Мартин Петров намекна че е пред завършване на кариерата си

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мартин Петров намекна че е пред завършване на кариерата си

Мнениеот emi_cska » 17 апр 2014 22:13

Един от символите на ЦСКА Мартин Петров обяви, че по всяка вероятност ще спре с футбола след края на сезона. Той вече е на 35 години, а договорът му с "червените" е до лятото.

Преди да подпише с тима, от който тръгна за големия футбол, той също се колебаеше дали да не сложи точка на кариерата си. Марто обаче предпочете да остане поне още един сезон. По всичко личи, че той ще му е последният.

В понеделник предстои Вечното дерби с Левски, а Петров намекна, че то вероятно ще е последното за него като футболист.

"Радвам се, че в края на кариерата си успях да победя Левски. Това ми беше една от мечтите и се сбъдна. Надявам се и в последния ми мач с тях да съм победител. Нека не избързваме, но това мисля, че ще е последното ми дерби", сподели пред ТВ7 Петров.

Все пак лявото крило си даде малко време, за да обяви окончателното си решение. Дори и да спре с футбола, той обяви, че ще остане фен на "червените".

"Ще обявя своето решение. Но каквото и да стане, този отбор ще остане завинаги в моето сърце. Дано ЦСКА да се спаси, да се стабилизира финансово и да продължи да радва всички нас, феновете, защото и аз съм такъв", сподели още Марто.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Мартин Петров намекна че е пред завършване на кариерата си

Мнениеот Red Warrior » 17 апр 2014 22:32

Марто е голям пич и велик футболист, но силите го напускат вече. Бързината, която притежаваше вече я няма, а това е 50% от качествата му. Няма нищо страшно да си го признаем и да му отдадем чест за всичко, което е постигнал и дал на футбола.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 17 апр 2014 22:42

Нормално е да намеква, но нека живот и здраве да прекрати кариерата си, която е наистина впечатляваща(особено за съвременен български футболист), да му спретнем един подобаващ бенефис, пък чак тогава да помислим и за форумна тема по този повод!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 17 апр 2014 23:06

eelche написа:Последен сезон с екипа на ЦСКА,последно Вечно дерби,може би нещо като бенефис за него,а и при Тройчо е твърда резерва...Не се притеснявай за нас друже,има една народна мъдрост:"Магарето рита най-много преди да умре"...Аз този сезон го отписах още след отпадането от Иртиш,но това не означава,че не можем да вгорчим вашия навръх Великден :twisted: Повтарям игра е,нека по-добрият победи,а все пак утре е Разпети Петък и да си спестим животинските квалификации едни за други.

Нека запазим добрият тон във форума и по-добрият победи в понеделник ;)

Добрия тон отдавна го няма, че да го запазваме! Ти с първия си пост в тази тема го наруши! Споменаваш вгорчаване на празници! Ок, но идва Великден, който е на всички, а не само на ЦСКА, че да бъде вгорчен от Левски, нали? Така че, наистина не е лошо да се придържате към добрия тон! Няма как този празник да бъде вгорчен или подсладен от една загуба или победа във футболен мач! Това го има само в сериозно закърнял мозък! ;)
Нека пак да напомня - темата е за Мартин Петров и евентуално прекратяване на кариерата му! :?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 апр 2014 23:31

Ами, очакваше се. Той е казвал в интервюта, че още преди началото на този сезон е мислил дали да не спира. Радвам се, че избра отново да поиграе за ЦСКА преди приключване на кариерата си. Личи си, че годинките вече му тежат - той явно и сам го осъзнава, затова и почти сигурно спира след края на сезона. Един от най-добрите български футболисти в последните години - жив и здрав да е. (А когато Марто се откаже, се надявам Карачанаков да се възползва от възможността и да се наложи на негово място в състава, след като преди контузията доказа, че има качества да бъде основен играч на отбора, а сега и преподписа.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 18 апр 2014 00:19

[offtopic]Само аз ли се изумявам от подписа на автора на темата или и друг споделя... хм.. неразбирането ми(да кажем)? :roll:[/offtopic]
Марто беше страхотен футболист, но и този момент идва в кариерата на всеки спортист. Жалко.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 18 апр 2014 01:04

Карачанаков да вземел мястото на Марто?! Къде? Той е резерва Марто сега. Яд ме е за което защото със сигурност заслужава да играе повече от Косоко и/или Иван Стоянов. Както и Карачанаков де.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 апр 2014 09:15

Според мен МАрто може да играе в А група още поне 4-5 години. С тоя бавен футбол, който се практикува тук. Спомнете си само Боримиров до колко години игра в Левски и беше най-добрия играч в първенството даже стана футболист на футболистите, същият пример е и Кишишев.
По-добре е МАрто да се върне в Англия и може да порита в Лига 1 и Лига 2 още известно време, може и играещ треньор да стане.
Интериорни врати - Врати хармоника

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 апр 2014 09:20

Марто явно не иска да агонизира като влашчето и след това да се бие по детски мачове !
Моля ви не сравнявайте Марто с този влашки побойник !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “ЦСКА”