадион...А и защо да гледам нашите като всеки път дигам кръвно да гледам смешните отигравания на ментета като Старокин,Бру,Бастос,Генков и Макриев?! Да си еба*ат майката и да ни освободят от присъствието си.За коя ли поредна година си мисля,че лятото ще е по-интересно отколкото през целия изминал полусезон,като освен Гонзо,очаквам да се върне още 1 доказана личност при нас 
До края на кампанията мисля да гледам нашите срещу жалкия армейски отбор и това е,за мен този сезон приключи още с отпадането от Иртиш и оставката на Наско...
До края на кампанията мисля да гледам нашите срещу жалкия армейски отбор и това е,за мен този сезон приключи още с отпадането от Иртиш и оставката на Наско...
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Никой няма шанс с мен.W84me написа:Стига бе, мислех, че имаме шанс заедно![]()
Иначе първия ми мач на Левски е в Шумен, бихме ги 1:4, а на Иванков му вкараха от 35 метра
Аз помня първото си ходене на мач на Левски - през септември 2000 г. във Варна срещу местния Спартак. Бихме с 1:0 с гол на Иванков от дузпа.
Laetitia написа:Никой няма шанс с мен.W84me написа:Стига бе, мислех, че имаме шанс заедно![]()
Иначе първия ми мач на Левски е в Шумен, бихме ги 1:4, а на Иванков му вкараха от 35 метра
![]()
Аз помня първото си ходене на мач на Левски - през септември 2000 г. във Варна срещу местния Спартак. Бихме с 1:0 с гол на Иванков от дузпа.
Стига бе! И аз бях на тоя мач, виждаш ли от кога датира връзкатани?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
На теб тогава още не са ти били паднали последните кътници, какви мачове.W84me написа:Стига бе! И аз бях на тоя мач, виждаш ли от кога датира връзкатани?!
Като стана дума за Иванков, беше добър вратар и истински левскар. Нищо общо с Урсула.
Laetitia написа:Каза кой, ти ли?Eminem написа:Няма истински фен на Левски, който да обича и друг отбор!
99% от хората тук си обичат и подкрепят по един западен отбор, но това не ги прави по-малко фенове на Левски.
Не аз. Левскарското в теб. Един път станеш ли фен на Левски, не те интересува друг отбор. Това е то да си истински фен - обичаш само един клуб.
Левскарското в мен го има, откакто съм родена и нищо не може да му попречи. Недей да слагаш етикети наляво-надясно.Eminem написа:Не аз. Левскарското в теб. Един път станеш ли фен на Левски, не те интересува друг отбор. Това е то да си истински фен - обичаш само един клуб.