Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 17 апр 2014 19:33

saffron написа:
boabbb написа:Най-добре е чичо Тодор да накупи кебапчета и бира, да напалите скарите и да си стане баш празник ;) А вие шоу-мач, та шоу-мач :? Шоу-мачовете са пълна кретения за мен, да излезете да си подритвате топката без залог ... Отделно са сумите от порядъка на 500-600 хил. евро :shock: Стадиона седи бутнат, вие искате да дадете 1 млн. лева за шоу-мач :shock:

Стадиона , като е бутнат да режем вени ли ? Или като жълтите да направим мачле с някакви измислени албанци на връх 100 годишнината ... ? Лацио илиза най евтиния вариант а и 50 % от феновете на Левски са и лациали ... Пък вече видяхме Байерн , сега Лацио .. Дай боже на 110 г. да видиме Милан или Юве и тн.
А па и да не дойде никой , най важно си остава да не виждаме мустакатия на стадиона !

Лацио също сме ги виждали. В ЛЕ преди няколко години, а тази година, който поиска ги видя и в мач срещу Лудогорец

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 апр 2014 19:35

Thsmith написа:Интересно кой е написал тая глупава статия? http://gong.bg/view_article.php?article_id=419841
Хванало го е срам да се подпише даже.
"Общо за последните осем години Жеан Карлос е спечелил шест титли, включително и тази на България през 2009 г. Изглежда Левски е имал качествен нападател, но просто не му е дадено време да се доразвие."

Тоя страхотен нападател дали автора е обърнал внимание, че е вкарал чудовищния ЕДИН гол от 2009 година насам?

божинов щото има повече

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 апр 2014 19:42

ми повече от 1 има :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 апр 2014 20:02

Thsmith написа:ми повече от 1 има :lol:

Сухата статистика не говори така. От 2008 когато е играл в Левски до сега когато играе Божинов , бразилецът има 31 гола срещу 22. Крайно безмислено е да сравняваме кой е вкрл повече голове за Левски, за седемте мача колкото е изиграл Божинов защото статистиката не е никак в негова полза, разбира се тази статистика може да претърпи промени.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 апр 2014 20:05

Аз пък исках Рейнджърс. Освен, че е "син" отбор, Глазгоу се доближава максимално сякаш до... айде една купешка дума да употребя - менталността - на "Левски" - отбор, който винаги се е славил с непримиримия си дух - "биткаджийски" отбор, в който звездите са шотландци. И с изключително гореща публика. Лацио винаги са ми били невзрачен отбор. А фашистките настроения в една немалка част от трибуните е позор да се среща с клуб, който е кръстен на най-свободолюбивия българин!

Единствените общи неща между лациалите и нас е, че сме сини (макар и те да са светло-сини) и това, че и двата клуба се управляват от улигофрени.

А, и подобно на "Левски", Глазгоу изживява една от най-големите си кризи в своята история, принуден да е далеч от шотландския елит.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 апр 2014 20:29

milen.hristov написа:
W84me написа:И аз искам много неща ама няма... Който и да дойде трябва стадиона да се пука по шевовете!

Т.е. пращайте ни пари пък ние ще ги харчим както ние мислим за добре.

Нали празника е на Левски, Ние празнуваме рожденния ден на Левски, а не контролата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 апр 2014 20:48

W84me написа:
milen.hristov написа:
W84me написа:И аз искам много неща ама няма... Който и да дойде трябва стадиона да се пука по шевовете!

Т.е. пращайте ни пари пък ние ще ги харчим както ние мислим за добре.

Нали празника е на Левски, Ние празнуваме рожденния ден на Левски, а не контролата.

Абсолютно съм съгласен с теб но щом искаш някой да ти помогне за съвместното ви забавление, трябва да се допиташ и до него при взимането на решения. Какви плакати да има на стадиона т.е. какво да пише на тях. Дали да има и празничен концерт, ако има кои да са изпълнителите. Не може да искаш на някого пари, а да не се интересуваш от мнението му.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 апр 2014 21:39

Македонският как изчисли, че 50% от феновете, са фенове и на Лацио, не знам. Във втората България някаква друга математика учите.
Няма истински фен на Левски, който да обича и друг отбор!
А Папазов каза, че Лацио е най-скъпият вариант от останалите. А останалите варианти са Селтик, Рейнджърс, Бенфика и някакви др. италиански отбори. Тези три отбора са на светлинни години пред """""гранда"""" Лацио.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 17 апр 2014 22:54

Eminem написа:Няма истински фен на Левски, който да обича и друг отбор!
Каза кой, ти ли?
99% от хората тук си обичат и подкрепят по един западен отбор, но това не ги прави по-малко фенове на Левски.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 апр 2014 23:18

Laetitia написа:
Eminem написа:Няма истински фен на Левски, който да обича и друг отбор!
Каза кой, ти ли?
99% от хората тук си обичат и подкрепят по един западен отбор, но това не ги прави по-малко фенове на Левски.

Посмали ги тия проценти...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”